Meer resultaten voor greyhound pups

 
greyhound pups
 
space.
De Nederlandse Greyhound Club.
Marktplaats Cookiewall.
Drie Greyhound pups beschikbaar.
Site of the Greyhound Club in the Netherlands. Site van de Greyhound Club in Nederland. De erkende rasvereniging voor de Greyhound en de Magyar Agar
Adoptiehonden Greyhounds Rescue Holland.
Met de andere honden in de shelter. Teef 1 juni 2013. Wat is er nu leuker dan één windhond adopterenjuist! Of het het nu om een galgo greyhound of podenco gaat uit ervaring weten we dat het er meestal niet bij één blijft. Ze zijn gewoon zo ontzettend leuk. Reu 2007 en 2009. Een ouder echtpaar op leeftijd heeft contact opgenomen met onze shelter om te vragen of wij de zorgen voor hun twee honden konden overnemenHorchata en Sorbete. Beide honden kunnen het in de shelter heel goed vinden met de andere. Teef 1 september 2014. Black Jack een jonge galgo-mix wordt bemiddeld onder verantwoording van stichting Dierensteun La Vida.
Puppyplaats.nl Greyhound pups aangeboden.
Opzoek naar een Greyhound m. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder heeft jaren zelf Greyhounds gehad en ze is eigenlijks wel weer opzoek naar een nieuwe hond ze heeft ervaringen met de hond hij is nooit alleen thuis en zou niks te kort ko. Hallo Mijn moeder ik zijn opzoek Naar een Greyhound pup het liefst een teefje me moeder h.
Greyhound Rassen Hondenplaza.
Met de Romeinen is dit ras van Hellas naar Groot Brittannie meegekomen. Het ie een van de weinige zuiveren rasseneen ras die niet tot stand is gekomen door kruisingen van andere rassen. De Greyhound werd vroeger gebruikt voor de lange jachthedendaags vooral als werenhond en gezinshond of hobby renbaan mensen. Het is een gevoelige hond die snel zal reageren op intonatie.
Greyhound pups te koop pup kopen.
De mooiste Greyhound Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Greyhound Pups te koop vindt en een ruime keuze heeft. Greyhound pups te koop. De Greyhound pups te koop zijn afkomstig van een belgische fokker. Greyhound pups te koop kunnen thuis geleverd worden. De Greyhound pups te koop zijn gevaccineerd gechipt geregistreerd. Dinsdag 10u 18u Woensdag 10u 18u Donderdag Gesloten Vrijdag 10u 18u Zaterdag 10u 18u Zondag 10u 18u. Tel 32 2 466 50 44.
Contactgegevens Fokkers.
Indien u gegevens tegen komt die niet meer kloppen wilt u dit aub doorgeven aan het secretariaat 0492-383082. Zo kunnen we up to date blijven. Of the Quick Hunters. J v d Berg. Vaya Con Dios Greyhounds. K v d Oetelaar. Email Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken. Dare Alla Luce Greyhounds.

Contacteer ons