Meer resultaten voor chow chow pups

 
chow chow pups
 
Chow chow HondenForum.
11 oktober 2012 om 2212 wijzigen. We hebben besloten dat het waarschijnlijk een Chow chow wordt. Maar ik stel me nog enkele vraagjes. Kan een Chow chow goed samen leven met een oude soms eigenwijze kat? Kan hij ook goed omgaan met een 9 jarig Maltezertje reutjegecastreerd? Zo ja Op de 2 vorige vragen heeft iemand hier mag 1 van de 2 zijn ervaroing mee?
Royal Canin Chow Chow Producten.
Het ras werd door de Kennel Club in 1894 erkend. Het wordt nu als een luxe gezelschapshond gezien. Andere rasnamen Chow Chow De Chow. Uiterlijke kenmerken van de Chow Chow. Aziatische Keeshonden en soortgelijken. Het karakter van de Chow Chow. Deze krachtige moedige onafhankelijke en rustige hond heeft een sterke gereserveerde persoonlijkheid. De Chow Chow blaft zelden en is niet erg actief. Hij vormt een sterke band met zijn baas maar hij is nogal afstandelijk en niet extravert. Hij is zeer argwanend tegenover vreemden en is daardoor een uitstekende waakhond. Hij is agressief ten opzichte van andere honden. Consequente maar geduldige zachtaardige opvoeding moet al op zeer jonge leeftijd beginnen.
Welkom.
We zijn gevestigd in Middelbeers een Brabants. dorpje in de nabijheid van Oirschot. Sinds 1984 is Van de Beerse Haj een. wij fokken volgens het fokregelement van. De Nederlandse Chow Chow Club. Onze visie bij het fokken is dat de gezondheid van het dier ALTIJD voorop staat.
Chow Chow puppies te koop in België geboren Woefkesranch.
aanschaf van een pup. Beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een hondenras dat behoord tot de Aziatische en keeshonden van het oertype. De opmerkelijkste eigenschap van Chow Chow zijn zijn blauw-zwarte tong en tandvleesn. De dichte vacht kan kort of langharig zijn. De kleuren van de vacht kunnen rood zwart crème of blauw zijn maar altijd éénkleurig. De rode langharige komt het meeste voor. De oren zijn klein en rond. Hij heeft manen alsof het een leeuw is. Zijn hoofd is breed en zijn schedel is vlak. De snuit is breed dichtbij de ogen en versmalt naar z'n zwarte neus.
Vind chow chow in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Maakt dit de volledige voeding. Nieuw Ophalen of Verzenden. Hallo dierenvrienden wij hebben prachtige chow chow pups. De pups worden verkocht met een schriftelijke garantie! Ze zijn tevens gevaccineerd tegen cdv hondenziekte hcc leverziekte parvo rabiës hondsdolheid meerdere malen ontwormd hebben een chip gekregen en zijn in bezit van een europees. Dog Chow Adult KipRijst Hondenvoer. Binnen 1-2 werkdagen thuisbezorgd! Dog chow adult kiprijst hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Dog chow adult kip rijst en lam en rijst zijn speciaal ontwikkeld voor volwassen honden. Rijk aan vlees met hoogwaardige kwaliteit en uitgebalanceerd met rijst. Maakt dit de volledige voeding.
Chow Chow pups te koop te koop pups chow chow pups chow chow te koop.
013 29 36 13. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te koop. Chow Chow pups te Koop. Chow Chow pups reutjes en Chow-Chow pups teefjes te koop in kennel Hezehof. Er zijn volledig witte en ook zwarte chow chow pups momenteel te koop. De Chow chow is afkomstig uit China en heeft een blauwe tong. Er zijn kortharige en langharige chow chow pups. Het Hezehof heeft nu langharige Chow chow pups te koop. Het is een rustige moedige en waakse hond die wel wat karakter heeft en wat eigenzinnig is. De CHOW-CHOW is een waakse gezinshond.
Home.
Visie op puppy plaatsen. Wij fokken sinds 1979. Nooit veel wel serieus. Onze belangstelling gaat uit naar de kortharige Chow. Maar gezien de erfelijke achtergrond worden er in elk nest ook langharen geboren. Dus wie het liefste een langhaar heeft kunnen we soms ook aan een puppy helpen. Wie een Het Bossche Front puppy wil zal vaak geduld moeten oefenen maar is altijd welkom om kennis te komen maken in Pieterburen of op een tentoonstelling. Lees meer Visie op puppy plaatsen. Het Y-nest is geboren op 20 december 2015 met als moeder rode korthaar Kamp. Ploon van het Bossche Front twee rode teven.
Chow Chow pups.
Filmpjes beschikbare Chow Chow pups. Bon 10% korting op materiaal. Algemene beschrijving van de Chow Chow. De Chow Chow is een stevige hond met een aantal bijzondere kenmerken. Ze hebben een brede platte kop en een brede snuit die smaller wordt naar de neus toe. Hun tong is blauw-zwart van kleur en hun rechte achterpoten veroorzaken dat ze nogal stijf lopen. Hun oren zijn klein en rond en hun staart is bedekt met haren. De Chow Chow heeft een dikke harige vacht die bestaat glad of ruw kan zijn. Dit hondenras heeft dikwijls heel wat haar op het hoofd wat resulteert in een leeuw-achtige uitstraling.
Chow Chow Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Chow Chow Honden rassen Honden DierenDokters.
In een krul of boog over de rug gedragen. De kleuren van de Chow Chow zijn zwart rood blauw reekleurig crème of wit. De Chow Chow reu is 48-56 cm en de Chow Chow teef 46-51 cm. Opvallend aan de Chow Chow is dat hij een blauwe tong heeft in een bij voorkeur geheel donkere bek. Een ander karakteristiek kenmerk is de stand van de achterbenen deze zijn vrijwel geheel recht en vertonen nauwelijk kromming op de plaats van de hiel en de knie waardoor dit ras een zeer typische wat steltachtige manier van lopen heeft. 2 Rasgebonden ziekten erfelijk en anatomisch. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten.
Chow Chow Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
ras informatie het karakter van de Chow Chow.
Home intro onze Chows pups foto's ras info kleur voeding links inhoud contact. het karakter van de Chow Chow. De Chow Chow is trouw afstandelijk trots en waardig. Hij wordt vaak als eenmanshond getypeerd. Dit is niet helemaal waar veel Chows hebben een aantal mensen aan wie ze sterk gehecht zijn. Onze Chow Chows beschouwen naast mijzelf en mijn man nog een aantal goede vrienden van ons die we regelmatig zien als deel van de roedel. Naar vreemden toe zijn ze gereserveerd. Ook hier zijn gradaties in maar de meeste Chow Chows waarderen het niet om door vreemden zomaar aangehaald te worden.

Contacteer ons