Resultaten voor sheltie pups

 
sheltie pups
 
Little But Brave Shetland Sheepdogs.
Lorem ipsum dolor sit merios maxos shando dolor sit amet. Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in de sheltie en een kijkje komt nemen op onze site. Wij hebben inmiddels een hele familie shelties hier in huis. Shelties zijn vrolijkaanhankelijk sportief zeer wendbaar wat ze bijzonder geschikt maakt om mee te sporten en ook heel fijn als vriendje/maatje om lekker mee te wandelen en te spelen. Ze kunnen best even alleen thuis blijven maar eigenlijk vinden ze het het fijnst om bij je te zijn. Ze houden heel erg van gezelschap en roedelgenootjes. Ze laten zich graag horen. Kijk gerust eens rond op de site om kennis te maken met onze hondjes.
Sheltiekennel Lightningwood Sheltiekennel Lightningwood.
Doordat we met onze eerste Sheltie diverse cursussen en wedstrijden met succes hebben gedaan gingen wij ons steeds meer verdiepen in het Sheltieras en zijn lid geworden van o.a. Het gevolg hiervan is dat onze vriendenkring groter werd en wij meer informatie gingen verzamelen een tweede Sheltie namen en onze hobby steeds meer tijd ging innemen. Vanaf november 2000 hebben we onze derde Sheltie en volgens planning zijn wij overgegaan tot verdere uitbreiding van onze hobby. Wij zijn in de gelegenheid om optimaal voor onze Shelties te zorgen.
Nederlandse Sheltie Vereniging Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog opgericht in 1939. Shelties in Europe honderassen Shetland Sheepdogs Dogs Dog Breeders Shelties Holland Netherlands Nederland sheltiefokkers breeders breeds.
De voorwaarden voor vermelding op de fokkerslijst vindt u hier. Onderstaand word-bestand bevat informatie voor pupkopers over de geschiedenis van de sheltie herkomst karakter gezondheid en de Nederlandse Sheltie Vereniging DE SHELTIE. Aalt Rianne Schoeber Sonnega. Stoker Nieuwedraaiswijk 1 8411 WP Jubbega. Bonnie Brandsma-de Haan Folsgearsterleane 1 Folsgare. Schwering de Voogd Poasen 6 8409 CL Hemrik Tel 06-21575779. de Wolff-Hoogeveen De Stamme 3 8521 PG St. Esther Niemeijer Leeuwarden Tel. My Stunning World Aspirantfokker. Ilona Teelken-Bouman Unikenstraat 57 9501 XG Stadskanaal.Tel 06-48251918 / 0599-648144.
Sheltiekennel Dazzling Dreams Wat kost een sheltie pup?
Tegen het einde van de dracht heeft de moederhond meer voeding nodig van een hoogwaardige kwaliteit. Wij laten altijd nog een röntgenfoto maken in de laatste week van de dracht om precies te zien hoeveel pups de teef verwacht of de pups goed liggen en om te kijken of de pups niet te groot zijn. Op die manier proberen wij zo goed mogelijk voorbereid te zijn voordat de bevalling begint. De kosten van de echo en röntgenfoto komen neer op ongeveer 100. Als alles goed is gegaan dan komt het spannendste gedeelte de bevalling.
Sheltiekennel Lidani Shetland sheepdog sheltie honden fokker.
Dalton staat voor gezonde teven ter dekking. Dalton beste reu club match NSV 2016. Onze zoon Maikel wilde graag een sheltie voor zich zelf. Het liefts een blue merle reutje met een mooie witte kraag en fel blauwe ogen. Wij zelf hadden die wens ook al eens geuit. Maar wij wisten ook wel dat dit veel wensen waren. Er werd een nest geboren bij de kennel From Marmoreas Shelter bij Thea en Addie de Jong in Ingen van moeder isa en vader Qubi. In dat nest zat een heel mooi blue merle reutje met een mooie volle kraag net als zijn moeder.
Puppyplaats.nl Shetland Sheepdog Sheltie pups aangeboden.
Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn. De pups zijn geboren op. 29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde o. sable sheltie pup puppy met stamboom. Wegens allergie van het kindje van zijn nieuwe baasje zoeken we nog een nieuw huisje voor deze 3 maanden oude sheltie pup. Het betreft een gold sable reutje. Pup is ontwormt gechipt ingeent heeft een Europees paspoort en een gezondheids verklaring van de dieren.
Pups Heathers Hill Shetland Sheepdogs.
Homepage Heathers Hill Shetland Sheepdogs
Sheltie Rescue Nederland.
Adoptie en herplaatsing van Shelties in nood.
Aanschaf Pup.
Socialisatie van pups vind ik heel belangrijk de pups groeien in huis en tuin oper komt veel bezoek ook kinderenwe hebben zelf katten zodra ze geent zijn gaan we er ook mee op stap b.v. naar de kinderboerderij de markt of een winkelcentrum en ook laten we ze kennismaken met andere rassen en zo gaan ze gelijk een aantal keren met de auto mee. Ik laat al mijn pups op tijd ontwormen en enten.Ook worden ze door de dierenarts na gekeken. En ik laat hun ogen na kijken op erfelijke oogafwijkingen Bij de pup krijgt u.
Nederlandse Sheltie Vereniging Rasvereniging voor de Shetland Sheepdog opgericht in 1939. Shelties in Europe honderassen Shetland Sheepdogs Dogs Dog Breeders Shelties Holland Netherlands Nederland sheltiefokkers breeders breeds.
Deze fokkers doen er alles aan om uw pup een zo goed mogelijke start in het leven te geven. Dat alles heeft betrekking op. Gezondheid/testen fokdieren en pups. De ene sheltie is de andere niet ook al zien shelties er op puppieleeftijd vrijwel zonder uitzondering aandoenlijk lief uit. Dat laatste is vaak de reden dat veel potentiële puppiekopers vallen voor een sheltie van een niet bij de rasvereniging aangesloten fokker of handelaar. Helemaal omdat deze pups meestal direct beschikbaar zijn en ook nog eens stukken goedkoper dan een pup via de officiële rasvereniging. Het bovenstaande kán goed gaan maar helaas zijn er meer spijtoptanten dan tevreden eigenaars.
Vind sheltie pups op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 4 resultaten voor sheltie pups. Honden Herdershonden en Veedrijvers 2. Zo goed als nieuw 0. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Sheltiekennel From Marmorea's Shelter Wie zijn wij.
En dan is het hek van de dam! Misschien herkend u dit wel! Want éénmaal besmet met dit virus? Dan is je hart verpand aan de sheltie! Dit heeft er in de loop der jaren toe geleid dat wij nu uitgebreid zijn tot 21 shelties. Wij hebben op dit moment 18 teven en 3 reuen. Wij fokken 3 à 4 nestjes per jaar. De puppen worden in huiselijke kring groot gebracht. Ze leven net als onze honden met ons in huis en slapen heerlijk in de woonkamer nadat ze de eerste drie weken boven op onze slaapkamer doorbrengen. Het socialiseren van de puppen is voor ons heel belangrijk.

Contacteer ons