Resultaten voor vizsla pups

 
vizsla pups
 
Nieuwe pagina 1.
Wij hebben al tien jaar zo'n geweldige hond! Hij heet Arak en is in Nederland goedgekeurd geweest als dekreu. Nu is het een oude baas aan het worden. Toen hij jong was Zoals hij nu is. En sinds anderhalf jaar hebben we er een teefje bij genaamd Sheila. Door een schoonheidsfoutje op de linker foto is een kruin over de neusbrug zichtbaar heeft zij geen papieren gekregen. daardoor bleef zij over bij de fokker. en heb ik haar van een vriend gekregen! Haar broers en zussen hebben wel papieren gekregen. dit laat wel zien hoe streng de selectie hier is! Het is in Nederland vaak een langdurige en kostbare geschiedenis om aan een Vizsla pup te komen.
Magyar Vizsla korthaar Anchuta's Arany. Bent u op zoek naar een vizsla pup?
Nu onze Dundi een volwassen hond is geworden en vol vertrouwen naar het hoogtepunt van haar sportcarrière loopt willen wij graag een nest van haar krijgen. Maandag 4.07.2016 is door de dierenarts vastgesteld dat Dundi drachtig is! 1 augustus 2016 is Dundi moeder geworden van 8 prachtige pups. Inmiddels is er voor iedere pup een lieve actieve en levenslustige eigenaar gevonden. Heeft u interesse in een Vizsla pup? Anchuta's Arany Magyar Vizsla. pluck Realisatie Asd Print.com FCT.
Pups.
We hebben 16 gasten online. zondag 08 november 2009. Heel af en toe hebben wij pups van onze honden of ondersteunen we eigenaren van onze afstammelingen. Wij letten hierbij op. Voor de plaatsing van onze pups gaat de voorkeur uit naar eigenaren. welke voldoende tijd hebben om deze prachtige hond zowel lichamelijk. als denkwerk kan geven. Wij zijn sinds 1996 lid van de Nederlandse Vereniging voor Hongaarse staande honden Vizsla. Ook zijn we lid van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging KNJV en de Belgische vizsla vereniging.
Vizsla Pups 5 weken oud YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Vizsla Pups 5 weken oud. Subscribe Subscribed Unsubscribe 28 28. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten. Advertenties gerelateerd aan vizsla pups. Aangeboden vizsla pups geboren 9-4-2017 pups worden in huis groot gebracht. Er is een stamboom aangevraagd bij de raad van beheer. Er zijn nog teven en reuen beschikbaar. Graag contact opnemen met marian boon. Vizsla korthaar pups met stamboom 13-04-2017. Deze advertentie wordt geplaatst voor vrienden fam. Rinner van ons die geen internet hebben hoge leeftijd geboren op 13 april 2017 3 prachtige reutjes en 3 teefjes. Uit dit nestje zijn nog 2 pupjes reutjes beschikbaar.
Vizsla Draadhaar pups en Ruwhaar Teckel pups Vizsla Draadhaar Kennel Fényes Varázs.
Vizsla pups en Ruwhaar Teckel pups. Vizsla Draadhaar pups verwacht rond 15 juli 2016. Onze Büszke is gedekt. Rond 15 juli hopen wij pups te kunnen verwelkomen. Als alles goed gaat mogen de kleintjes van het K-nestje uitvliegen rond begin september. Büszke voldoet vanzelfsprekend aan het fokreglement van de Vizsla Vereniging en uiteraard overwegen we altijd alleen die reuen waar hetzelfde voor geldt. Daarmee heeft de combinatie ook een positieve foktoetsing van de Vizsla Vereniging. Büszke is ook de trotse mamma van ons G-nest en J-nest.
Prijs van een pup.
