Op zoek naar kruising pups?

 
kruising pups
 
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Jack russell puppies.females 12 weken oud. heel speels grat rondkinderen. Particulier Jack Russell Met stamboom. Adorable chihuahua pups beschikbaar. We hebben een nestje van schattige chihuahua pups beschikbaaronze pups worden opgevoed met veel aan. Particulier Chihuahua Met stamboom. Uitstekende kwaliteit tonen topklasse chunky britse buldoggen uitstekende bloedlijn met meer dan 30 wer. Particulier Bulldog Met stamboom. Deze 11 weken jonge puppy is op zoek naar een betrouwbare en lieve baasje! hij is voorzien van een chip en is r. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Beloning 3000 euro mij 3 chihuahuas zijn nog niet terecht ze zijn van uit mij tuin gestolenik be.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Groetjes en een knuffel voor de kleine vriend. K verkoop 4 pups Kruising Labrador Border collie 1 teef 3 reu Ze zijn bijna 7 weeken oud.K zoek dringen en leuk nieuwe thuis voor un.Jullie kunnen mij altijd sturen op Chelsea.Brain@hotmail.com.K hoop zo vlug mogelijk iets de weten.Grtz Tondeur Christophe. Chihuahua puppys te koop n.o.t.k. Onze pups zijn geboren op 11 februari en zijn nu zeven weken oud. Dus zaterdag 8 april mogen ze weg. Daisy de moeder van de pups weegt normaal ongeveer 3 kg maar is nu iets te zwaar.
Aussiedoodle Europe.
Wij zijn gevestigd in het zuiden van het land in Molenschot tussen Breda en Tilburg. Wat is een Aussiedoodle? Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen de anti-allergische vacht van de Poedel de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v.
Kruisingen.
Goed opgevoed en gesocialiseerd kun je er overal mee komen. De hoogte zal tussen de 45 en 55 cm komen. Ze kunnen lang of kortharig worden. KRUISING BEAGLE X CHOW CHOW. Deze kruising is net zoals de kruising labrador/ chow chow een sportieve mix. Alleen zal deze kruising met de beagle misschien wat eigenwijzer zijn. Goed opgevoed en gesocialiseerd is dit een fijne gezinshond die niet al te groot wordt. De schofthoogte zal tussen de 35 en 45 cm liggen. In de kleuren bruin en zwart en lang en kortharig. KRUISING middenslag SCHNAUZER/BEAGLE X TIBETAANSE TERRIER. Dit is een kruising van 3 verschillende rassen de moeder is een middenslag schnauzer met een beagle de vader is de tibetaanse terrier.
Tibetaanse Terriër pups Parti-poedelsParti-poedels.
16 thoughts on Tibetaanse Terriër pups van April! Corry de Moor on 24 januari 2015 at 2251 said. Hebben jullie ook poedel tibetaan kruising pups? Of weten jullie iemand die die heeft. ymollen on 25 januari 2015 at 1206 said. Hallo Corry Dat is toevallig want we willen April de komende loopsheid door een poedel laten dekken. Corry de Moor on 26 januari 2015 at 1026 said. Ik heb het gevonden hoor. fam.van Beveren on 4 april 2015 at 1036 said. we zijn heel benieuwd hoe de a.s.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een gezonheidsverklaring in het paspoort. Bij vertrek krijgt u een gratis puppypakket mee met voer etc. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Bordeauxdog pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Hele mooie mannetjes en vrouwtjes Bordeauxdog pups Onze pups mogen het nest nu verlaten. Ze zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben ee. Unieke pups verwacht eind juni! Onze prachtige lieve slimme Bailey is op 30 april gedekt door de knappe lieve leergierige reu Pintar. Laatste foto's Als de dekking goed verlopen is zal er eind juni dus een nestje komen. Mocht u eventueel interesse hebben in een witte herderpup met zeer g.
Hondenmarktplaats lieve kruising puppies te koop!
Hondenmarktplaats lieve kruising puppies te koop! Deze week hele lieve kruising puppies in de spotlight! Wil jij deze lieve mooie puppies? Kijk dan snel verder! Deze lieve mooie puppies zijn geboren op 6 oktober. De moeder is een kruising van een Sharpei en een Amerikaanse Stafford/Deense dog. Helaas is de vader is onbekend maar hij moet in ieder geval helemaal zwart zijn geweest aan de puppies te zien! De puppies worden volledig ontwormd. Ook worden de puppies gevaccineerd. Daarnaast krijgen ze een paspoort.
Vind kruising pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Moeder grote zwitser is opgegroeid in gezin met kinderen. Prachtige kruising HEIDEWACHTEL pups. Wij hebben prachtige kruising heidewachtel pups. De pups zijn elke 2 weken ontwormd zijn door een erkend dierenarts onderzocht ingeënt en gechipt en hebben een vaccinatieboekje met gezondheidsverklaring. Ze zijn klaar om hun nestje te verlaten. De pups zijn heel vrolijk speels leergierig en. Pup 6 maanden kruising. Wij bieden onze zeer lieve candy aan. Pup van ruim 6 maanden. Vol energie en vol met liefde. Wij zoeken een pitbull/ amerikaanse stafford liefhebber. Want candy is deze kruising. Reageer vooral niet als jij denkt er een vechthond van te maken.
De Labradoodle.
Er bestaat veel onduidelijkheid over het juiste gebruik van de naam Labradoodle. Dit zijn de verschillen. Een eerste kruising ofwel F1 is een kruising tussen een Poedel en een Labrador. De vachten kunnen soms antiallergeen zijn maar zijn het meestal niet. Een Labradoodle is een kruising tussen een Poedel en een Labradoodle of het is een kruising van twee Labradoodles. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt als je een hond hebt ben je rijk. Wat is nu het verschil? Door Curtis Rist van Hudsondoodles Vrij vertaald door Nanja de Koning Dog's Paradise Labradoodles.
14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen Curioctopus.nl.
Deel Ga naar het volgende verhaal. 14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen. Liefde is blind en onze honden vormen geen uitzondering op deze regel. We weten nooit wie ze als partner kiezen. Veel mensen met een rashond kiezen vaak met een financieel oogpunt voor een hond van hetzelfde ras als partner voor hun hond om raszuivere pups te krijgen. De negatieve effecten van deze extreme selectiviteit is algemeen bekend het ras wordt zwakker met betrekking tot gezondheid bepaalde fysieke eigenschappen en gedrag.
Engelse bulldog kruising pups YouTube.
This video is unavailable. Engelse bulldog kruising pups. Subscribe Subscribed Unsubscribe 14 14. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Labrador kruising stabij nest pups HondenForum.
HondenForum Puppy Labrador kruising stabij nest pups. gewijzigd op 13 augustus 2016 om 1439 wijzigen quote 0. link verwijderd door modteam. Wij zijn van plan om binnenkort een puppy uit dit nest mee naar huis te nemen heeft iemand enige ervaring met deze pups? Zo ja laat het me dan even weten. reactie gewijzigd door het moderator team op 13 augustus om 1439.

Contacteer ons