Op zoek naar labrador?

 
labrador
 
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Begin februari komen de pups. geplaatst op 15 januari 2017. Van onze lieve Pepa verwachten wij rond 8 februari as. Pepa Bonnibelle is een blonde labrador van bijna 25 jaar. De vader is een zwarte reu Cross Old Changed Ways Crossroads is 7 jaar oud. Beide ouders zijn HD en ED vrij en hebben een geldig oogonderzoek. Zowel de ouders als het nest voldoen aan alle eisen van de LKN en NLV en zijn gefokt met de eisen van de Raad van Beheer. geplaatst op 14 januari 2017. Op 13 januari is onze Tess bevallen van een mooie achtling.
Labrador alles over labradors fokkers rassen Startkabel.nl.
Opvang / Herplaatsing / Hulp. Organisaties / Verenigingen Pensions Reisverzekering doorlopend Trimsalons Vakantie singles honden. Vermiste/gevonden dieren Welkom op deze site. Wereldreisverzekering annuleringsverzekering met hond honden oppas. Cabla Maak zelf ook een kabel over Labrador. Op zoek naar Labrador? Zoek Labrador in alle zoekmachines. Start een campagne jouw website over Labrador direct in beeld. Welkom op deze site. Hier vindt u alles over labradors. Uw site gratis toevoegen.
Geboorteberichten Labrador Kring Nederland.
Hondenrassen.net Labrador retriever.
Op dit moment is de Labrador één van de populairste honden in Nederland. Hij staat namelijk bekend als een goede jachthond en een fijne vriend. De Labrador retriever worden in verschillende situaties gebruikt namelijk als jachthond blindgeleidehond drughond en gezelschapshond.
Welkom Holterhook Labradors Retriever en Jachthondenhotel.
Labrador retriever Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. FCI Groep 8 Sectie 1 122. Zie ook de lijst van FCI-nummers. De labrador retriever of kortweg labrador is een hondenras dat afstamt van de St. Dat ras is vanaf midden 19e eeuw in Engeland gekruist met een aantal andere rassen zoals de Gordon setter de Spaniël de Flatcoated retriever en de Chesapeake Bayretriever. Johns-hond werd in New Foundland gebruikt voor de visvangst de labrador werd in Engeland speciaal gefokt voor de eendenjacht in moerassige gebieden.
Labrador Retriever De Jagersvereniging.
Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Labradors staan bekend om hun goedmoedige en vriendelijke karakter. Retrievers zijn speciaal gefokt om te apporteren het geschoten wild op te halen en naar de voorjager te brengen. Dat doen ze zowel op het land als in het water. Labrador Retrievers horen rustige dieren te zijn die de jager niet tot last zijn. De hond mag op jacht niet piepen of zich nerveus gedragen en pas aan de slag gaan als hij van de voorjager de opdracht krijgt.
Labrador retriever Rassen Honden Hondenrassen.
De Labrador Retriever is van oorsprong een apporterende jachthond. Dat betekent dat hij tijdens de jacht wordt ingezet om het geschoten wild op te zoeken en naar de jager te brengen. Het zijn erg meegaande honden ze zijn erg vriendelijk voor mens en dier. Ook zijn het goede gezelschapshonden. Het zijn erg intelligente en werklustige honden ze zijn graag de hele dag bezig zodat zij hun energie goed kwijt kunnen. Algemeen beeld FCI rasstandaard.
Gelre Dierenartsen Labrador Retriever.
Dat is zoals de meeste mensen over de labrador denken. Er zit een groot deel waarheid in de labrador is een vriendelijke goedmoedige hond. Van nature geen agressie of waaksheid en veel will to please de natuurlijke aanleg het zijn baas naar de zin te maken maken hem goed te trainen.
Labrador Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. Labradors komen oorspronkelijk uit Newfoundland voor de kust van Canada en ze kwamen vroeg in de 19de eeuw op vissersboten mee naar Engeland. Daar werden ze verder ontwikkeld en gefokt als jachthond voor het ophalen van wild in ruw terein en ijskoude wateren. Ze waren populair als stevige sterke honden met uitstekend reukvermogen en de wens om het iedereen naar de zin te maken. Labradors worden 12 tot 15 jaar oud. 55 57 cm 30 45 kg. Karakter eigenschappen en temperament.
Labrador Kennel Kindle Nova Homepage.
op de site van Labrador Retriever kennel KINDLE NOVA. Onze kennelnaam is Kindle Nova. Dit betekent aanstekelijke nieuwe ster. Omdat we hopen dat alle mensen die bij ons een pupje kopen aangestoken worden door het labradorvirus. En een labrador is een lichtpuntje in je leven! Zomer 2003 hebben wij onze eerste Labrador gekregen Lies van de Vorselse Boerderij. Lies is inmiddels overleden maar ze was een rustige en zachtaardige labrador ze hield van wandelen met een te grote stok in haar bek. Lies was dol op kinderen.
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.

Contacteer ons