Zoeken naar stafford pups

 
stafford pups
 
American Stafford pups FCI stamboom Puppy te Koop.
American Stafford pups FCI stamboom. American Staffordshire terrier pups met FCI stamboom uit volgende top combinatie. Ground Zero Fifth.Av HD A ED 0 Ataxia clear. Ground Zero Lookalike HD C ED 0 Ataxia clear DNA getest. Ouders zijn kerngezond en uitvoerig getest wat wij heel belangrijk vinden in ons fokprogramma. Daarom geven wij ook 2 jaar garantie. Al onze pups groeien in huis op en maken vanalles mee voor ze opgehaald worden op 8 weken. Ze groeien op met andere honden en kinderen. Ze krijgen een FCI stamboom van Sint-Hubertus welke ook geldig is in Nederland.
Puppyplaats.nl American Staffordshire Terriër pups aangeboden.
American Stafford pups met stamboom Vader en moeder hdA ed vrij Ataxia vrij getest Pups Ataxia vrij Meer info 0681528028. American Stafford pups met stamboom Vader en moeder hdA ed vrij Ataxia vrij getest Pups Atax. American Stafford pups met stamboom Vader en moeder hdA ed vrij Ataxia vrij getest Pups Ataxia vrij Meer info 0681528028. 10 PUPPIES te koop Amerikaanse stafford shire terrier. 10 PUPPIES te koop AMERIKAANSE STAFFORDSHIRE TERRIER MASTERDOG 12 oktober is onze lieve mooie 3 jarige stafford bevallen van 10 pups. We hebben 4 zwarte 3 bruin/beige en 3 blauw/zilver kleurige pups. Er zijn 2 vrouwtjes zwart en blauw/zilver en 8 mannetjes.
Daydreamers American Staffordshire Terrier Kennel Puppies.
De pups vertrekken bij mij met een FCI stamboom gechipt door de raad van beheer Europees paspoort en eerste inenting ontwormingen goede socialisatie in woonkamer tussen andere honden en veel mensen over de vloer alle geluiden geuren en kleuren Ook worden ze verkocht met een verkoopcontract en 1 jaar garantie op erfelijke afwijkingen. Indien u besluit na bezoek een pup bij ons te kopen vragen wij een aanbetaling deze is niet terugvorderbaar! AIM High With Ringmaster.
Vind amerikaanse stafford pup in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze hond heeft op 30-11-16 5 zeer mooie ras zuivere amerikaanse stafford pups gekregen. Ze zijn nu 8 weken en kunnen dus naar een nieuw baasje. Ze gaan goed met kinderen en worden in huiselijke kring verzorgd. De dierenarts heeft ze gechipt ingeënt en ze zijn ontwormt met 246 en 8weken. blauwe Amerikaanse stafford pups. Beste welkom op onze advertentie. Bent u op zoek en serieus geïnteresseerd in een amerikaanse stafford pup? Dan bent u hier goed. Wij hebben namelijk een mooie nestje met reutjes en teefjes die oud genoeg zijn om weg te gaan.
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Sterk taai gespierd moedig hardnekkig vasthoudend de Amerikaanse Staffordshire Terrier is een geboren waak en verdedigingshond. Voeding Amerikaanse Staffordshire Terriër. Onze stafford pups krijgen s'morgens en s'avonds Denkadog diner en s'middags Eukanuba Lamb Rice. Gemiddelde Levensduur 12 jaar. Gewicht 25 30 kg. Vacht Iedere kleur egaal gedeeltelijk gevlekt of gevlekt toegestaan. Aanleg Waak en verdedigingshond jachthond. Omgang met kinderen Goed. Omgang met andere honden Goed mits training. Leefruimte Liever buiten past zich mits goed opgevoed in de stad aan. Alle Amerikaanse Staffords die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet.
Sandra's Staffords Site Home.
Heel veel lees en kijkplezier om mijn herplaatsingssite en heeft u vragen zoekt u een stafford wilt u een stafford met stamboom herplaatsen neem dan kontakt met me op! Kijk ook eens op mijn Facebook pagina Herplaatsing Staffords. Bezoek mij op Facebook! Volg mij en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
