Meer resultaten voor duitse herder pups

 
duitse herder pups
 
DHCN Duitse Herder Club Nederland.
De wandeling op 11 december gaat door! We gaan naar Ulvenhout. Hoera pups geboren bij Op t Eland van Dordt. Hoera Pups geboren bij Black Pearl's Flow. Natte maar succesvolle wandeling in Giersbergen! Wie komt er wandelen aanstaande zaterdag in Giersbergen. Deze keer verwachten we droog weer! Jawel ook volgend jaar zijn er weer veel wandelingen! Onze kalender is weer gevuld op twee maanden na. Is er een gegadigde voor december of februari meld je dan aan bij Ellen! nieuwe herplaatser Storm zoekt een nieuw thuis. Pups geboren bij Oet Grunnen!
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Het grootste deel van de andere EU landen voert deze regelgeving niet zo strikt als Nederland en België. Oud duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups. De Oud duitse herdershond vertegenwoordigt de koningsklasse onder de Duitse herdershonden. citaat van Peter Rieger koper van pups uit de A-worp vom schwarzen Traum. Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden. Uwe en Rita Heidergott Wij over ons. Fokker vom Möhnesee Rita Heidergott werkt al bijna 40 jaar als bankemployee bij de Commerzbank AG. Fokker vom schwarzen Traum Uwe Heidergott vutter en drijvende kracht inzake de inprenting en training van pups. Fokgedachte ras Oud duitse herdershond. teefje Jolie vom Möhnesee.
Alles over de Duitse Herder.
Duitse Herders zijn erg geschikt voor gehoorzaamheidstraining speurwerk activiteiten waarbij veel gelopen moet worden en voor africhting pakwerk. Duitse Herder pups zijn vrij snel onder de indruk van nieuwe onbekende dingen. Een goede maar vooral ook rustige en goed begeleide socialisatie is dan ook erg belangrijk. Laat de pup op een rustige manier kennis maken met mensen en honden zo voorkomt u dat hij op latere leeftijd tegen vreemden en soortgenoten blaft of uitvalt. Is uw pup bang voor iets onbekends geef hem dan rustig de tijd om er vanaf een veilige plek aan te wennen. Duitse Herders leren snel.
Duitse herder pups gewoon mooi! YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Duitse herder pups gewoon mooi! Subscribe Subscribed Unsubscribe 221 221. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Oudduitse herder kennel Von Blitzen Wierden// Pups Sept-Okt 2016!
Blitz in de eend. Blitz is gek op stokken! ODH Kennel von Blitzen. Informatie over de Oudduitse Herder. De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone Duitse herdershond. Vroeger was Duitse Herder nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. De Oudduitse Herders hebben een imposante uitstraling met prachtige lange haren. Ze beschikken over een goede dosis werkeigenschappen en zijn vrolijk sociaal en stabiel van karakter. Er bestaan 2 soorten Oudduitse herders. De oorspronkelijke DDR lijn dat is de Oost-Duitse lijn. Deze honden hebben een rechte rug en zijn in de verschillende kleurslagen veelal donker van kleur met een diep pigment en een mooie geblokte bouw.
Duitse Herder kennels in Nederland.
Rhienderensestraat 23 6964 BG Hall. Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren. De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Zowel surveillance honden als speurhonden. Duitse Herderkennel vom Twickelland. Krabbenbosweg 120 7555 EN Hengelo.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden met foto's. Met de links hiernaast kun je over deze pagina navigeren.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen het nestje verlaten. Wij zijn op zoek naar een goed tehuis of baasje voor onze lieve en speelse pupjes. Onze pups zijn ingeënt gec. Duitse herder pups Wij hebben een mooi nestje Duitse herder pups. Het nestje bestaat uit r. Duitse herder pups Wij hebben een mooi nestje Duitse herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen het nestje verlaten. wegens annulering nog 1 teefje en 1 reutje niet besproken. wegens annulering nog 1 teefje en 1 reutje niet besproken. wegens annulering nog 1 teefje en 1 reutje niet besproken.
Tips bij het opvoeden van de Duitse herder Startpunthonden.
precies zoals mijn groote maatje eruit zag. en tuurlijk zal hij niet de hond zijn die ik hadmaar hij kan minstens net zo trouwlief en een goed maatje zijn als mijn overleden herder. Vind de duitse herder helemaal geweldig ze bezitten prachtige kwaliteiten. 11 April 2012 1432. Wij hebben thuis ook een Duitse herder op een keer hadden we ons hekje perongeluk open laten staan de deur van onze auto stond open en je raad het al ze zat voorin achter het stuur! Het was wel een heel mooi gezicht! Bericht Voer een bericht in. Naam Voer je naam in. E-mail deze wordt niet gepubliceerd Voer je e-mailadres in Voer een geldig e-mailadres in.
Oudduitse herder kennel Van Chika's Huis Kennelregistratienummer ADRV /231/010711.
Wilt u meer weten over het ontstaan van deze kennelnaam kijk dan onder de menuknop onze honden. Wij fokken volgens de reglementen van de ADRV e.V. Wij streven ernaar om gezonde pups te fokken die qua anatomie/verschijning aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld zoals dat wordt beschreven in de rasstandaard. copyright Van Chikas ErfHuis. Onze kennel is geregistreerd bij de ADRV e.V. beschikt onze gemeenschappelijke kennel ook over een. wettelijk verplicht UBN nummer! volg ons ook via onze facebookpagina. Copyright 2011-2017 Niets van deze website of van onze Facebookpagina mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming. Teksten fotos en andere info zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chikas Huis! Via onderstaande button krijgt u. korting op uw verzekering.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Jolien op D-Jay en Cheff voor het eerst samen. Gebruikersnaam op Christoff 23 sep-9nov. Yvonne op C-nest 3 weken. Jolien op Tamito herplaatst. Zoeken op deze site.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
De Duitse Herder Kennel. Door op de kleine foto te klikken in de tabel komt u op een plek in deze website waar u de HD uitslag en de africhtingskentekens kunt bekijken mits het onze eigen herders honden betreft. Eventuele foto's van de pups kunt u bekijken via de link Fotogalerij Nakomelingen in het navigatiemenu. Heeft u belangstelling voor een pup kijk dan bij Nieuwtjes of Te Koop of er pups beschikbaar zijn. Mac Figo vom Estherlager.

Contacteer ons