Zoeken naar labrador te koop

 
labrador te koop
 
Labrador-pups.
Kijk op facebook bij Pups van Zyfra voor de actuele stand van zaken. Onze pups worden te koop aangeboden met volledige stamboom en/of stamboom gegevens van beide ouderdieren gechipped en met alle gebruikelijke/verplichte inentingen etc. De pups groeien bij ons op in een huiselijke omgeving tevens zijn ze al snel in kontakt met de gast-honden van ons dierenpension. Ze socialiseren dus optimaal met mensen en dieren! U bent natuurlijk altijd welkom om op afspraak te komen kijken naar teefje en pups. Neem voor informatie contact met ons op telefoonnr 0653 614 253 Ineke. Voorgaande nestjes van Boerderij de Bries.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Wie geeft hem een goeden mandje? te koop 1 reutje uit het volgende nestje 1e lijns cavapoo pupjes 2 reutjes en 2 teefjes Art. te koop 1 reutje uit het volgende nestje 1e lijns cavapoo pupjes 2 reutjes en 2 teefjes Arthur is nog beschikbaar geheel zwart met witte borst kin. dwerg teckel pups ingeent ontwormd nl gechipt vaccinatiebewijs/paspoort gezondheidsverklaring van arts pups zijn geregistreerd zoals wettelijk vereist rijkserkend d.m.v. dwerg teckel pups ingeent o.
labrador pups zoeken nieuw baasje Puppy te Koop.
labrador pups zoeken nieuw baasje. Prachtige Labrador Pups zoeken een nieuw baasje. ze zijn oud genoeg om bij de moeder weg te mogen. Op donderdag 23 april heeft onze labrador/herder heeft een prachtig nest van 9 zwarte pups gekregen. 5 teefjes en 4 reutjes. Deze groeien op in huiselijke kring. Komen veel in contact met kinderen en een poes. Moeder heeft geen stamboom maar de vader heeft wel een stamboom en is ook HD en ED vrij ogentest goed. De Vader is een chocolade bruine labrador. De pups zijn allemaal in week 2 4 en 6 ontwormd.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Te koop jack russell pup 8 weken 350. jack russell te koop laatste reu uit het nest. Kenmerken Geslacht Reu Ras Jack Russell Terriër Type aanbieder Particulier Aantal honden Eén hond Herkomst Nederland Gechipt Ja Geregistreerd Ja Leeftijd 85 week Ontwormd Ja Gevaccineerd CDV hondenziekte HCC leverziekte Parvo Rabiës hondsdolheid 0623130065 bellen is sneller. Super knappe Shih tzu pupjes beschikbaar 250. Super knappe Shih tzu pupjes beschikbaar Super knappe Shih tzu pupjes beschikbaar gevaccineerd ontwormd met microchip en paspoort.
chiwawa kopen hondenmand labrador pup te koop.
labrador pup te koop. labrador pup te koop. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Links Matentabellen International Customers Onze merken. Geen artikelen in winkelwagen. Ik ben al klant. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden. Onze prachtige labrador heeft pups gekregen op 5.04.20144 reutjes en 3 teefjes. Onze prachtige labrador heeft pups gekregen op 5.04.20144 reutjes en 3 teefjes. We hebben nog twee teefjes en twee reutjes te koop De moeder en de vade. Adverteren op Puppyplaats is gratis.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA cataract en Retina dysplasie RD.
Labrador te koop Honden Koopjeskrant.be.
Labrador europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Labrador europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Labrador europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Ook als ik nachtmerries had bleef hij me zolang likken dat ik wakker was. Ik heb een handicap en een hond nodig en omdat ik zo tevreden ben over een labrador ben ik op zoek naar een labrador reutje of teefje tot 1 jaar die ik zelf kan opvoeden met Hulphond Nederland. Wie kan me helpen? geplaatst op 4 februari 2017. Wij hebben een prachtig nestje zwarte fieldtrial werklijn labrador pups uit kampioenslijn met stamboom. We hebben 4 teefjes en 2 reutjes. De vader van het nest is Kelso Ffynongain Lincon de moeder is Duals Hope Nabby. Vader is fieldtrial champion en de ouders van de moeder zijn dit ook. geplaatst op 29 januari 2017.
Labrador te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
Stud hondenras huisdier labrador retriever puppy. Labrador retriever pup Sormy Hill's. Bob Morane en de duivel van Labrador.
Labrador pups te koop.
Laador pups te koop 3 pups sociaal en familiaal grootgeacht europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Op dit moment zijn er geen pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven. houden dit zorgt er voor om te komen tot het resultaat dat wij. met zn allen willen het fokken van gezonde en sociale honden. Met enige nadruk durven wij dan ook te stellen dat de Familiekennel.
Labrador Retriever kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging en hebben een kleinschalige kennel in Noord-Brabant. Haven Zuidzijde 18 Brouwershaven. Schoordijk 1 6021 RN Budel. Van t Chielewout labradors. Bernsteinstraat 94 2901 JH Capelle aan den IJssel. Wilhelminastraat 64 7721 CJ Dalfsen. Labrador Retrievers Golden Retrievers en een Ruwharige Dwergteckel vormen op dit moment onze kennel. Lutteresweg 39 7782 TA De Krim. Labarador kennel Cover my Eyes. Rosmolen 35 7587 RP De Lutte.

Contacteer ons