Resultaten voor labrador

 
labrador
 
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.
Schooltv Hondenrassen Een Labrador een Sint Bernard en een Golden Retriever zijn rashonden.
Directe link kopieer link. Blijf op de hoogte. Volg jij ons al op Instagram? Meer video's uit dit programma. Een Labrador een Sint Bernard en een Golden Retriever zijn rashonden. Maar als een Labrador en een Sint Bernhard samen puppies krijgen zijn die puppies dan ook rashonden? Meer info Minder info. Woopy is een Labrador. Hij houdt van zwemmen en vindt spelen ook erg leuk. Waarvoor werden Labradors vroeger gebruikt? Voor de vissers die namen ze mee zodat ze de netten uit het water konden halen. En ook om te jagen. Dan schoot de jager een eend die viel in de sloot. Dan zegt de jager zoek en apport.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Kingfields Labradors Voor een rastypische labrador.
Voor een rastypische labrador. Welkom op de internetpagina van. Onze kennel is gelegen in een van de zuidelijkste puntjes van Zuid Limburg en is sinds 1989 een begrip in de wijde omtrek. Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld. Wij fokken gemiddeld 2 nesten per jaar.
De Labrador Retriever Doggo.nl.
Veelzijdige vriendelijke en hardwerkende gezinshond. Geel zwart en bruin. Labrador Retriever in het kort. Gerelateerde artikelen op Doggo.nl. Reageer op dit artikel. Veelzijdige vriendelijke en hardwerkende gezinshond. Rashond nummer 1 de Labrador Retriever. Een hond die als je een goede hebt heel wat kwaliteiten in huis heeft. Hij is stabiel werkwillig vriendelijk en open van karakter. Dol op water en op mensen. Ook op inbrekers trouwens.
Home Labrador Kring Nederland.
Workingtest Lageveld / Wierden 2017. Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reƫle kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Campbell's Lair Labradors.
gezondheidsonderzoeken ondergaan zoals HD en ED heupen en ellebogen en oogonderzoeken. Deze onderzoeken zijn vereist voor het fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labrador. Vereniging en Labrador Kring Nederland. Je wilt als fokker toch weten dat beide ouders van je. toekomstige pups gezond zijn en geen ernstige erfelijke afwijkingen hebben die ze aan hun pups. Naast de verplichte onderzoeken laten wij ook nog extra DNA testen uitvoeren op andere regelmatig. voorkomende afwijkingen bij de Labrador Retriever zodat er die informatie wetende een weloverwogen. combinatie van ouderdieren gemaakt kan worden. Met de nodige kynologische kennis in huis en de positieve uitslagen van de gezondheidstesten van Nikki zijn.
Darbytrails Labrador Retriever Landgraaf.
Mocnys Knoxville papa zijn 8 mooie pups geboren. Lees op onze puppy pagina het wekelijkse nieuws over dit nest. U bent op de site van Darbytrails Labrador Retrievers uit Landgraaf. Mijn eerste zwarte Labrador heette Darby en naar haar heb ik de kennel genoemd. Darby was een prachthond met een super karakter. Slim lief en aanhankelijk. Helaas heb ik haar in 2005 moeten laten inslapen op de leeftijd van 12 jaar en 4 maanden. Momenteel heb ik 3 labradors de bruine Jools en Dashing Diva en haar dochter Mace. Het doel van mijn kennel is om af en toe een nestje te fokken waarbij raskwaliteit en een goed karakter samen met liefde voor de Labrador voorop staat.
Riverflow Labradors Home.
Regelmatig zijn wij te vinden op shows waar op exterieurkwaliteiten wordt beoordeeld. Zo proberen wij al onze honden individuele aandacht te geven. Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en de Labrador Kring Nederland. Wij fokken volgens hun gezondheidregels.
Labrador Retriever Gelre Dierenartsen.
Dat is zoals de meeste mensen over de labrador denken. Er zit een groot deel waarheid in de labrador is een vriendelijke goedmoedige hond. Van nature geen agressie of waaksheid en veel will to please de natuurlijke aanleg het zijn baas naar de zin te maken maken hem goed te trainen.
Royal Canin Labrador Retriever Sterilised.
ROYAL CANIN Labrador Retriever Sterilised. Voor gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retrievers ouder dan 15 maanden. 4.1 Beoordeling 4.1 /5 5 beoordelingen. Verkrijgbaar in verpakking van 3kg en 12kg. Je gesteriliseerde/gecastreerde Labrador Retriever is gezond toch? Of zou hij wel wat slanker kunnen wat beweeglijker? Labrador Retriever Sterilised van ROYAL CANIN is precies afgestemd op de voedingsbehoeftes van je gesteriliseerde of gecastreerde hond. Het houdt de eetlust onder controle. Voor behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Voor een mooie glanzende vacht.

Contacteer ons