Resultaten voor vizsla pups

 
vizsla pups
 
homepage.
2017 2de Nest Lola. 2014 1ste Nest Rossi. 2014 1ste Nest Lola. Op de nieuwspagina meer hierover. Het verhaal van de bevalling en foto's hiervan zijn op de weblog te vinden. Bericht toegevoegd aan het nieuws. De volgende pagina's zijn aangepast. Onze vizslas zijn op de eerste plaats huisgenoten en maken dan ook deel uit van ons dagelijks leven. We genieten elke dag van ze en ondernemen veel met ze. We gaan naar jachttrainingen en doen veldwerktraining. We nemen deel aan veldwedstrijden in binnen en buitenland.
Vizsla op Pinterest Honden Duitse Kortharige Wijzer en Puppies.
Meer informatie op yhs.tv. baby vizsla vizsla puppies dogs short hair dogs beautiful puppies get more only on http//freefacebookcovers.net. 55 repins 8 vind-ik-leuks. Meer informatie op 500px.com. Can't wait to be the proud owner of a beautiful vizsla in Oct! 30 repins 2 vind-ik-leuks.
Pups op vizslas.nl.
We houden zeer veel rekening met de stambomen van zowel vader als moeder zowel op schoonheid als op werklust en met de positieve en negatieve eigenschappen van de ouderdieren. Om zo een stabiele mooi en passievolle combinatie te vormen. Ik houd zelf van complete out-cross combinaties. Dit wil zeggen dat de combinatie geheel geen familie van elkaar is hierdoor verkrijg je een grotere variatie in de genenpool met een mooi woord noemt men dit heterozygotie.
Vizsla Draadhaar pups en Ruwhaar Teckel pups Vizsla Draadhaar Kennel Fényes Varázs.
Vizsla pups en Ruwhaar Teckel pups. Vizsla Draadhaar pups verwacht rond 15 juli 2016. Onze Büszke is gedekt. Rond 15 juli hopen wij pups te kunnen verwelkomen. Als alles goed gaat mogen de kleintjes van het K-nestje uitvliegen rond begin september. Büszke voldoet vanzelfsprekend aan het fokreglement van de Vizsla Vereniging en uiteraard overwegen we altijd alleen die reuen waar hetzelfde voor geldt. Daarmee heeft de combinatie ook een positieve foktoetsing van de Vizsla Vereniging. Büszke is ook de trotse mamma van ons G-nest en J-nest.
Pups en Fokken.
Gebruikersnaam Wachtwoord Onthoud mij Login Gebruikersnaam/wachtwoord verloren? We hebben 144 gasten en geen leden online. Hoe komt u aan een pup. Aangekondigde en geboren nesten. Interesse in een herplaatser?
Nieuwe pagina 1.
Wij hebben al tien jaar zo'n geweldige hond! Hij heet Arak en is in Nederland goedgekeurd geweest als dekreu. Nu is het een oude baas aan het worden. Toen hij jong was Zoals hij nu is. En sinds anderhalf jaar hebben we er een teefje bij genaamd Sheila. Door een schoonheidsfoutje op de linker foto is een kruin over de neusbrug zichtbaar heeft zij geen papieren gekregen. daardoor bleef zij over bij de fokker. en heb ik haar van een vriend gekregen! Haar broers en zussen hebben wel papieren gekregen. dit laat wel zien hoe streng de selectie hier is! Het is in Nederland vaak een langdurige en kostbare geschiedenis om aan een Vizsla pup te komen.
Vizsla kennel Fajtiszta.
Welkom bij Vizsla kennel van de Verre Hoeve.
Adviseren u als u meer wilt weten over Vizsla in het algemeen om zeker de website van de rasvereniging zie links te bezoeken. Hier kunt u het nodige vinden o.a. profiel van de Vizsla geschiedenis van de Vizsla de rasstandaard het fokreglement jacht en veldwerk enz. Wij danken u voor de getoonde interesse in deze website. Max en Hanny Verhoeven. Dokkumstraat 35 5043 GP Tilburg.
vizsla pups De Wolden Koopplein.nl.
Bekijk alle 3 foto's in grote weergave. 5 x snelcode info. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren. Je bod E-mailadres Verstuur je bod.
Pups.
We hebben 16 gasten online. zondag 08 november 2009. Heel af en toe hebben wij pups van onze honden of ondersteunen we eigenaren van onze afstammelingen. Wij letten hierbij op. Voor de plaatsing van onze pups gaat de voorkeur uit naar eigenaren. welke voldoende tijd hebben om deze prachtige hond zowel lichamelijk. als denkwerk kan geven. Wij zijn sinds 1996 lid van de Nederlandse Vereniging voor Hongaarse staande honden Vizsla. Ook zijn we lid van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging KNJV en de Belgische vizsla vereniging.
Tips bij het opvoeden van de Vizsla Startpunthonden.
Welke opvoeding kun je het beste geven aan de Vizsla? Heb je problemen met het opvoeden van de Vizsla? Lees hier alles over hoe je de Vizsla het beste op kunt voeden en trainen.
Aangekondigde en Geboren Nesten.
KNJV B JBT Veldwerk najaar Goed. Categorie Nesten / Geboren nesten. Vizsla Korthaar pups geboren. Er zijn Vizsla Korthaar pups uit de volgende combinatie geboren op 16 oktober. Het zijn 7 pups 1 reu en 6 teven. Alle pups zijn gereserveerd. Lies van Essen van Essen. HD A Botafw 0 Norbergwaarde 40 onvoldoende aansluiting. Veldwerk jeugd Goed en Zeer goed JBT.

Contacteer ons