Resultaten voor sheltie pups

 
sheltie pups
 
Quo Vadis Pride Shetland Sheepdogs.
2015 Tinka x Lucas. 24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! 24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! 24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! 24 Mei 2016 zijn er 6 pups geboren van Lucas en Tinka! Alles over onze shetland sheepdogs. Wij zijn Dennis Thalen en Iris van Oorschot en samen met ons gezellige roedeltje shelties wonen we in Ermelo.
Sheltie Kennel Heathers Hill.
Homepage van Sheltie Kennel Heathers Hill. Hier vind u informatie over onze shelties showuitslagen en pups
Sheltie pups te koop te koop sheltie pups sheltie te koop sheltie.
013 29 36 13. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin en tricolor sheltie pups te koop. Bekijk hier de fotos van onze sheltie pups te koop op video samen met de moeder. De sheltie is afkomstig uit Schotland. Deze hond is een schapenhoeder maar vooral gehoorzame gezinshond. Sheltie pups zijn zeer slim en het is dan ook een ideaal hondje om er later hondensport mee te beoefenen. Sheltie pups worden een 35 tal cm groot. Wij hebben momenteel tricolor zwart-wit-bruin en sable bruin-wit kleurige hondjes beschikbaar.
Nederlandse Sheltie Vereniging Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog opgericht in 1939. Shelties in Europe honderassen Shetland Sheepdogs Dogs Dog Breeders Shelties Holland Netherlands Nederland sheltiefokkers breeders breeds.
Als uw aanvraag wordt goedgekeurd dan voegen wij u als aspirant fokker 3 toe aan de fokkerslijst. Staat u op de fokkerslijst en wilt u een vermelding pups verwacht of pups beschikbaar? Of wilt u een sheltie zelf gefokt of in eigendom herplaatsen en hiervan melding maken op de website van de N.S.V? In beide gevallen kunt u contact opnemen met de pupinfo. Onderstaand word-bestand bevat informatie voor pupkopers over de geschiedenis van de sheltie herkomst karakter gezondheid en de Nederlandse Sheltie Vereniging DE SHELTIE. 1 De fokvoorwaarden vindt u eveneens onder het kopje De Vereniging.
archief wie kent deze sheltie fokker Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Of hij heeft een heel hok vol sheltie teefjes óf hij laat ze gewoon elke loopsheid weer dekken. Een beetje serieuze fokker met hart voor het ras en voor zijn honden heeft niet altijd pups. Ik snap best dat een sheltie met stamboom veel geld kost en dat niet iedereen dat zomaar kan op hoesten waardoor men dan geneigd is bij zo iemand te kopen. Maar mensen deze meneer verdient over de rug van zijn honden een lekkere vette boterham erbij en door bij hem een hondje te kopen werk je daar aan mee! Maar eigenlijk betaal je veels te veel geld voor zo'n pup. Ten eerste maakt hij nauwelijks kosten en ten tweede koopt je gewoon een bastaard!
Nederlandse Sheltie Vereniging Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog opgericht in 1939. Shelties in Europe honderassen Shetland Sheepdogs Dogs Dog Breeders Shelties Holland Netherlands Nederland sheltiefokkers breeders breeds.
Deze fokkers doen er alles aan om uw pup een zo goed mogelijke start in het leven te geven. Dat alles heeft betrekking op. Gezondheid/testen fokdieren en pups. De ene sheltie is de andere niet ook al zien shelties er op puppieleeftijd vrijwel zonder uitzondering aandoenlijk lief uit. Dat laatste is vaak de reden dat veel potentiële puppiekopers vallen voor een sheltie van een niet bij de rasvereniging aangesloten fokker of handelaar. Helemaal omdat deze pups meestal direct beschikbaar zijn en ook nog eens stukken goedkoper dan een pup via de officiële rasvereniging. Het bovenstaande kán goed gaan maar helaas zijn er meer spijtoptanten dan tevreden eigenaars.
Home.
3 sheltiepups geboren op 05-02-2016. Geen pups meer beschikbaar. Leuk dat u interesse hebt in onze site. Bent u benieuwd naar ons en onze honden kijk gerust eens rond op deze site. CSS Valid XHTML Valid Top. Copyright van de Vennenberg 2016 All rights reserved.
Shetland Sheepdog Honden 2dehands.be.
Shelties Ten Wijngaard.
Mohnesee the Ambassador Barney Staat ter dekking voor gepaste teven Pups Charlie en Jewel. Pups Charlie en Froukje. Wijngaardstraat 41 1703 Dilbeek België. Esther Taelemans en Walter Decelle 0473/38.10.63 Walter na 17u 0473/83.59.55 Esther kennel.tenwijngaard@telenet.be. Het Twenty Ten thema. Volg Shelties Ten Wijngaard. Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.
Sheltie fokkers Honden Page.
Wij hopen rond 3 november 2015 weer driekleur en/ of bleu merle pups te verwelkomen. Een goede gezondheid stabiel karakter mooi uiterlijk en een gezonde dosis werklust zien wij graag terug in de sheltie! Wij zijn lid van de Nederlandse sheltie vereniging en fokken volgens hun richtlijnen. De testen onze honden op HD oogziektes en op het MDR1 gen defect. De pups krijgen een stamboom en de ogen worden getest. Wij vinden het belangrijk om pupkopers goed te begeleiden en houden graag contact ook nadat de pups zijn vertrokken bij ons. Bekijk de fokker vermelding van www.dazzlingdreams.nl. Ben je op zoek naar een Hondenras?
Sheltiekennel Lightningwood Sheltiekennel Lightningwood.
Doordat we met onze eerste Sheltie diverse cursussen en wedstrijden met succes hebben gedaan gingen wij ons steeds meer verdiepen in het Sheltieras en zijn lid geworden van o.a. Het gevolg hiervan is dat onze vriendenkring groter werd en wij meer informatie gingen verzamelen een tweede Sheltie namen en onze hobby steeds meer tijd ging innemen. Vanaf november 2000 hebben we onze derde Sheltie en volgens planning zijn wij overgegaan tot verdere uitbreiding van onze hobby. Wij zijn in de gelegenheid om optimaal voor onze Shelties te zorgen.
Vind sheltie pups op Marktplaats.nl.
Indicaties bij honden voor de behandeling van menginfecties door volwassen plat of lintwormen cestoden rondwormen nematoden. Sheltie pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Mooie sheltie pups tricolor zandkleurig. Wij hebben een prachtig nestje sheltie pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.

Contacteer ons