Zoeken naar herder pups

 
herder pups
 
Crystal Moon's Zwitserse Witte Herder Pups. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Wij hebben op dit moment geen pupjes maar wel al een aantal mooie combinaties in gedachten voor de toekomst. Wij hopen dat onze dromen zullen uitkomen maar soms is het afhankelijk van een aantal factoren of een combinatie door kan gaan! Op dit moment willen wij vol trots de combinaties bekend maken. Op de PLANNING pagina vindt u onze puppyplannen!
Alles over de Duitse Herder.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Herder. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
een gouden combinatie mijns inziens. Bekijk de fokker vermelding van Joke Plomp. Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder. De pups worden in huis geboren en groeien daar ook 8 weken lang op. Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. De ODH is voor veel doeleinden geschikt. vele sporten maar ook zeker als huishond. Wij zelf fokken de DDR-lijnwerklijn omdat deze mij qua bouw kleur en karakter erg aanspreken. Chico heeft net haar laatste nestje gehad en nu mag ik met Aicira gaan fokken. Mijn honden zijn HD en ED-vrij en Aicira haar rug is ook gerontgend en vrij van bemerkingen.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Ze groeien hier op met andere honden paarden en twee kinderen. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug Pups beschikken over een zeer vrolijk vriendelijk nieuwschie. Te koop prachtige raszuivere half langharige Duitse herder pups. De pups groeien samen met onze kinderen op de boerderij op. De vader en moeder zijn beiden aanwezig bij ons op de boerderij. Het zijn prachtige waakse en lieve honden waar onze kinderen dol op zijn. Als de pups het ouderlijk nest verlaten zijn ze gesocialiseer. De pups groeien samen met onze kinderen op de boerderij op.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
De ouder honden ondergaan ook verschillende genetische testen. De afkomst van de pup wordt natuurlijk gegarandeerd door een DNA profiel. Op deze website kunt u lezen en zien hoe onze pups opgroeien en hoe wij de pups grootbrengen en verzorgen. Gezonde Zwitserse Witte Herder pups groeien op tot gezonde honden die enorm veelzijdig zijn. Niet alleen als gezellige lieve huisgenoot maar ook als b.v. sport hond therapy hond of als show hond zullen ze goed uit de verf komen. Wilt u een Witte Herder pup kopen doe dat nooit impulsief. Vraag uzelf eerst af of u een hond alles kan geven dat het verdient en nodig heeft! Past de Zwitserse Witte Herder rashond wel bij u en in uw leven? Zoek ook zorgvuldig de fokker van uw toekomstige pup uit en overhaast niets.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Duitse herder pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Schitterende super lieve ruby. Schitterende ruby wil mijn nieuwe baasje alsjeblieft reageren ik ben echt heel lief. Dit prachtige meisje is gered door ons contact georgian in roemenie en verblijft bij haar in de prive opvang.
Prachtige Oudduitse Herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Prachtige Oudduitse Herder pups. Prachtige Oudduitse Herder pups. wij hebben nog welpen! uitonze K nest zijn nog 4 ruitjes en 5 Teefjes in zward roodbruin tekoop bijde ouder honden zijn HD/ED vrij en hebben een rechte rug en een uittmuntend goed karakter voor meer info bezoekt u onze website www.riedrunner.de. m punt roesner apenstaartje riedrunner punt de. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Jack Russell Terrier Puppies.
Pups ZWHVN.
Verenigings Fok Reglement ZWHVN. Nieuws van de Raad van Beheer. Lezingen / Seminars / Symposia. Nieuws van het Bestuur. U bent geïnteresseerd in en hebt een weloverwogen keuze gemaakt voor het ras van de Zwitserse Witte Herder en u bent op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als maatje voor uw gezin. Neemt u hiervoor vooral de tijd want haastige spoed is hierbij een slechte raadgever. Op de pagina pups verwacht treft u de fokkers aan die pups verwachten en op de pagina pups geboren treft u de fokkers aan die momenteel een nest pups hebben.
Onze Duitse herder puppies.
Gabriëlle vom Christinen Brunnen Gaby. Britt vom Klostermoor Yuna. Fotos Puppys drie tot acht weken. Fotos nakomelingen Unter die Buche. Onze Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren. Daar is het warm en rustig. De moederhond verzorgt de pups de eerste 3 weken zelf. Ze laat ze drinken en houdt ze schoon. Langzamerhand laten we de pups wennen aan vast voedsel. Eerst pap en later fruit groente vlees en puppybrok.
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
aankondiging van de volgende wandeling de Chaamse Bossen zondag 14 mei. Chris zoekt een herplaatser. pups geboren bij Baykas Erf. Het lijkt al weer even geleden die mooie zomerdag in april geniet nog even mee van de wandeling Katwijk Noordwijk. gegevens van inventarisaties in februari en april bekend. Geboorte gemeld bij Grasheukske. weer drie honden geinventariseerd. Duitse Herder weer onterecht genoemd in AD artikel. en meteen nieuwe dracht gemeld bij Maneskinn's. We verwelkomen een nieuwe fokker Maneskinn's. Er zijn nog wat plaatsen vrij op de inventarisatie op 2 april.
Tips bij het opvoeden van de Duitse herder Startpunthonden.
precies zoals mijn groote maatje eruit zag. en tuurlijk zal hij niet de hond zijn die ik hadmaar hij kan minstens net zo trouwlief en een goed maatje zijn als mijn overleden herder. Vind de duitse herder helemaal geweldig ze bezitten prachtige kwaliteiten. 11 april 2012 1432. Wij hebben thuis ook een Duitse herder op een keer hadden we ons hekje perongeluk open laten staan de deur van onze auto stond open en je raad het al ze zat voorin achter het stuur! Het was wel een heel mooi gezicht! Bericht Voer een bericht in. Naam Voer je naam in. E-mail deze wordt niet gepubliceerd Voer je e-mailadres in Voer een geldig e-mailadres in.
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Team van de Mauritshoek. HSV De Griffioen Wolvega. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup?

Contacteer ons