Zoeken naar labrador pups te koop

 
labrador pups te koop
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Moederhond is aanwezig Met vriendelijke groeten Marja Oranj. Amerikaanse stafford pups te koop 210. Amerikaanse stafford pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie amerikaanse stafford dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Verschillende kleuren bruin bleu fawn blauw Al onze amerikaanse stafford pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke amerikaanse stafford pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Toon per pagina 20. Vorige 1 2 3 4 5 19 Volgende. Advertenties 1 t/m 20 van totaal 362.
Labrador Pups Te Koop YouTube.
http//www.labrador-online.be Contact 32 70 220 225 of 32 473 986 078 Labrador Pups Te Koop werd gerealiseerd door het International Quality Breeders Log.
Jachthonden.
Aangeboden te koop aangeboden duitse jacht terrier pups. Beide ouders bij mij aanwezig. Ouders worden in gezet voor drukjacht en bouwjacht. voor meer info bel 0623102762.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Sommige fokkers vragen minder voor hun pups omdat ze een lager bedrag voldoende vinden. Het is een misverstand te denken dat een pup van 1100 per definitie beter is dan een puppy van 800! Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje geen stamboom ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft. Om die te krijgen zult u elke dag gedurende het hele leven van de hond voldoende tijd voor hem moeten vrijmaken. Dat betekent 1 à 2 uur per dag met hem bezig zijn en dat 12 tot 14 jaar lang. Heeft u daar tijd voor? Als ze de kans krijgen duiken ze in iedere prutsloot of modderplas.
Vind labrador pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Deze worden verkocht met een koopovereenkomst een soort. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Labrador pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! zwarte en choco chocolade bruine labrador pups aangeboden. Wij hebben een super mooi nestje labrador pups. Het nest bestaat uit 2 zwarte teefjes 1 zwart reutje en 2 choco reutjes. Onze pups zijn ingeent gechipt ontwormt en hebben een inentingsbewijs.
Labrador Pups te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Blonde en chocobruine labrador pups. Blonde en Zwarte Labrador pups. 3D plaatjes HONDEN LABRADOR PUPS. Nieuwe advertenties per e-mail?
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Labrador Retriever puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Vacht Geel leverchocoladekleurig of zwart. Omgang met kinderen Voortreffelijk. Omgang met andere honden Zeer goed. Leefruimte Moet veel bewegen liefst buiten. Vachtverzorging Af en toe borstelen. Alle Labradors die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Old Changed Way's Labradors. Oude Wisselseweg 23 8162 HH Epe. Wij zijn fokker van de labrador retriever en beleven veel plezier aan de nestperiode van de labrador pups. Julianalaan 34 3851 RC Ermelo. Fokken van Labradors uit de best gekwalificeerde Britse werklijnen voor de jacht en de wedstrijdsport. Legggelerstraat 1 7991 TB Geeuwenbrug. Brunel 9 5667 AP Geldrop. Van het Kelownahof is een kleine Labrador kennel in Geldrop nabij Eindhoven. Krutzerveld 6 6271 BZ Gulpen. Wij fokken gemiddeld 3 a 4 nesten per jaar. Inmiddels hebben wij de 5e generatie eigen fok. Labradorkennel of Blissful Hills.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.

Contacteer ons