Resultaten voor cocker spaniel

 
cocker spaniel
 
Engelse cockerspaniël Wikipedia.
De cockerspaniël is een jachthond en zal reageren op vogels konijnen en katten die hij ziet. Het is een kindvriendelijk en altijd vrolijk en energiek hondenras. Verder houdt de cocker van water en zwemmen evenals apporteren. Hij kan ook goed samenleven met katten indien dit hem aangeleerd is als pup. Billie uit de stripreeks Bollie en Billie is een cockerspaniël. Vereniging voor de Liefhebber van de Engelse Cocker Spaniel. Officiële Rasvereniging Nederlandse Spaniel Club. Raad van Kynologisch Beheer in Nederland. Engelse Cocker Spaniel Club Nederland. Rasvereniging voor de Engelse Cocker Spaniel. Mediabestanden die bij dit onderwerp horen zijn te vinden op de pagina Cocker spaniel op Wikimedia Commons. FCI groep 8 Retrievers en waterhonden.
Engelse Cocker Spaniel Honden rassen Honden DierenDokters.
2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. De Nederlandse Spaniël Club is een vereniging van liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniël en de Sussex Spaniël.De vereniging is in 1926 opgericht en telt momenteel ruim 1200 leden.Info www.spanielclub.nl. Prijs van een pup. De Engelse Cocker Spaniël kost tussen de zeshonderd en zevenhonderd euro.
From Luna's Star Engelse Cocker Spaniels.
Heeft u een vraag of een opmerking.stuur me dan een mailtje! Lid van de Nederlandse Spanielclub en. Lid van The Cocker Spaniel Club Engeland.
Engelse Cocker Spaniel.
Copyright 2001-2016 Nickel and Dimes.
home Winterglows Engelse Cocker Spaniel.
Winterglows Engelse Cocker Spaniel
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
De Cocker is enorm aanhankelijk en feitelijk is hij de beste vriend die men zich kan wensen. De Engelse Cocker Spaniel als jachthond. De Engelse Cocker Spaniel is de kleinste van alle spaniel rassen. Door zijn fraaie uiterlijk en handzaam formaat is ie ook erg geliefd als huishond en daarom door de fok op schoonheid helaas niet meer geselecteerd op de jachteigenschappen. De Engelse Cocker Spaniel is een jachthond en heeft zijn natuurlijke instinct voor het jagen en apporteren nooit verloren. De Cocker spaniël is geschikt om zowel op haarwild als op veerwild te jagen maar zijn specialiteit is de jacht op konijnen. Door zijn grondige zoekwijze zal hij ook het meest vastzittende wild vinden en tot springen dwingen.
Cocker Spaniël Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Cocker Spaniël staat te boek als werkdier en huisdier sinds Hendrik VIII koning was. De naam komt van wood-cocking Spaniëls het waren ideale kleine honden voor de jacht op houtsnip woodcock ze konden gemakkelijk door de heggen en het kreupelhout waar deze vogeltjes zich graag verstoppen.
Engelse Cocker Spaniel Pup Opvoeding.
Als dat niet mogelijk is moet u zelf vast beginnen met een aantal zaken zoals uitlaten s nachts alleen zijn zindelijkheidstraining. Het leerprincipe van de Engelse cocker Spaniel is voornamelijk gebaseerd op belonen! De hond is geen mens dus schrijf hem dan ook geen menselijke gevoelens toe. Het socialiseren van een pup is erg belangrijk. De socialisatieperiode is van 3 tot 12 weken. Dit is een beslissende periode in het leven van de hond wil de hond zich ontwikkelen tot een geslaagd huisdier. De verantwoordelijkheid om te zorgen dat de pups gedurende 3de tot 6de week goed worden verzorgd en gesocialiseerd rust bij de fokker. Van uw kant moet u de fokker van uw pup zorgvuldig kiezen.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Prachtige Engelse Cocker pups. Hallo wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan communie vader en moederdag zijn kortbij. We zijn voor adoptie beschikbaar vanaf 8 mei. Een meet en greet is te boeken via dhoker.tom@telenet.be of 0476/67.98. Hallo wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan communie. Hallo wij zijn K4. We bezorgen jou en je familie veel plezier. Denk er aan communie vader en moederdag zijn kortbij.
Amerikaanse Cocker Spaniel.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Een in Amerika uit Engelse Cocker Spaniels gefokte jachthond die zich vooral onderscheidt van de Engelse Cocker Spaniel in lichaamsbouw hoofd en beharing. Waar de stamvader van de Engelse Cocker Spaniel Obo is een in 1879 geboren reu stammen de Amerikaantjes van Obo II die in 1880 naar Amerika ging. De Cocker Spaniel werd in 1883 in Amerika erkend maar pas in 1946 erkende de Amerikaanse Kennel Club de Engelse en Amerikaanse Cocker als aparte variëteiten en kregen beide rassen een eigen standaard.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Engelse Cocker Spaniel.
Zeer nieuwsgierig van aard en door zijn intelligentie ontgaat hem niet veel. Heeft door zijn enorme energie veel beweging in de vrije natuur nodig. De rasverenigingen Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland Nederlandse Spaniel Club en Vereniging voor de liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel zijn bezig met de gezondheid van de Engelse cocker spaniel. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren Heupdysplasie ECVO-oogonderzoek en DNA-onderzoek naar PRA. De Cocker Spaniel Club Engelse Cocker Spaniel club Nederland en Nederlandse Spaniel Club stellen verder DNA-onderzoek naar Familiale Nefropathie verplicht. De Cocker spaniel Club stelt verder ook nog DNA-onderzoek naar Adult Onset Neuropathie en Acral Mutilation Syndrome verplicht.

Contacteer ons