Resultaten voor berner sennen pups

 
berner sennen pups
 
berner sennen pups video.AVI YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Nov 18 2011. berner sennen pups te koop. berner sennen pups teefjes en reutjes nu te koop. Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een Europees paspoort. Elke pup krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Kom vrijblijvend eens een kijkje nemen bij het hezehof heesstraat 110 te lummen 3560. Wij zijn elke dag open van 10u tot 19u. In het weekend en op feestdagen van 10u tot 17u. Voor meer info 013/293613. Voor meer foto's en video's www. Show more Show less.
Royal Canin Berner Sennenhond Producten.
Vanaf 1902 werd dit ras tentoongesteld. Een rasstandaard werd voor het eerst in 1907 gepubliceerd. In 1949 werd bloed van de Newfoundlander in het Berner Sennen ras gebracht. Hij is de bekendste van de Zwitserse Sennenhonden. In 1990 is de Berner Sennenhond gekruist met de Labrador daaruit ontstond de Boulab een nieuw ras dat nog steeds in ontwikkeling is. Andere rasnamen Bernese Mountain Dog Berner Sennenhond. Uiterlijke kenmerken van de Berner Sennenhond. Vee en schapenhoeder voornamelijk groot vee. Waakhond politiehond trekhond van lichte wagens. Berghonden en Zwitserse Sennenhonden. Het karakter van de Berner Sennenhond. De Berner Sennenhond is evenwichtig en vredelievend. Hij heeft een gehoorzaam temperament groot weerstandsvermogen en een goed karakter.
Pups Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe.
De Berner Sennen pup van René en Natasja Froger. Wij hebben regelmatig Berner Sennen pups met stamboom beschikbaar van volledig HD en ED vrije ouders. Tevens meerdere prachtige dekreuen beschikbaar ook buitenlandse bloedlijnen. Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier.
Bernersennen pup van de Eldanimo.
Kennel Eldanimo Kennel Eldanimo. Wij zijn de familie van Ee. Samen met mijn man en kinderen wonen wij in het bosrijke Stroe. Hier hebben wij onze Berner Sennen kennel de Eldanimo. De kennel is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Wij vinden de Berner Sennen een fantastische hond en beleven enorm veel plezier aan deze honden. Inmiddels zijn we een gediplomeerd Berner Sennen kennel. Wij zijn een kleine kennel en kiezen hier bewust voor zodat de honden de aandacht kunnen krijgen die ze vragen en verdienen. Kijk gerust verder op onze site. Als u vragen of opmerkingen heeft mail dit dan gerust. U krijgt altijd bericht. Bekijk het laatste nieuws of neem een kijkje bij onze Benners.
Fokkerslijst Vereniging de Berner Sennenhond.
Een workshop over de ontwikkeling van ons mooie ras op zaterdag 28 oktober 2017. Meer informatie download je hier. Ga naar het online inschrijfformulier. Wil je in contact komen met ons heb je een vraag? Op Twitter Facebook en via onze nieuwsbrief. Als vereniging zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers.
Nederlandse Berner Sennen Vereniging Pup Info Nederlandse Berner Sennen Vereniging.
Op zoek naar een Berner Sennen pup? Neem contact op met Regina Uittenbogaard of Gerda de Zwart. Zij brengen u in contact met een bij onze vereniging aangesloten fokker. U wilt graag een pup of u heeft een vraag. Indien u overweegt een puppy aan te schaffen dan kunt u contact opnemen met onze pup info bestaande uit Regina Uittenbogaard en Gerda de Zwart. Gerda geeft al ruim 25 jaar puppycursus en heeft ruime ervaring in puppengedrag. Zij kunnen u ook in contact brengen met een bij onze vereniging aangesloten fokker.
Berner Sennen Kennel Fan't Moune Ein / Puppy's.
Copyright c G.Bleeker Berner Sennen Kennel Fant Moune Ein. Wij streven erna om zoveel mogelijk het ouderwetse laagstaande type Berner Sennenhond te fokken. Ook leeftijd gezondheid en karakter heeft bij ons een hoge prioriteit.
Bernerboefjes Home Berner sennen pup te koop.
Ons doel is om mooie lieve en gezonde Berner Sennen honden te fokken. Het is iedere keer weer een wonder om pups geboren te zien worden en ze te zien opgroeien tot mooie Berner Sennen pups. Deze pups zijn acht á negen weken als ze naar hun nieuwe baasje gaan. Dan zijn de pups voorzien van een stamboom ingeent en ontwormd en hebben ze een dierenpaspoort. We verwachten van de nieuwe eigenaren dat ze zich goed realiseren dat ze een nieuw gezinslid in huis halen dat er tijd ruimte en liefde voor hun nieuwe huisdier is. Voor meer informatie over de Berner Sennen wijzen we u door naar het kopje Berner Sennen. Kennel 0184662392 of 0625228772 klaas.den.besten@hetnet.nl.
Berner Sennen pups Kennel de Laarbeekhoeve.
De Berner pup is een erg leuke knuffel hond. Door de driekleur lijkt hij op een beertje. Ze zijn ontzettend lief en kunnen goed met kinderen overweg. Wanneer de pups 4 weken oud zijn kunt u bij ons langskomen om de pups te bewonderen en eventueel te reserveren. Als de pups 6 weken oud zijn komt onze vaste dierenarts. Hij geeft de pups een identificatie door middel van een microchip. Ook krijgen ze dan de benodigde inentingen. Bij ons worden alle pups ingeënt tegen de Hondenziekte en Parvo.
Alles over de Berner Sennenhond.
Zorg dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Berner Sennen pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Daarin is opgenomen dat ouderdieren de raskeuring moeten hebben doorstaan. Daarvoor moeten zij getest zijn op heup en elleboogdysplasie en worden er eisen gesteld aan het karakter en het uiterlijk. Bovendien mogen de teven niet gedekt worden voor zij 21 maanden oud zijn. Via de website van de rasverenigingen kunt u informatie over pups inwinnen.
Berner Sennen Kennel De Hoge Veluwe.
Wij zijn de familie van Omme een gezin met drie kinderen en wonen op een boerderij aan de. Wij hebben regelmatig Berner Sennen pups met stamboom beschikbaar van volledig HD en ED vrije ouders. Tevens meerdere prachtige dekreuen beschikbaar ook buitenlandse bloedlijnen. Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier.
Home Berner Sennen Dwingeloo.
Hier willen wij u wat vertellen over onszelf de honden en of we momenteel ook puppy's hebben. We hopen dat u hier wat van opsteekt en dat u hier zo nu en dan eens zult kijken. Groeten van de Familie van den Berg.

Contacteer ons