Op zoek naar cocker spaniel?

 
cocker spaniel
 
Amerikaanse Cocker Spaniël Pedigree.
Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Spaniëlfamilie is heel groot en al vrij oud. Er bestaan twee varianten Cocker Spaniëls de Engelse en de Amerikaanse. De Amerikaanse Cocker Spaniël is geen kruising. Hij werd in Amerika ontwikkeld door fokkers die hem fokten uit de Engelse Cocker Spaniël tot het prachtige Amerikaanse type dat we tegenwoordig zien. Gemiddeld wordt de pittige Amerikaanse Cocker Spaniël meestal 12 jaar maar dit ras kan 14 jaar worden in een liefdevolle omgeving met de juiste voeding. Gemiddelde grootte en gewicht.
Welkom.
Kopij kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Welkom bij de CockerSpanielClub. Onze club is opgericht in 2009. Met als voornaamste doel gezonde Engelse Cocker Spaniels fokken waar pupkopers jarenlang plezier van hebben. Wij doen dat door goed na te denken over een zorgvuldige combinatie van een reu met een teef. Voor ons staat bij het fokken de gezondheid en het dierenwelzijn van individuele honden voorop. En wij houden bij de fokkerij vooral voor ogen hoe wij nieuwe pups kunnen fokken die gezond geboren gaan worden. Waar dat genetisch mogelijk is proberen wij erfelijke aandoeningen uit te fokken en te voorkomen. En wij laten ons daarbij helpen door de huidige stand van zaken in de veterinaire en de genetische wetenschap.
English Cocker Spaniel Welcome @ Stand Your Ground.
Engelse Cocker Spaniel.
Copyright 2001-2016 Nickel and Dimes.
De Engelse Cocker Spaniel Doggo.nl.
Hierin kwam verandering toen de Britse Kennel Club in 1892 besloot beide honden als apart ras te erkennen waardoor het lichaamsgewicht niet langer bepaalde of het nou om een Field Spaniel of om een Cocker Spaniel ging. Het uiterlijk van de Cocker uit die tijd verschilde nogal met dat van de hedendaagse honden. Het vroegere type had een platter hoofd een puntiger snuit en kortere oren terwijl ook de bouw nogal afweek van de elegante types van tegenwoordig. Ook nu nog vindt men onder de werkende Cocker Spaniels sporadisch honden van dat oude type. Door de jaren heen is de Cocker Spaniel behoorlijk verfijnd. Hij hoefde niet meer te werken maar werd opgenomen in het grote legioen van huis en showhonden.
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
De cockerspaniël is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Billie uit de stripreeks Bollie en Billie is een cockerspaniël. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel. Officiële Rasvereniging Nederlandse Spaniel Club. Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8 Retrievers en waterhonden.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben. Er zijn verschillende kleuren in hoofdlijnen te verdelen in eenkleurigen en meerkleurigen.
Cocker Spaniel Gratis afbeeldingen op Pixabay.
Alle afbeeldingen Foto's Vectoren Illustraties Video's. Alle oriëntaties Horizontaal Verticaal.
Engelse Cocker Spaniel.
Zeer nieuwsgierig van aard en door zijn intelligentie ontgaat hem niet veel. Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren Heupdysplasie ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar PRA. De Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland en Nederlandse Spaniel Club stellen verder DNA-onderzoek naar Familiale Nefropathie verplicht. De Cocker spaniel Club stelt verder ook nog DNA-onderzoek naar Adult Onset Neuropathie en Acral Mutilation Syndrome verplicht.

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom ongeacht de kleur stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden. Ik kan me geen leven zonder voorstellen! Cocker trimmen mijn lust en mijn leven. Showtrimmen gewone huishondenmodel maar ook gesteriliseerde cockers kunnen hier getrimd worden! U kunt er tijdens het trimmen gezellig bijblijven de koffie staat klaar! John en Joyce Janssen. Bezint eer ge begint. mijn advies aan u over het aanschaffen van een cocker spaniel. Leuke links op mijn pagina.
Engelse Cocker Spaniel.
De Cocker Spaniel is een jachthond die oorspronkelijk werd ingezet tijdens de jacht op de houtsnip Woodcock en de fazantenhaan Cockpheasant. De Engelse Cocker Spaniel heeft een niet loslatende jachtpassie. Het verschilt echter wel per nest en per exemplaar. Dit is namelijk sterk afhankelijk of er met de voorouders nog actief wordt gejaagd. De Cocker Spaniel is een fijne gezinshond mits men voldoende onderneemt met de hond. De Engelse Cocker Spaniel is niet zo heel moeilijk op te voeden.
bartvankordenoordt.nl Engelse Cocker Spaniel Rasstandaard.
Engelse Cocker Spaniel Ras specificaties. De Engelse Cocker Spaniel een jachthond die afkomstig is uit Engeland. Een levendige en vriendelijke hond die het goed doet binnen het gezin. De Engelse Cocker Spaniel is een fijne hond voor in de stad en op het platteland. Het vrolijke karakter van de Cocker is een van zijn beste eigenschappen. Het is een intelligent maar zacht geaard ras en men moet hem met geduld en begrip behandelen. De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. Door zijn van nature zachte geaardheid is het van belang dat je de Engelse Cocker Spaniel vriendelijk doch duidelijk begeleid.

Contacteer ons