Zoeken naar newfoundlander pups

 
newfoundlander pups
 
Welkom op onze puppysite newfoundlanderkennel v.d.Turfhoeve.
Turfhoeve met haar eerstgeboren nestje pups van Vercordia's Kyandro. Zo nu en dan fokken wij een nestje pups. De combinatie van de vader en moederhond maken wij zeer weloverwogen en uiterst selectief. Zoals U al hebt kunnen lezen in over ons op de hoofdsite worden onze pups in huis binnen ons gezin met 3 kinderen grootgebracht.Gedurende alle 8 weken van de puppytijd waarin zij bij ons verblijven! Zij gaan vanaf de leeftijd van 6 weken met ons gezin en andere volwassen honden de wijde wereld in om na de leeftijd van 8 weken als goed gesocialiseerd pupje bij de nieuwe eigenaren geplaatst te kunnen worden. Via deze pagina houden wij u op de hoogte indien wij een nestje pups plannen.
Vind newfoundlander in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 10 resultaten voor newfoundlander. Verwante zoektermen sint bernard. Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden 1. Honden Hokken en Kooien 2. Moet nu weg 0. Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 4. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
MAISON DES OURS NEWFOUNDLANDERS pups.
Wel hopen wij rond juli 2016 de combinatie van het C-nest van Skye en Inno te herhalen. Mocht u interesse hebben voor een pup uit deze combinatie neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u op de wachtlijst plaatsen en zullen u op de hoogte houden. Zodra er meer informatie is vindt u dat hier of op onze facebook pagina terug.
Uut Oons Berehuus Newfoundlander www.berehuus.nl.
newfoundlander. no-rightclick.
Pupjes worden bij ons in de woonkamer geboren en gesocialiseerd. In de eerste week mag u de pupjes al bij ons komen bezoeken en kunt u de opvoeding volgen. Op 7 weken gaan we met alle pups en nieuwe eigenaren naar het Knosselboscafe. Een gezellige paar uurtjes met alle pups. Heeft u interesse in een pup van bovenstaande ouders neem dan contact op met ons. Jan en Magda den Hamer. E-mail voor informatie Jan en Magda den Hamer. Whatsapp of sms mag natuurlijk ook. Einde laatste nieuws 17-09-2016. Welkom op de homepage newfoundlander kennel. West-Europese newfoundlander kennel met 125 CAC-IB's kampioenschap diploma's. en 26 officile kampioenschaptitels 1 Europees en 2 reserve Europese Kampioenen.
Nederlandse Newfoundlander Club NNFC Eer ge begint.
een ras dat veel geeft maar ook veel vraagt. Daar staat hij onze goedhartige reus. de hercules de majesteit maar groter is zijn eretitel. de gentleman onder de honden. Machtig op zijn zware benen laag en zwaar. massief als een blok de machtige kop rond. gebogen met daarin een paar donkere. Ogen die spreken van wilskracht. van moed van zachtheid. Ogen die spreken van een nobel karakter.
of the weeping willow.
Pups Chic en Raphael 28-09-2014. Pups Keluga en Bjorn 14-06-2014. Puppy party 23 nov 2015. Welkom op onze site. 18-12-2016 Fotos toegevoegd van de pups Mathilda. 02-12-2016 Zijn de pups geboren van Mathilda of the weeping willow en Daan of the weeping willow.Vijf teefjes en 2 Reutjes allen zwart. 13 nov fotos van de pups geplaatst. Rond 3 december Verwacht Rosa Wit zwarte en Zwarte pups van DJ. pups van Doutzen of the weeping willow en New Beothuk Limetid Edition zijn geboren. Intresse in deze combinatie neem dan contact met ons op.
van de Turfhoeve.
Pieterse beker beste newfoundlander 2004. Nonino is een zoon van NL. Kampioen Ferro v.d.Turfhoeve JW00 W03. kampioen Nonino v.d.Turfhoeve april 2007. Kampioen Ferro v.d.Turfhoeve hier 22 maanden oud. Beste newfoundlander 2002 winnaar Joh.Pieterse beker Beste zelfgefokte Newfoundlander 01 02 winnaar Liesveld beker JeugdWinner 00 Winner 03 BOS KCM 02. Ferro komt uit de combinatie NL. Kampioen Ariadne v.d.Turfhoeve Beste zelfgefokte newfoundlander 1997 1999. Winnares NNFC beker 1999 Kampioen Madison comes from Bobos home CW98 Madison was onze eerste eigen reu. Turfhoeve uitgeroepen tot Mooiste Hond van Limburg op de Int. Noortje had op de jeugdige leeftijd van 19 maanden al de benodigde kampioenscertificaten voor het def. Nederlands kampioenschap in de wacht gesleept!
Opvoeding Newfoundlanders van het Wilmershof.
Natuurlijk is een Newfoundlander als pup al een bijzonder innemende huisgenoot. Met zijn koddige bewegingen en gedrag zal hij ieders hart weten te veroveren. Het grootbrengen van zon pup vergt evenwel bijzondere zorg. Denk alleen al aan het feit dat een pup per week ruim één kilo aankomt hierdoor zal u ook nauwkeurig moeten letten op de beweging van de pup. De wandelingen met 5 minuten per week uitbreiden laat de pup niet te wild spelen en traplopen is natuurlijk helemaal uit den boze.
Newfoundlander Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Over ons.
Met Bono heb ik enkele shows gelopen en op die shows zag ik regelmatig Madison Comes From Bobos Home. In mijn ogen was dat de perfecte Newfoundlander dus van hem wilde ik graag een zoon. Toevallig had Angelique Bultman van kennel v.d. Turfhoeve op dat moment een nestje van haar eigen Madison. en zo is in 1998 Lars bij ons gekomen. Een jaar later is daar Billy bijgekomen als herplaatser van bijna 2 jaar oud. Op dat moment hadden we 4 honden. In 2001 zijn zowel Lissie 17jr. In 2006 zijn wij op zoek gegaan naar een teef omdat ik in de toekomst graag een nestje wil fokken.
De aanschaf.
Wij proberen u daarbij behulpzaam te zijn door enige punten toe te lichten met betrekking tot de aanschaf en het houden van een Newfoundlander. Dat is bij elk ras een feit. Maar de verschillen bij de onderlinge rassen zijn groot. Kleine gezelschapshonden of bijvoorbeeld Jack Russels blijven ook als ze volwassen zijn betrekkelijk kleine en daarmee handzame honden. Bij het zien van een nest Newfoundlander pups is menig hart direct gesmolten en de aandoenlijke puppies zorgen ervoor dat men op slag verliefd wordt op zo'n klein wolbaaltje. De komst van zo'n Newfy-beertje is dan snel een feit.

Contacteer ons