Resultaten voor mechelse herder pups

 
mechelse herder pups
 
Mechelse herder Honden Tweedehands.nl.
Selecteer afstand Alle afstanden.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Mechelse Herder een uitmuntende vrij dominante werkhond. Atletisch krachtig gespierd snel intelligent moedig en zeer actief. Een onvermoeibare hond die altijd wil werken. De Mechelaar is moedig oplettend werkwillig gehecht aan eigen mensen waaks en temperamentvol.De Mechelse Herder is een werkhonddie uitblinkt in het verdedigen van zijn baas en diens eigendommen. Hij is ongevoelig voor slecht weer en is bijzonder graag buiten zijn lichaamsbeweging moet hier uiteraard op afgestemd zijn. De Mechelaar beweegt zich met gratie is een onvermoeibare werker en laat zich voor ieder doel africhten.
Mechelse herders pups 4e week YouTube.
Malinois Mechele herders pups Francoisel le Serviteur Puissant of blazing amber A nestje Katja Slippens
Home.
Honden in het verleden. Te koop / Gastgezin. Welkom op de site van de Mechelse Herder Kennel Of Juco's Place. Ik ben Iris en samen met mijn man Rene onze 2 kinderen en de honden wonen we in Apeldoorn. In de afgelopen jaren hebben we verschillende honden in huis gehad. Via een stichting vakantieopvang of onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen dit vonden wij allebei erg leuk om te doen. Sinds kort trainen we KNPV en aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie zetten wij deze trend voort.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Ouders zijn beide in opleiding ph 1 Beide ouders zijn medisch 100% op heupen rug en ellebogen. bloedlijnen.nl Vader BRN 26723 Luca Dhr. Backus Enschede Moeder BRN 27073. mechelse herder pups te koop De pups zijn 26 februari 2017 geboren. Ouders zijn beide in. mechelse herder pups te koop De pups zijn 26 februari 2017 geboren. Ouders zijn beide in opleiding ph 1 Beide ouders zijn medisch 100% op heupen ru. De zwarte pups zijn nog over. Dit zijn 3 mannen over. Ze groeien op in huiselijke kring met kleine kinderen En een kat. Ze zijn nu 3 weken oud. Zijn nog niet gechipt of ge-ent.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.
Vind mechelse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten. Advertenties gerelateerd aan mechelse herder. Prachtige mechelse herder pups te koop. Op 13-02-2017 heeft onze mechelse herder tessa 9 pups 4 teefjes en 5 reutjes gekregen. Moeder brn 28984 tessa moedersvader brn 14807 mac vader van de pups brn 25872 arco dhr h. Verbeek voorthuizen ze zijn nu 7 weken en mogen het nest verlaten. zeer goede bewakingshond mechelse herder reu afgerichte poli. Mechelse herder reu afgerichte politiehond super sociaal super mooie hond super goede beet en schotvast super bewakingshond En verdedigingshond! En beveiligingshond En super sociaal!
Mechelse herder pups aangeboden Nieuws Ospel Actueel.
Ze is dus op zoek naar lieve baasjes die dan het verzorgen van haar baby's willen over nemen. Mechelse herder pups aangeboden. De pups zijn opgegroeid in een huiselijke omgeving met kleine kinderen paarden en een andere hond. Moeder is al haar hele leven een zeer waakse huishond en haar pups zullen het waarschijnlijk ook goed gaan doen in die sport. Moeder is geboren uit een niet geregistreerd nest van Faska van de Pioniershof 14601 en Itan Smokey van den Vossenberg 14623. Heb je interesse in één van haar pups dan mag je een keer komen kijken je kan dan contact opnemen met haar baasje op 06-5465 4995.
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Dit is de laatste dekking van First en van deze kennel! Bekijk de fokker vermelding van Turkenburg Treasa. Mechelse Herder Kennel Van het Einde Mechelse Herders uit werklijn met selektieve bloedlijnen. Af en toe pups uit selektieve bloedlijnen. Bekijk de fokker vermelding van van het einde. Als liefhebbers van Mechelse Herders fokken wij gemiddeld 1 maal per jaar een nestje voor de sport en gezin uit verantwoorde ouders. Hierbij geven wij een schriftelijke garantie op heupen en gezondheid.
Welkom.
De eigenaren van Alcosethas zijn Conny van Diest en Albert Adams. Wij begonnen met onze eerste teef Halusetha's Raya Indy. Op dit moment zijn er 4 verschillende Mechelse herders teven bij ons thuis waaronder 3 kinderen van Indy. Al onze pups groeien op in de huiskamer en hebben een mooie speelweide om lekker buiten te rennen. Daarnaast hebben wij ons eigen trainingsveld voor de agility en GG
Mechelse Herder Kennels.
Kennel Van de Rachelplace. Eigenaars Jan en Bregina Becker. Kimwierde 417 1353 EX Almere. Eigenaars Chris en Yvonne Polhout. Fokken alleen met werklijnen vanuit Perle de Tourbière. Soesterweg 30 3812 BA Amersfoort. Mechelse Herders Van Goeden Huize. Kennel Van t Haagse Bloed. Vrije sociale pups uit degelijke IPO/KNPV lijnen. Breitnerhof 131628 XL Hoorn. Eigenaar Marielle v/d Kooij. Fokt op werklust snelheid en sociaal karakter. Wilgenhof 35 2641 TR Pijnacker. Kennel Like a Hurricane. Kennel From Mike's Place.
Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk.
De officiele website van Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk.

Contacteer ons