Resultaten voor cocker spaniel

 
cocker spaniel
 
Cocker Spaniel Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Cocker Spaniel. De Cocker Spaniel is een mooie en intelligente hond en daardoor is het een geweldig huisdier. Dit ras moet goed gesocialiseerd worden als pup om gedragsproblemen zoals verlegenheid te voorkomen. Dit kan namelijk leiden tot agressie en onderdanig urineren. Cocker Spaniels zijn intelligente en zeer trouwe honden. Echter ze vereisen een actieve eigenaar omdat ze erg speels en actief zijn. Dit levendige ras is een geweldige huisgenoot. Dit ras brengt zeker een overvloed van vreugde in je leven.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.

kleine kennel voor eenkleurige engelse cocker spaniels. Maar bovenal gespecialiseerd cocker trimster. AL DIK 20 JAAR ERVARING GEDIPLMOMEERD EN GESPECIALISEERD! alle trimcockers zijn welkom ongeacht de kleur stamboom of niet. graag bellen voor een afspraak 015 369 8359. Mijn cockers uit het heden en verleden. Ik kan me geen leven zonder voorstellen! Cocker trimmen mijn lust en mijn leven. Showtrimmen gewone huishondenmodel maar ook gesteriliseerde cockers kunnen hier getrimd worden! U kunt er tijdens het trimmen gezellig bijblijven de koffie staat klaar! John en Joyce Janssen. Bezint eer ge begint. mijn advies aan u over het aanschaffen van een cocker spaniel. Leuke links op mijn pagina.
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. De Engelse Cocker Spaniel als jachthond. De Engelse Cocker Spaniel is de kleinste van alle spaniel rassen. Door zijn fraaie uiterlijk en handzaam formaat is ie ook erg geliefd als huishond en daarom door de fok op schoonheid helaas niet meer geselecteerd op de jachteigenschappen. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond en heeft zijn natuurlijke instinct voor het jagen en apporteren nooit verloren. De Cocker spaniël is geschikt om zowel op haarwild als op veerwild te jagen maar zijn specialiteit is de jacht op konijnen. Door zijn grondige zoekwijze zal hij ook het meest vastzittende wild vinden en tot springen dwingen.
Engelse cocker spaniël Rassen Honden Hondenrassen.
Uit deze Springing Spaniels ontwikkelden zich in de 19e eeuw de Engelse en Welsh Springer Spaniel de Engelse Cocker Spaniel en de Sussex en Clumber Spaniel. De naam Cocker Spaniel dankt dit hondje waarschijnlijk aan het feit dat hij werd gebruikt voor de jacht op de woodcockhoutsni p. Compact gebouwde hond met een vierkante voorsnuit en een duidelijke stop. De neus is voldoende breed en goed ontwikkeld voor het scherpe reukvermogen. Lobvormige laag aangezette oren. De schouders zijn schuin en goed aanliggend rechte benen met goede botten. De achterhand is goed gehoekt. Diepe borst en goed ontwikkelde ribben. Er zijn verschillende kleuren in hoofdlijnen te verdelen in eenkleurigen en meerkleurigen.
Home.
than he loves himself! De Nederlandse Spaniel Club. De Nederlandse Spaniel Club is de oudste en grootste rasvereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker spaniel en Sussex spaniel en is opgericht in 1926. De vereniging stelt zich ten doel het in stand houden van deze rassen het bevorderen en nemen van maatregelen om deze beide rassen te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Bovendien spant de vereniging zich in om contacten tussen fokkers en liefhebbers van de Engelse Cocker en Sussex spaniel te bevorderen. Wandeling Wolfshoek 15 januari 1330. Wandeling Oisterwijk 05 februari 1330. Wandeling Bergschenhoek 19 februari 1330. Nieuwsbericht NSC Nieuwjaarswandeling Soest foto's.
Engelse Cocker Spaniel Kennel Bozinga.
Last Update on 29-12-16. 29/12 De foto's van week 5 staan online. Alle pups zijn besproken! V.l.n.r Lois Sita Bella Dushi Malou Yfke en Gina.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
Heeft u een vraag of een opmerking.stuur me dan een mailtje! Lid van de Nederlandse Spanielclub en. Lid van The Cocker Spaniel Club Engeland.
Engelse Cocker Spaniel Rashondenwijzer.
Wat is een rashond? Zeer hoog risico op erfelijke aandoeningen. Aantal erfelijke aandoeningen 26. Lees hier over de betekenis van minpunten. Lees hier over erfelijke aandoeningen. Lees hier wat DierRecht doet om de rashonden te helpen. Bij dit ras komen de volgende aandoeningen voor Minpunten Info. Anaalkliercarcinoom kwaadaardige kanker van de anaalklier. De behandelbaarheid is matig tot slecht. De kans op deze aandoening is klein. Meer info menu Verantwoording. De behandelbaarheid is slecht. De kans op deze aandoening is klein.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Een in Amerika uit Engelse Cocker Spaniels gefokte jachthond die zich vooral onderscheidt van de Engelse Cocker Spaniel in lichaamsbouw hoofd en beharing. Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is een in 1879 geboren reu stammen de Amerikaantjes van Obo II die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.

Contacteer ons