Meer resultaten voor golden retriever club

 
golden retriever club
 
Welkom bij de GRV Golden Retriever Vereniging.
Op zondag 18 juni organiseert de GRV haar eerste Kampioenschapsclubmatch. Meer info of inschrijven?
Golden Retriever Club Nederland Overijssel Nederland Rasverenigingen Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Golden Retriever Club Nederland te bekomen. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar je hebt reeds op alle polls gestemd.
Golden Retriever Club Nederland Flatcoated Retriever Club.
Het trainen van een pup tot aan de puppycursus. Bewegingsopbouw van de jonge flatcoat. Golden Retriever Club Nederland. Mooi resultaat Flatcoats op Champions Trophy Retrievers 2017. Uitslagen Champions Trophy Retrievers 2017. Swallowsflight Hey Happy Spirit Tika. Brightmoor Magical Mystery Tour River. Eowyn Pepper of Firien Wood Happy. Duke's of Pirepride Miss Merlin Jayden. KCM 2017 inschrijving geopend.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Corner brook. van de Dari Anding Mas. van de Golden Angels.
Golden Retriever Club Nederland van de Limburgse Parels.
Golden Retriever Club Nederland. De Golden Retriever Club Nederland is opgericht in 1956 en is de enige door de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland erkende rasvereniging voor Golden Retrievers. De GRCN behartigt de belangen van het ras de Golden Retriever. De GRCN streeft ernaar de Golden Retriever zowel lichamelijk als geestelijk op het gewenste peil te houden en verwacht van haar leden dat zij dit doel onderschrijven.
08-01-2017 Nieuwjaarsshow Golden Retriever Club Arista fotografie.
Ga naar de inhoud. Nieuwjaarsshow Golden Retriever Club. Foto's kunt u hier nabestellen. Het is niet toegestaan bovenstaande foto's te kopiëren of anderszins te verveelvoudigen en / of op een andere site openbaar te maken zonder uitdrukkelijke toestemming van de fotograaf. Terug naar overzicht series. Fotografie Bestellen Contact Algemene Site Map. Terug naar de inhoud Terug naar het hoofdmenu.
Kampioenschapsclubmatch Golden retriever club nederland Of Barnsley Gold.
Menu Doorzoek de website. Startpagina Kampioenschapsclubmatch Golden retriever club nederland. Kampioenschapsclubmatch Golden retriever club nederland. Op 29 mei 2014 Hemelvaartsdag werd de jaarlijke kampioenschapsclubmatch gehouden. Ninthe stond in een sterkte tussenklasse en kreeg een Very Good. Het was een gezellige dag en hebben met veel mensen weer even kunnen bijkletsen! Very good nicely balanced bitch. Good pigment en nice forechest. Not moved well behind perhaps to be in season. Of Barnsley Gold Oosterwolde Friesland ofbarnsleygold@gmail.com. Maak een gratis website Webnode.
GRCN Welkom bij de Golden Retriever Club Nederland GRCN.
Golden Retriever Club Nederland GRCN
Golden Retriever Club Nederland Flatcoated Retriever Club.
Het trainen van een pup tot aan de puppycursus. Bewegingsopbouw van de jonge flatcoat. Golden Retriever Club Nederland. De Golden Retriever Club Nederland GRCN is opgericht in 1956 en is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.De GRCN behartigt de belangen van het ras de GOLDEN RETRIEVER.
Golden Sisters.nl lid van de Golden Retriever Club Nederland.
Yentle en Gryffindor 19-12-2006. Branca en Presley 15-01-2008. Yentle en Captain 15-04-2009. Branca en Duncan 21-7-2010. Jaylin en Bentley 08-11-2012. Wij zijn een kleine Golden Retriever kennel. Wij fokken volgens de regels van de GRCN en staan ingeschreven in het register van kennelnamen Raad van Beheer. Af en toe hebben wij een nestje. De pups groeien op in de huiskamer en worden goed gesocialiseerd. Alle pups krijgen een stamboom worden ontwormd ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Kijk naar fotos op de pagina puppies van ons jongste nest.
Golden Retriever Club Nederland.
Golden Retriever Club Nederland. Golden Retriever Club Nederland.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons