Resultaten voor ierse setter pups

 
ierse setter pups
 
Ierse setter pups uit 100% werklijnen. Puppies Doggy.net.
Ierse setter pups uit 100% werklijnen. Onze Pallas Green Kells werd op 13 januari moeder van 7 zonen. Vader van het nest is Irmun's May Theis. Beide ouders voldoen aan alle gezondheidseisen.
Honden Setters en Staande honden Setter Marktplaats.nl.
Wij zijn een hondenkennel c.q. Pension en zijn gehuisvest vlakbij den bosch in n-brabant in onze kennel hebben we regelmatig pups van verschillende rashonden en kruisingen. De pups zijn bij ons geboren en opgegroeid. Ook de moeders van de pups zijn aanwezig. Onze prijzen zijn vanaf 475. Prachtige bully type Franse Bulldog pups met stamboom! Uit zeer goede kampioeslijnen hebben wij prachtig bully type compact formaat blauwe en choco gen dragend franse bulldog puppies beschikbaar met stamboom. Beide ouders zijn patella vrij hd vrij hc vrij en hebben geen last van vernauwde luchtwegen.
te koop Ierse Setter pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
te koop Ierse Setter pups. Ierse Setter pups te koop uit rood en rood/witte ouders geboren op 25-12-2012. De pups zijn rood gekleurd met veel wil. Dit nest is onder licentie van de Ierse Kennel Club I.K.C. Dit nest is bedoelt om de bloedlijnen van de rood/witte Ierse Setter te verbreden. Dit alles kunt u lezen op de http//www.ikc.ie/ site. De pups worden geregistreerd in het NHSB stamboek onder vermelding outcrosse programm Deze honden zijn geschikt als huishond en als werkhond. Tel0612396386 voor meer informatie.
Ierse Setter Club Puppy's.
De Ierse Setter is een geweldig hond. Naast zijn prachtige vacht en kleur heeft de Ier ook een super karakter. De vereniging met haar aangesloten fokkers staan voor de gezondheid van de Ierse Setter. Op onze site staat vermeld waar een nest wordt gepland geplande nesten waar pups worden verwacht dekberichten en bij welke fokker pups zijn geboren geboorteberichten. Tevens is er een mogelijkheid om vaak een oudere Ier op te nemen deze Ieren staan dan onder het kopje Herplaatsing. Alle fokkers die lid zijn van de Ierse Setter Club laten hun nest plaatsen op de website. Bij het nest wordt aangegeven of deze combinatie van reu en teef voldoet aan de regels van het Verenigingsfokreglement van de Ierse Setter Club.
Tips bij het opvoeden van de Ierse Setter Startpunthonden.
Tips bij het opvoeden van het ras Ierse Setter. Hond rijdt tegen benen of op andere honden. Het zogenaamde beenrijden door honden wordt vaak niet erg goed begrepen. Er is één ding dat vast staat en dat is dat de baas het vaak erg gênant vindt als zijn hond dit doet.
Alles over de Ierse Setter.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Ierse Setter. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Ierse Setter.
De Ierse Setter is een chique verschijning een glanzende lange vacht met een prachtige dieprode kleur een gestroomlijnd lichaam en grote dromerige ogen. Maar wie denkt dat de Setter de hele dag mooi gaat liggen zijn op de bank heeft het mooi mis. Deze actieve bliksemschicht is jager in hart en nieren! Door zijn vriendelijke karakter is hij een perfecte huishond mits deze jongen zijn aangeboren drang tot actie genoeg kan uitleven. Hierdoor is hij wat lastiger te trainen zijn aandacht ligt vaak bij andere activiteiten dan commandos opvolgen.
Ierse setter pups te koop met stamboom en zeer mooie ouders. YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Ierse setter pups te koop met stamboom en zeer mooie ouders. Unsubscribe from camper huren? Subscribe Subscribed Unsubscribe 1 1. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Molenrakkers.nl.
Gwendariff Cherry Kola Beautiful Bibi Byanka. Op deze foto ziet uw een korenmolen en de weg erheen dit werd het molenrak werd genoemd. Wij wonen aan deze weg de molen is inmiddels verdwenen. Omdat Ierse Setters speelse en vriendelijke ondeugende honden horen te zijn leek het ons leuk om als prefix Molenrakkers te gebruiken. Hier een foto van de Arumer kerk toren. Arum is een dorp met ongeveer duizend inwoners wat ligt in de driehoek tussen kop van de afsluitdijk Harlingen Bolsward.
Marlland Ierse Setter fokker Limburg Nederland Ierse Setter kennel Ierse Setters pup fokkers Wilma Huub Schellings.
Marlland met deze Ierse Setters fokt de familie met succes. Er zijn al verschillende kampioenen met een internationale prijs.
Simply red and white.
Ierse Setter fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Ierse Setter fokkers op de HondenPage. Of Ceanannas is een kleinschalige kennel en in het voorjaar van 2017 hopen wij ons tweede nestje uit 100% werklijnen te fokken.

Contacteer ons