Fédération Cynologique Internationale officieel erkend. In deze tijd werden door jagers bloedlijnen van de Duiste Staande Draadhaar ingebracht ter verbetering van de uitstekende jachtkwaliteiten speciaal voor de jacht onder moeilijke omstandigheden. Hieruit is de Drótszörü Magyar Vizsla Draadhaar Vizsla ontstaan. De Vizsla is een rustige vriendelijke soms zelfs een beetje een gevoelige hond die niet bestand is tegen een ruwe behandeling maar met een tactvolle baas tot grote prestaties kan komen en zeker de gewaardeerde kameraad van een gezin kan zijn. Typische karaktereigenschappen van de Vizsla zijn. Gemakkelijk en snel af te richten. Kan een grove behandeling slecht verdragen. Voortreffelijke vaardigheid tot combineren. Onmiskenbare jachtpassie voelt zich in huis ook erg prettig. Levendig temperament en aanhankelijk.
Tips bij het opvoeden van de Vizsla Startpunthonden.
Welke opvoeding kun je het beste geven aan de Vizsla? Heb je problemen met het opvoeden van de Vizsla? Lees hier alles over hoe je de Vizsla het beste op kunt voeden en trainen.
Wie zijn wij.
Alhoewel onze rottweiler ook een geweldige loebas is is ze toch iets moeilijker door het wat eigenwijze dominante karakter wat prima inspeelt op de gewenning aan andere honden voor de pups. Dat er zelfs Vizsla pups van ons in Nederland Belgi Duitsland en Hongarije wonen is natuurlijk iets om met recht trots op te zijn en word gezien als een groot compliment. Noa is nu ook al zichtbaar aangestoken door onze passie mogelijk is zij de volgende generatie binnen de familie. Voor ons een prettig idee voor de toekomst dat de opgebouwde kennis op die manier dan ook altijd met liefde gedeeld en doorgegeven gaat worden binnen de familie. Met vriendelijke Vizsla groeten. Agnes Noa en Tim.
Vizsla pup HondenForum.
molaren 1-2 het ontbreken van meer dan 2 PM1 op de M3 wordt geen acht geslagen. tanden gelden als ontbrekende tanden.NEDERLANDSE. Nederlandse Vereniging van Hongaarse Staande Honden VIZSLA Rasstandaard Vizsla Draadhaar. Overtollige tanden buiten de normale tandenrij. Helgele ogen zeer losse oogleden ectropion entropion. Hubertusklauwen aan de achterbenen. Ernstige fouten in de beweging. Lang zacht zijdeachtig warrig kroezend krullend of wollig haar. Ontbrekende borstels aan de benen. Donkerbruine of vaalgele kleur meerkleurig niet uniforme kleur. Witte borstvlek groter dan 5 cm. Pigmentfout zowel in de huid als ook aan de oogleden en lippen. Grotere afwijking dan 2 cm. van de minimum en maximum maat.
Pups Nemzet Kincse Magyar Vizsla kennel.
Ga naar de inhoud. Momenteel hebben wij geen pups beschikbaar. Verder nieuws en ontwikkelingen over ons is te volgen via de nieuwspagina en facebook. Met vriendelijke Vizsla groet. Agnes Noa en Tim. Nemzet Kincse Magyar Vizsla kennel. telefonisch 0031 0621221851 of 0036 203927286. Homepage Wie zijn wij De Vizslas Nieuws Pups Wist u dat Memoriam Contact Links Algemene Site Map.
About Us.
Vizsla pups verwacht begin aug 2016 bij www.anchuta.nl. Onze honden zijn ons gezin. Het fokken van een nestje pups is zeker geen must voor ons en het welzijn van onze dames staat altijd op de eerste plaats. Als we een nestje plannen dan is dit altijd weloverwogen en alleen met een uitmuntende oudercombinatie. Ook vinden wij het belangrijk dat de moeder zelf reeds volledig is uitgegroeid en voldoende tijd heeft gekregen om volwassen en stabiel te worden voordat zij een nestje krijgt. Bij een vizsla kan dit veel langer zijn dan de minimale 2 jaar die de vereniging stelt!

Contacteer ons