Op zoek naar newfoundlander pups?

 
newfoundlander pups
 
Newfoundlander Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Kennel van Tiroca Newfoundlander pups 5 week oud.
newfoundlander pups.
Mandy Eric van Beek. Zomaar even een paar foto's van het buiten zijn. vandaag zijn de pups gechipt en is DNA afgenomen. De pups hebben nu hun stamboom naam gekregen. De pups hebben hun eerste vleeshapje gehad en daarna lekker slapen. De pups zijn nu 3 weken oud en hebben hun eerste pap maaltijd gehad. De pups zijn nu naar een grotere ruimte verhuisd waar ze zo meer kunnen gaan ontdekken. De pups zijn nu 2 weken oud en bij alle zijn de ogen nu open gegaan. Ook was het vandaag dan de tijd voor de eerste wormenkuur.
newfoundlander puppy pagina.
Gentle Pro-A'mor Fa'ti Magnifique Kaylan f/t Black Horse. Zijn 20-11-2016 de trotse ouders geworden van 6 prachtige pups. De Pups zijn inmiddels allemaal naar hun nieuwe baasjes. Als U interesse heeft in een pup uit een toekomstig nest. lees hier dan even onze werkwijze. Wij verkopen geen pups naar het buitenland i.v.m. de regelgeving omtrent het enten tegen Rabiës We do not sell puppies abroad because of the new regulations regarding rabiës. Hier onder staan Foto's en filmpjes van de pups van Button Gentle. Hier onder staan Foto's en filmpjes van de pups van Button Gentle. Hier onder staan Foto's en filmpjes van de pups van Kaylan Hummer.
Newfoundlander kennels in Nederland Doggo.nl.
Newfoundlander kennels in Nederland. t Looweg 3-5 6971 KG Brummen. Bij gelegenheid willen wij wel eens een nestje fokken waarbij wij ons houden aan het fokreglement van de Nederlandse Newfoundlander Club. Kanaal B zuid zijde 89 7881 ND Emmer-compascuum. Fokker van Truffelhond of Lagotto Romagnolo. The Black Golden Bear. Drusustraat 30 2025 BS Haarlem. Newfoundlander beren met een hart van goud. Newfoundlanderkennel Van Het Stolzhof. Amarilyslaan 39 1616 XB Hoogkarspel.
of the weeping willow.
Puppy party 23 nov 2015. Welkom op onze site. Op 25 mei zijn de pups geboren van Quispel of the weeping willow en Neptunus Max of the weeping willow. Het zijn 3 zwarte reutjes 2 witzwarte reutjes en 1 zwart teefje. Moeder en pups zijn lekker tevreden en wij dan natuurlijk ook. KLIK HIER VOOR FOTOS. Wij verwachten witzwarte en zwarte pups rond mei 2017 van Quispel of the weeping willow en Neptunus of the weeping willow.
Puppyplaats.nl Newfoundlander pups aangeboden.
Newfoundlander pups te koop aangeboden op Puppyplaats.nl Puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke Newfoundlander pups! Bekijk snel ons enorme aanbod Newfoundlander pups!
Newfoundlanders van het Reeshof.
OP 19 JUNI IS CHARTOUCHE BEVALLEN VAN 2 PUPS. 1 REUTJE EN 1 TEEFJE ZIE VERDER HET L NEST. WELKOM op onze website NEWFOUNDLANDERS VAN HET REESHOF. De Newfoundlander heeft mijn hart gestolen in 1982. Toen kochten wij onze 1e Newfoundlander een zwarte reu met de naam Berry. Het was een ontzettend lieve beer die graag ging zwemmen. Onze dochter was 5 jaar toen ze. op een dag te ver in het water ging en Berry haar op eigen initiatief eruit haalde. Mijn liefde voor de Newfoundlander werd daardoor alleen groter dat zal u wel begrijpen.
Newfoundlander Fokkers / Kennels.
We hebben 8 gasten online. Newfoundlander Fokkers / Kennels. Naam Fam.van der Ploeg. Adres Jan Oldenburgerstraat E 114. Postcode en woonplaats 9663 RW Nieuwe Pekela. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Als Newfoundlander Kennel zijn wij ingeschreven bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland onder nummer 264182. Wij fokkenuitsluitend volgens het fokreglement van de Nederlandse Newfoundlander Club NNFC Dit houdt o.a.
Nederlandse Newfoundlander Club Newf als pup.
Een heuglijke gebeurtenis waarnaar u reeds lang heeft uitgekeken. Wanneer u uw pup bij de fokker gaat halen probeer dan met af haar hem overeen te komen dat dit tijdstip zo vroeg mogelijk op de dag valt. De pup heeft dan wat meer tijd om aan u uw gezinsleden en de nieuwe omgeving te wennen. Het is voor de pup een hele onderneming.
Rashondenonline newfoundlander newfounlanders terre neuve newfoundland pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0496/55 63 92. Klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
newfoundlander.
Ook U viel vast voor die beerachtige verschijning met zijn prachtig verzorgde vacht toen U voor de eerste keer kennis maakte met deze reus. Zijn beeld zou u nog lang heugen hij was een lust voor het oog zijn karakter al even adembenemend mooi. Dt zou voor u DE hond gaan worden zodra u de kans zou krijgen! Maar U zou vast en zeker niet voor een stinkende klittenbaal gevallen zijn. voor een hond met vacht! Dus voor een hond die 2 keer per jaar zijn vacht verliest. en daarmee krijgt u dan een hond in huis waarmee u de nodige uurtjes per week zoet zult zijn met kammen en borstelen.

Contacteer ons