Op zoek naar chiwawa pups?

 
chiwawa pups
 
An's Angels Chihuahua's Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Mijn wens dat ik de tijd en de ruimte kreeg om een chihuahua in huis te nemen is na jaren uitgekomen. Dus in plaats van voor spek en bonen rondkijken naar pups kon de zoektocht nu serieus beginnen. Alleen duurde die zoektocht niet lang want al vrij snel kwam ik op de site van Ans Angels. Haar site gaf mij meteen een goede en mooie indruk over hoe liefdevol An met haar chihuahua's omgaat. Ook stond er een reutje van 12 weken te koop. Na een lang en goed gesprek mochten we lees hier de tesimonial verder. After nine months of waiting its finaly there. Proud to show our boy won this plaquette for the Best Own Bred smoothcoat of the netherlands 2016.
Alles wat je moet weten over de Chihuahua Doggo.nl.
Voor een stamboomloze Chihuahua betaal je zo'n 500 à 600. Waarom is een Chihuahua zo duur? Een goede fokker investeert veel tijd én geld in de verwekking en verzorging van een nestje pups. Men gaat op zoek naar een geschikte reu met stamboom voor de dekking. Deze dekking kost geld. Denk aan dierenartskosten ontworming 1ste inenting en chippen. Aanvraag van een stamboom bij Raad van Beheer. Eventueel aangepaste voeding voor de moederhond. Veel Chihuahua's komen via een keizersnede ter wereld deze dierenartskosten komen er ook nog eens bij. Chihuahua's hebben vaak minder pups per nestje in vergelijking met andere rassen. Serieuze fokkers gaan regelmatig naar tentoonstellingen om hun hondjes te laten beoordelen daar zijn ook kosten aan verbonden. Chihuahua's in de media.
Hoe voed ik mijn Chihuahua puppy op Puppies Opvoeden.
Hij is aanhankelijk en heeft dus veel aandacht nodig. De opvoeding wordt wel eens vergeten. Het is belangrijk dat je de Chihuahua van pups af aan de juiste opvoeding geeft om te voorkomen dat het een bang agressief en ongelukkig hondje wordt. Voor een pup is het niet goed om van hand tot hand te gaan dit is voor hem verwarrend. Het kleine hondje is gevoelig voor stress je moet het van jongs af aan goed aanpakken om een lieve sociale hond te krijgen. Zeker in het begin heeft een Chihuahua een consequente baas nodig die hem beloont voor goed gedrag. Een Chihuahua is gevoelig voor de stem met een zware boze stem straffen werkt averechts.
Chihuahua Pups Te Koop bij Erkende Chihuahua Kennels.
De Chihuahua fokker met het grootste aanbod pups te koop! Tags Chihuahua Pup Chihuahua Pups Chihuahua Puppy Chihuahua Te Koop Chihuahua Fokker Chihuahua Kennel Chihuahua Pups Te Koop. Chihuahua Pups Te Koop bij Erkende Chihuahua Kennels. Chihuahua Pups Te Koop. Fokker erkend door het International Quality Breeders Logo ZEKERHEID! Sorteren op Naam Prijs Geslacht VIP Junior. Momenteel zijn er geen Chihuahua pups te koop. Tip Maak gebruik van Puppy Alert zie hieronder. 32 472 654 329. Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer er nieuwe pups van dit ras beschikbaar zijn vul dan hieronder uw e-mail adres in.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua pups.
Chihuahua kennel Chickatjieka zoekt u een lieve chihuahau pup? dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
U kunt altijd via de mail of telefonisch contact met ons opnemen voor navraag. Een NCC fokker houdt zich altijd aan het fokreglement fokt alleen pups met een NHSB stamboom en zorgt voor de noodzakelijke testen inentingen en ontwormingen. De pups worden gechipt hun DNA gecheckt en hebben altijd een Europees dierenpaspoort. Ook verkoopt hij geen pups bij opbod op veilingsites maar werkt met vaste prijzen. Koop nooit ongezien een pupje of van alleen een foto. Ga altijd op bezoek bij de fokker. Bezorging aan huis of onderweg bij een benzinestation is af te raden. Bekijk zelf of de omgeving waar de pups opgroeien schoon fris en netjes is.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
Mogen naar het nieuwe baasje met 9 weken. Ze zijn netjes ontwormd volgens schema hebben hun enting en ch. Wij hebben 2 hele mooie chihuahua pups beschikbaar. Nog beschikbaar 1 kortharig teefje 1 kor. Wij hebben 2 hele mooie chihuahua pups beschikbaar. Nog beschikbaar 1 kortharig teefje 1 kortharig reutje zeer mooie kleur blauw zij zijn 7 halve week o. Mooie chihuahua pup te koop Het reutje is 7 weken oud en mag volgende week het nest verlaten 24-1 Als de pup weg mag is hij ingeent gechipt en ontwormd en er zit een dierenartsboekje bij Vader en moeder zijn bij de pup aanwezig.
Chihuahua Puppy Zindelijk Maken.
In dit artikel ontdek je stap voor stap hoe jij je chihuahua puppy snel en makkelijk zindelijk kunt maken. Bezoek nu mijn website!
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Honden en Puppy's 1.764. Pupjes zoeken gouden mandje. Deze pups zijn klaar om te ver huizen. bij vertrek krijgen ze overgangs. Particulier Meerdere dieren Chihuaha minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 650 Loksbergen Halen Belgi. Dit reutje is niet te koop. geeft zeer mooie pups met appelhoofdje en stamt af van de pommerlandlijnen. Particulier Mannetje Chihuaha 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. Franse bulldog pupsfranse buldog pups eigen kweekblauw. We hebben een nestje kwaliteitspupseigen kweekblauwdragendpups zijn in orde met entingenchipontworming en europe.
Bevalling van 5 Chihuahua's Dotty giving birth An's Angels YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Uploaded on Jul 24 2011. Chihuahua Bramerita Love Song schonk op 6 januari 2011 het leven aan vijf Chihuahua pups. Presley Pearl Luna Melody Zoë Elvis en Macho. De video gaat dus over de geboorte i.d.g. direct na de geboorte. Dotty ligt op haar rug en dat is wat ze zelf wilde! En de bevalling ging bijzonder goed. Bramerita Love Song Dottygiving birth. Five Chihuahua pups from The Elvis Presley litter. Born on 6th January 2011 by An's Angels. The way she is lie by is her own method! Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled a suggested video will automatically play next.
Chihuahua Pups te koop bij Chihuahua fokker of Chihuahua kennel.
Chihuahua Pups Te Koop. Home / Chihuahua / Pups Te Koop. Als je op zoek bent naar een betrouwbare Chihuahua fokker of fokkerij dan ben je hier aan het goede adres! De mooiste Chihuahua pups te koop van een Nederlandse Chihuahua kennel vind je via deze weg. Alle Chihuahua pups of puppies kan je hier adopteren aan een correcte prijs. De Chihuahua honden worden per nest getoond op deze overzichtelijke website.

Contacteer ons