Zoeken naar duitse dog pups

 
duitse dog pups
 
Duitse Dog Honden rassen Honden DierenDokters.
Om de oren te beschermen werden deze meestal kort gecoupeerd. Toen de jachtgewoontes veranderden en drijfjachten stopten werd de dog een liefhebberdier. De Duitse Dog is een huishond. De Duitse Dog is vriendelijk liefdevol en aanhankelijk tegenover zijn bazen vooral tegenover kinderen. De Duitse Dog behoort een zelfverzekerde onverschrokken makkelijk te hanteren en leergierige begeleiding en familiehond te zijn met een hoge prikkeldrempel en zonder enig spoor van agressiviteit. De Duitse Dog groeit in een zeer korte periode op tot een extreem grote hond. Men moet de hond daarom al op zeer jonge leeftijd leren dat hij niet aan de lijn mag trekken.
Alles over de Duitse Dog.
Alles over de aanschaf verzorging gedrag opvoeding ziekten en erfelijke aandoeningen van de Duitse Dog. Lees meer over het welzijn van deze rashond in de LICG rassenbijsluiter.
Royal Canin Duitse Dog Producten.
Eigenaren van een Duitse Dog krijgen geregeld twee vragen Is het een paard? en Is het een Duitse of een Deense? De antwoorden het is een hond en het is een Duitse. De Duitse Dog is gevoelig en vredelievend. Hij kan wat terughoudend zijn naar vreemden en hij waakt wel degelijk. Deze grote Molosser stamt waarschijnlijk af van de Tibetaanse Molosser die door de FeniciĆ«rs in Europa is geĆÆntroduceerd en vervolgens door een Perzisch nomaden volk de Alainen.
Home.
het zijn 7 reuen en 3 teven. Blauwe reuen beschikbaar.Neem contact op voor meer informatie. Our blue puppies are born at 25 April 2017. 7 boys and 3 girls. Only blue males available. Contact us for more information.
Nieuwe pagina 9.
Bij voorwaarden kunt u lezen hoe u een nest of dekmelding kan doen. Bij Informatie kunt u lezen waar deze pagina voor staat.
Duitse Dog kennels in Nederland Doggo.nl.
Blaarthemseweg 47 5654 NR Eindhoven. Middenmolenlaan 171 2807 EV Gouda. Af en toe Duitse Dog pups uit verantwoorde combinaties in zwart/wit gevlekt en zwart. Duitse Doggen van Domino's Dynasty. Sint Dyonisiusweg 14 6286 CC Gulpen-Wittem. Wij fokken Duitse Doggen in de kleurslagen wit-zwart gevlekt harlekijn en zwart mantel alsmede geel en gestroomd. Van t Takkenbosch the King of Dogs. Zwiggelterweg 1 9414 TN Hooghalen. We fokken zowel Duitse doggen als Teckels. Heiveldstraat 83 6466 AH Kerkrade. Kennel Van Doggenstein fokt hobbymatig met Duitse Doggen in kleurslag geel/gestroomd.
Speurders.nl Duitse Dog pups.
Dieren en Toebehoren Honden Bulldogs Pinschers en Molossers Kenmerken. Conditie Niet van toepassing. Omschrijving Na een voorspoedige bevalling een paar dagen later dan gepland zijn er 9 prachtige pups geboren! Jacky en haar pups doen het prima! 5 mantel pups 1 grijstijger pup 3 harlekijn pups. Onze pups groeien op in huis met kinderen en andere honden.
Duitse Dog geel gestroomd fokkers Honden Page.
fokkers Duitse Dog geel gestroomd fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog geel gestroomd fokkers op de HondenPage. We hebben al sinds 1963 Duitse Doggen. We fokken met verantwoorde combinaties 1 of 2 nestjes per jaar. Bekijk de fokker vermelding van van de Drentsegrond. Duitse doggen van Apenstad. Kennel van Duitse doggen met kleurslagen blauw geel en gestroomd.
duitse doggen pups Great Dane puppies doggenpups YouTube.
Daar zijn ze dan pa mega Reu harlekijn 95cm super uitstraling beweging echt een topreu moeder onze danseresje een power hond met veel kracht bij wat minder g.
Duitse Dog fokkers Honden Page.
Hieronder vind je een overzicht van alle Duitse Dog fokkers op de HondenPage. Van tijd tot tijd hebben wij een nest Duitse doggen of Newfoundlanders uit zeer goed overwogen combinaties. Al onze honden ondergaan een gezondheidstest en hebben een stabiel karakter. Wilt u meer informatie dan neem gerust contact met ons op. Bekijk de fokker vermelding van All Enchanting.
Duitse Doggen van de Beeckse Akkers Duitse doggen Duitse dog Duitse doggen kennel.
Kay zoekt een nieuw baasje. Bericht geplaatst op 25 april 2016. Wegens omstandigheden hebben wij besloten om voor onze 18 maanden oude reu Kay een geschikt nieuw baasje te zoeken. Kay is een heel sociale hond die prima in een gezin past met eventueel andere honden. Ruimte en aandacht is een vereiste. Kay is in het bezit van. Recente HD fotos 29-03-2016. TT resultaat zeer goed Winner Amsterdam 2015. Serieuze liefhebbers kunnen alleen telefonisch contact opnemen voor meer informatie.
Puppyplaats.nl Duitse Dog pups aangeboden.
ingeent gechipt ontwormd voorzien van Europees paspoort 7 weken oud eten zelfstandig opgevoed in huiselijke kring met kinderen particulier. beschikbaar eind deze week woonplaats Belgie Oost-Vla. duitse dog pups aangeboden nog 1 reutje beschikbaar. ingeent gechipt ontwormd voorzien v. duitse dog pups aangeboden nog 1 reutje beschikbaar. ingeent gechipt ontwormd voorzien van Europees paspoort 7 weken oud eten zelfstandig opgevo. meer fotos van puppies ter adoptie.

Contacteer ons