Op zoek naar duitse herder pups?

 
duitse herder pups
 
Duitse Herders Zwitserse Witte Herder lid ZWHVN Witte Herder pups. Rectangle Themeset.
Klik hier voor onze puppagina. Duitse Herder en Zwitserse Witte Herder kennel Fan Swide Pracht. Wij fokken af en toe met uitmuntende honden. zowel Duitse Herder pups als Zwitserse Witte Herder pups. De Zwitserse Witte Herder wordt ook Canadese Herder Berger Blanc Suisse genoemd. Wij zijn lid van de Duitse Herder Vereniging VDH en van de.
Duitse Herder Kennels.
Kennel Van den Balkendreef. Diana van de Berkt. Bazuinlaan 10 3438 CT Nieuwegein. Regelmatig Duitse Herder pups uit werklijnen. Goosweg 12 3950 Kaulille-Bocholt. Kennel vom Haus Westland. Pups alleen uit Keurfok werkhonden. Peperboomstraat 3 3151 RN Hoek van Holland. Bruynseels / fokker B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53 B-2270 Herenthout B. Kennel Van het Poorthuis. Keurfokpups met hoge baldrift moed en werklust. Kennel Vom Haus Tarlars.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Ze groeien hier op met andere honden paarden en twee kinderen. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug Pups beschikken over een zeer vrolijk vriendelijk nieuwschie. Te koop prachtige raszuivere half langharige Duitse herder pups. De pups groeien samen met onze kinderen op de boerderij op. De vader en moeder zijn beiden aanwezig bij ons op de boerderij. Het zijn prachtige waakse en lieve honden waar onze kinderen dol op zijn. Als de pups het ouderlijk nest verlaten zijn ze gesocialiseer. De pups groeien samen met onze kinderen op de boerderij op.
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker langharige duitse herders pups.
Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim wij hebben 2 zonen Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamelijk duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was hebben wij toen Daan 11 maanden oud was onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125 jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar om gezonde pups te fokken die qua anatomie/verschijning aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld. zoals dat wordt beschreven in de rasstandaard van de oudduitse herdershond. Uiteraard voldoen de ouderdieren aan de eisen van de rasvereniging.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Prachtige Duitse herder pups uit keurfok! In onze kennel is een nestje prachtige duitse herder pups geboren. Waaronder ook langstokhaar onze pups bezitten uiteraard een stamboom een certificaat van fokniveau een honden paspoort en daarnaast zijn ze natuurlijk gechipt ontwormt en hebben ze de puppyspuit gehad. U bent welkom om kennis te komen. Bij ons is een nestje van 7 super leuke pups geboren. Ze zijn geboren op 17 maart en hebben een apparte kleur sable maar dan lichter. Er zijn nog 4 reutjes beschikbaar de pups zijn in de huiskamer geboren en groeien hier ook in de huiskamer op.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken https//lsohv.nl/Fokkers.html. Bij de nestjes wordt een keurklasse A B of C genoemd. Uitleg over de gehanteerde keurklasse klik hier. Daarnaast wordt bij een combinatie gekeken naar de mate van verwantschap tussen de beide ouders. Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd.
De Oudduitse herders De Caterstede.
Zuiver in de zin dat ze absoluut vrij zijn van angst dominantie of agressie. Uiteraard mogen onze Oudduitse herders huis en haard beschermen. Maar voorop staat dat ze lief aanhankelijk en betrouwbaar zijn. De pups worden bij ons in huis geboren. Daar blijven de pups bij ons en mogen ze bij mooi weer al even mee naar buiten tot ze naar hun nieuwe baasjes mogen. Ze groeien op tussen de andere honden en de kinderen en maken alle geluiden mee. Ze worden goed gesocialiseerd gechipt ontwormd en ingeënt voordat ze worden afgegeven. Niet iedereen komt per definitie in aanmerking voor een pup. Wij fokken heel zorgvuldig en alle pups worden met de grootst mogelijke zorg liefde en aandacht groot gebracht.
Onze Duitse herder puppies.
Gabriëlle vom Christinen Brunnen Gaby. Britt vom Klostermoor Yuna. Fotos Puppys drie tot acht weken. Fotos nakomelingen Unter die Buche. Onze Duitse herder pups. Duitse Herders zijn zeer gevoelig voor Heupdysplasie HD Daarom fokken wij alleen met honden met HD A en ED vrij. We nemen de tijd voor onze nestjes. Onze Duitse Herder pups worden in een speciaal puppy hok geboren. Daar is het warm en rustig. De moederhond verzorgt de pups de eerste 3 weken zelf. Ze laat ze drinken en houdt ze schoon. Langzamerhand laten we de pups wennen aan vast voedsel. Eerst pap en later fruit groente vlees en puppybrok.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden met foto's. Met de links hiernaast kun je over deze pagina navigeren.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Rhienderensestraat 23 6964 BG Hall. Duitse Herders en Tsjechoslowaakse Wolfhonden. Of the Happy House. Johann Strauszstraat 11 4661 CN Halsteren. De kennel voor echte Duitse Herder pups en Mops pups! Van Alphenstraat 2 6416 ED Heerlen. Sint Antoniusweg 17 5706 LW Helmond. Fokker en africhtings kennel om duitse herdershonden op te leiden voor het KNPV certificaat. Fokker van betrouwbare en sociale honden met voldoende aggressie voor KNPV top sport en praktisch politie werk. Zowel surveillance honden als speurhonden. Duitse Herderkennel vom Twickelland. Krabbenbosweg 120 7555 EN Hengelo.
Alles over de Duitse Herder.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Herder. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.

Contacteer ons