Meer resultaten voor bordeaux dog pups

 
bordeaux dog pups
 
Bordeaux Dog Fokker van Nederland!
International Quality Breeders Logo Bordeaux Dog. De Bordeaux Dog fokker met het grootste aanbod pups te koop! Tags Bordeaux Dog Pup Bordeaux Dog Pups Bordeaux Dog Puppy Bordeaux Dog Te Koop Bordeaux Dog Fokker Bordeaux Dog Kennel Bordeaux Dog Pups Te Koop. Klik hier voor alle Bordeaux Dog Pups Te Koop. Alle Pups Te Koop. 32 472 654 329.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Beschikbare nesten.
Lees eerst de algemene informatie t.a.v. de aanschaf van een Bordeaux Dog. Vanaf heden is het mogelijk als lid/fokker van de vereniging om tegen betaling van 35 een nest op de site van de BDCN te plaatsen. Alleen de nesten die zijn gefokt volgens de reglementen van de vereniging zullen worden vermeld. VFR Verenigings Fok Reglement. Voor meer info en opgaaf van gegevens kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De verantwoordelijkheid voor het fokken en afleveren van pups ligt uitsluitend bij de fokker.
Bordeauxdog fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Kats. wij fokken 2 nestjes per jaar enkel met honden die volgens de show standaard zijn maar ook op lieve karakters van d bordeaux dog. de puppys worden in huis groot gebracht. ouders zijn getest op hupen en ellebogen en zijn hier aan wezig. Bekijk de fokker vermelding van mystery mansion. Of Dizzy Dog Rock. Wij fokken uit liefhebberij maar wel volgens de regels van de rasvereniging Bullterriers en Engelse Bulldogs. De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en groeien daar ook op.
BDCN Bordeaux Dog Club Nederland Aanschaf pup.
vervolgcursussen volgt bij een door de Raad van Beheer erkende Kynologenclub. De adressen kunt u vinden op www.kennelclub.nl. Van een welopgevoede hond heeft u een levenlang plezier. Wij wensen u veel plezier met uw Bordeaux Dog pup!
Bordeaux Dog foto's foto's Bordeaux Dog pups.
Home www.vandebounderstreek.nl.
We fokken zo nu en dan een nestje uiteraard conform de regels van de Raad van Beheer en het Verenigingsfokreglement van de Bordeaux Dog Club Nederland. Karakter en gezondheid vinden wij erg belangrijk daarom gaan we zorgvuldig om met het fokken en worden onze honden geröntgend. Wij wensen u veel plezier op onze site En als u met ons en onze honden kennis wilt maken neem dan even contact op u bent van harte welkom! Benno en Annette van den Beld. 9682 PR Oostwold gem.Oldambt. Raad van Beheer kennelregistratienr. Lid van de Bordeaux Dog Club Nederland BDCN. De honden waarmee we fokken worden op HD en ED geröntgend.
De Bordeauxdog Het Karakter.
Blaft de hond onverwachts midden in de nacht ga dan kijken zonder licht aan te doen en laat je dog los. Een eventuele ongenode gast zal nooit meer terug keren. De bordeaux dog is zeer gevoelig voor de toon van je stem. Mopperen is meestal voldoende om hem berouw te laten tonen. Hij zal zich in allerlei bochten wringen om je weer te plezieren negeren helpt ook maar dot dit niet te lang dit stoort de balans tussen jou en je hond. Slaan heeft geen zin het is een teken van onmacht en u daalt in het aanzien van uw dog daarbij doggen hebben zon hoge pijngrens dat dit totaal geen zin heeft. De bordeauxdog moet je heel anders opvoeden dan bv.
Bordeauxdog Dakisha bevalt van 19 pups.
Het record van grootste nest ooit staat op naam van Tia een mastino napoletano uit Engeland die in 2004 24 pups kreeg. De Bordeaux Dog behoort tot de rasgroep Pinschers Schnauzers Molossers en Zwitserse Sennenhonden en. De honden hebben een schofthoogte van 58 tot 69 cm en worden gemiddeld 9 tot 11 jaar. Cultuur kunst en recreatie. De Gelderlander 2016 op dit artikel rust copyright. U kunt deze pagina printen door gebruik te maken van de standaard print mogelijkheden in uw browser. Meer Maas en Waal.
De La Maison Providence.
Welkom op onze website. Ik Petra Tobben ben met mijn partner Ludy Willems liefhebber en fokker van de Bordeaux Dog. We wonen met onze honden en andere dieren in het buitengebied van het Limburgse plaatsje Montfort. Mijn liefde voor de Bordeaux Dog dateert uit 2000 toen ik in aanraking ben gekomen met het ras op mijn stageplaats bij een dierenpension. Ik heb me verdiept in het ras en vervolgens is de eerste Bordeaux Dog Buks onderdeel van mijn leven geworden. Het begin van een passie. Na het afronden van mijn opleiding als dierondernemer in 2003 besloot ik dat ik verder wilde met het ras. Mijn tweede Bordeaux Dog Lotje kwam er toen bij.
Puppyplaats.nl Bordeaux Dog pups aangeboden.
Door persoonlijke omstandigheden van de koper uit Ierland is deze prachtige dame weer beschikbaar gekomen. Uit een oudercombinatie met een prachtige bloedlijn Moeder L. Bij Kennel van den Nijmantinghe is weer een prachtig nestje Bordeaux dog pups geboren. Bij Kennel van den Nijmantinghe is weer een prachtig nestje Bordeaux dog pups geboren. Door persoonlijke omstandigheden van de koper uit Ierland is deze. Pup van 8 weken te koop vader is aanwezig ze mag voor 300 euro mee dat is mijn uiterste prijs De vader had gedekt en ik had gekozen voor pup uit 1e keuze. ze hadden al eerder een dekking gedaan pups zijn er heel mooi uitgekomen.
Royal Canin Bordeaux Dog Producten.
De Bordeaux Dog is de enige Franse Dog en èèn van de oudste Franse rassen. Hij stamt waarschijnlijk af van onder andere de Romeinse Molossers en de Spaanse Doggen. In het Zuidwesten van Frankrijk is hij sinds de Middeleeuwen bekend onder de naam van Alan Vaultre. In deze tijd werd de Bordeaux Dog gebruikt voor jagen en hondengevechten. In de achttiende eeuw beschreef Buffon hem onder de naam van Dog van de Aquitaine.
Bordeaux Dog kennels in Nederland.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Kathy Sdoa 24/25 februari 2018. Bordeaux Dog kennels in Nederland. Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. Of Dizzy Dog Rock. Knuppelweg 19 3823 GG Amersfoort. Bij Engelse Bulldogs Bordeaux Doggen en Engelse Bullterriers. 109 8426 AW Appelscha. Veenwortelstraat 10 6841 KJ Arnhem. Fokker van Bordeaux Dogs. Gelkenhorsterweg 9 3771 RH Barneveld. Hoofdweg 171 9697 NG Blijham.

Contacteer ons