pups te koop Koopjeskrant.be.
Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Diest Amerikaanse stafford reu pups. Amerikaanse stafford reu kortharig europees paspoort gechipt gevaccineerd goed met honden kindvriendelijk. Amerikaanse stafford kortharig europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Clubfokkers SBTCN.
minimaal twee nesten Staffordshire Bull Terriers moet hebben gefokt alvorens men. aangemerkt kan worden als clubfokker. Bij de kennels waarvan de kennelnaam in het rood is aangegeven met de vermelding PUPS! zijn pups geboren of worden pups verwacht. Onderstaande lijst is opgemaakt in alfabetische volgorde op basis van provincie. Kennel Staffs off Nimscho. Kennel Of Ozzles Family PUPS!
De Stafford.
Pup mee naar huis. Zodra de pups oud genoeg zijn om naar hun nieuwe eigenaar te gaan meestal zo rond de zeven weken kunt u uw nieuwe huisgenootje gaan halen. De meeste fokkers geven u een voedingslijst mee dat wil zeggen richtlijnen voor wat hoeveel en hoe vaak u uw nieuwe huisgenootje het beste eten kunt geven. Vaak krijgt u een zakje voer mee dat de pup bij de fokker gewend was. Betreft het een hondje met een stamboom dan zal de fokker u nog geen stamboom mee kunnen meegeven omdat deze meestal pas enkele weken later bij de fokker arriveert. van de raad van beheer ontvangt u het registratie bewijs.
Staffordshire Bull Terrier Opvoeding SBT INFO NL.
Ondanks het feit dat wij daar helemaal niet blij mee zijn. De opvoeding van Engelse Stafford pups begint dus vanaf het eerste moment dat de pup in huis is. Veel mensen denken dat door het harde uiterlijk van de Staffordshire Bull Terrier ze ook hard aangepakt moeten worden. Echter de Engelse stafford is juist helemaal geen mentaal harde hond integendeel zelfs! Een boze toon in de stem is vaak al voldoende en harder straffen dient dan ook alleen te gebeuren wanneer dit echt nodig is.
Tips bij het opvoeden van de Amerikaanse Staffordshire Terriër Startpunthonden.
Bij het terugkomen was het weer ruzie om geen duidelijke reden Graag raad om onze 2 dames overeen te laten komen. 2 October 2016 1232. Kan ik mijn stafford reu van nu 8 maand in een buitenkennel doen overdag? 22 September 2016 1250. Ga ik doen Bedankt diana. 22 September 2016 1135. Hallo Diana Kira is dus een ontzettende lieve hond die nu haar plaats even niet weet door haar soort ras. Ik denk dat het wel goed komt als je de nieuwe methode gaat toepassen. Misschien de eerste 3 weken is het even wennen voor iedereen. Als het beide vrouwtjes zijn dan is het iets pittiger vind ik zelf. Mannetjes zijn wat dat betreft makkelijker.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Danger is een lieve jonge aanhankelijke en vrolijke hond en een geweldige mama voor haar puppies. Duitse Herder pups n.o.t.k. Wij hebben zeer mooie Duitse Herder pups ter beschikking. Er zijn verschillende pups aanwezig zie foto's een foto van de papa u kan ze vrijblijvend komen bekijken. Ze zijn volledig in orde gevaccineerd verschillende keren ontwormd en gechipt. Enkel Belgische pups aanwezig. Ze beschikken over een europees paspoort. Uw hondje krijgt eveneens een schriftelijk garantie bewijs mee. Alle pups staan onder wekelijks toezicht van een dierenarts. Ook na aankoop zijn wij altijd beschikbaar voor raad en tips. De pups zijn heel goed gesocialiseerd. officieel HK nummer HK14404422.

Contacteer ons