Op zoek naar labrador?

 
labrador
 
Labrador Retriever.
FCI groep 8 Retrievers Spaniels en Waterhonden. Aan het einde van de 18e eeuw kwamen in Newfoundland twee soorten zwarte honden voor een grote die Newfoundlander werd genoemd en een kleinere die Labrador of St. Een Engelse jager nam aan het einde van de 18e eeuw vanuit St.John Newfoundland zo'n kleine zwarte hond mee naar Engeland. In de daaropvolgende jaren werden regelmatig honden vanuit Newfoundland naar Engeland meegenomen waar het ras in 1903 erkend werd.
Vind labrador in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Spontane raszuivere Labrador Pups te koop. Te koop zuivere zwarte en bruine labrador pups geboren 31 maart 2017. De moeder is een zwarte labrador en de vader een blonde labrador met stamboom. De pups zijn goed gesocialiseerd! We zijn er veel en gezellig mee bezig omdat dieren onze hobby is. Ze gaan veel met kinderen om en wennen hier bewust aan. Kruising labrador met cimarron zijn nog 2 reutjes over van een nestje van 9 puppies zijn obtwormd en ingeëntgechipt en voorzien van een europees paspoort de pups mogen gelijk mee ze zijn nu 13 weken.
Oldambster Labrador Heem.
Oldambster Labrador Heem Boij. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Oldambster Labrador Heem Dark Moon. Vetgen BbEE zwart draagt bruin. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Artemis Stables Lonely Ranger. Heupen HD A Norbergwaarde 40. Tom is onze eerste hond. Hij is bij ons komen wonen toen hij zeven maanden oud was. Tom is niet beschikbaar als dekreu. Oldambster Labrador Heem Track. Oldambster Labrador Heem Boij.
Home Labrador Kring Nederland.
Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
Labrador retrievers of the Smacklabs. index.
labrador labradors retriever retrievers labrador retrievers smacklab smacklabslabrador retriever dog dogs kennel kennels chocolate bruin chocolade-bruin chocoladebruin puppie pup pups puppy puppy's puppies chien chiens hund hnde hunde hundezucht teef reu teven reuen fokker fokkers fokkerij breed breeder breeding breeders labradorfokker bevalling labradorfokkers labradorkennel labradorkennels labradorpup labradorpups pedigree dekking hondenkennel hondenkennels loopsheid rasvereniging NLV N.L.V Nederlandse Labrador Vereniging stamboom hond honden rashond rashonden dogshow show haustier haustiere Anschaffung Aufzucht Wurf Zchter Zucht Tierfreundevierbeiner welpe holland nederland nederlands nederlandse dutch website email adres web site emailadres kennelregistratie kampioen dierenarts dierenartsen diergeneeskunde hondenvoer hondenvoeding veterinair veterinaire vachtverzorging dracht drachtig raskenmerkenhaustier haustiere Anschaffung Aufzucht Wurf Zchter Zucht Kleine labradorfokker met af en toe een nestje chocolate labrador retrieversgesocialiseerd in huiselijke kring waarbij liefde voor de labradors voorop staat. Index Smacklabs labradors at Smacklabs alles over onze honden labradors de geschiedenis shownieuws Zo Frodo Shane Lord of the Ring digitale labrador kaart of puzzel sturen en labrador kleurplaten en tot slot labrador links
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Met ontzettend veel pijn en verdriet moet ik i.v.m. mijn MS toch de keuze maken om op zoek te gaan naar een nieuwe topplek voor mijn geweldige Labrador Cas die 1 mei 10 jaar wordt. Voor zijn leeftijd is hij nog erg fit en voor alles in. Daarnaast is hij een echte zwemmer. Onyx zoekt ervaren baasje. geplaatst op 22 april 2017. Ik ben Onyx een pittig ding met karakter! Enthousiast lekker eigenwijs erg slim en natuurlijk ook heel lief en een dikke knuffelkont. Ik ben op zoek naar ervaren baasjes die consequent maar op een positieve manier met mij aan de slag willen.
Labrador alles over labradors fokkers rassen Startkabel.nl.
Opvang / Herplaatsing / Hulp. Organisaties / Verenigingen Pensions Reisverzekering doorlopend Trimsalons Vakantie singles honden. Vermiste/gevonden dieren Welkom op deze site. Wereldreisverzekering annuleringsverzekering met hond honden oppas. Cabla Maak zelf ook een kabel over Labrador. Op zoek naar Labrador? Zoek Labrador in alle zoekmachines. Start een campagne jouw website over Labrador direct in beeld. Welkom op deze site. Hier vindt u alles over labradors. Uw site gratis toevoegen.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Kingfields Labradors Voor een rastypische labrador.
Voor een rastypische labrador. Welkom op de internetpagina van. Onze kennel is gelegen in een van de zuidelijkste puntjes van Zuid Limburg en is sinds 1989 een begrip in de wijde omtrek. Onze kennel is geboren uit de interesse naar Labrador Retrievers en is de laatste jaren sterk gegroeid. Uiteraard zijn wij sinds 1989 lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en fokken alleen met honden die volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging zijn gesteld. Wij fokken gemiddeld 2 nesten per jaar.
Labrador Retriever.
Hoewel de Labrador Retriever zoals wij hem kennen uit Engeland komt vindt hij zijn oorsprong op New Foundland. Hier werden honden gehouden als hulp bij het binnenhalen van de vissersnetten. Een groot zwaar type dat bekend staat onder de naam Newfoundlander en een lichter type dat bekend stond onder de naam St. Johns Dog of Lesser Newfoundland Dog. Deze Lesser Newfoundland Dog zou door Engelse vissers meegenomen zijn naar Engeland.
Labrador Wikikids.
WikiKids bestaat 10 jaar! Ga naar navigatie zoeken. De labrador is een hondensoort. Hij is lief voor kinderen. En het is een goede jachthond. Ze zijn er in het blond zwart en bruin. Je moet goed opletten dat je alles goed hebt opgeruimd want ze eten alles wat op eten of een speeltje lijkt. Verder zijn het de meest voorkomende honden in Nederland ze zijn echte gezinshonden en horen bij de retrievers chocola is giftig voor een labrador. Afkomstig van Wikikids de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen.
Labrador Retriever Gelre Dierenartsen.
Dat is zoals de meeste mensen over de labrador denken. Er zit een groot deel waarheid in de labrador is een vriendelijke goedmoedige hond. Van nature geen agressie of waaksheid en veel will to please de natuurlijke aanleg het zijn baas naar de zin te maken maken hem goed te trainen.

Contacteer ons