Resultaten voor shih tzu pups

 
shih tzu pups
 
Shihtzu en boomer puppies.
Shih tzu-Boomersshih tzu pups-Boomer pups goed verzorgdt. Shih tzu boomer puppie s. Shih tzu Boomer Pupie schitterend mooi en zeer goed verzorgdt. Mooie Boomer puppie s verkocht. Shih tzu Boomer Puppie s.
Shih Tzu Club Zeg nooit HOND tegen een Shih Tzu.
Wil ik eigenlijk wel een shih-tzu beest in huis? Een aandachtspunt dat veel mensen vergeten wie is op het idee gekomen van een hondje. Is iedereen in het gezin eens met de aanschaf van een pup want deze rakker gaat deel uitmaken van het gezin en dit voor tien tot vijftien jaar lang.
Speurders.nl BOOMER en SHIH TZU puppies! Meerdere kleuren.
Aangeboden 3 dagen geleden door Gerar 293 x bekeken. BOOMER en SHIH TZU puppies! Goed verzorgde Boomers en Shih Tzu pups. bruin zwart en bont. Het zijn kleinblijvende gezelschapshondjes die nauwelijks. Ze hebben een aanhankelijk karakter en blaffen weinig. Een hoog knuffelgehalte en zeer geschikt bij kinderen. Ze staan onder medisch toezicht van Dierenkliniek Elst. die ze heeft voorzien van een gezondheidsverklaring een. vaccinatiebewijs en een zeer uitgebreide pupcocktail 4 in 1. Uiteraard zorgvuldig ontwormd en gechipt! Heeft U interesse belt U dan ook in het weekend 0263250786. Wij zijn al 25 jaar een privé kennel en voldoen aan alle eisen. die de wet voorschrijft.
Puppyplaats.nl Shih Tzu pups aangeboden.
Ze worden ongeveer 25 cm groot. Ze verharen bijna ni. Zeer mooie speelse boomer pups. Maltezer en Shih Tzu. Reutjes en teefjes De pups zijn m. Zeer mooie speelse boomer pups. Maltezer en Shih Tzu. Reutjes en teefjes De pups zijn met hun moeder opgegroeid in een omgeving met kinderen waar v. boomer pups kruising tussen maltezer en shih tzu. bij ons is een nestje boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten. de pups zijn nagekeken door de dierenarts en gezond verklaard.
Boomer pups maltezer x shih tzu.
Zo kunt u zonder zorgen tot aanschaf van een pup overgaan. Boomer pups maltezer x shih tzu. klik voor grote versie. We hebben mooie boomer pups maltezer x shih tzu. Zelf gefokt en de moeder is aanwezig. Ingeent ontwormd nagekeken door de dierenarts en gechipt. Met garantie een koopcontract volgens de VBK een vaccinatieboekje een ontwormingskuur en een puppy pakket. Bekijk onze website voor meer info en foto's. U mag ook altijd even bellen. Rashondenkennel G van Gils. Bezoek de website E-mail deze kennel.
Vind shih tzu pups in Honden Chihuahua's en Gezelschapshonden op Marktplaats.nl.
APPART mooie shih tzu pups choco/wit raszuiver. Schitterende 100% razuivere shih tzu pups de pups zijn ingeent gechipt 4x ontwormdt eu paspoort gezondheidsverklaring v/d dierenarts wat ook is vastgelegt in hun paspoort 100% gezond verklaart de pups zijn liefvriendelijkaanhankelijk ze kunnen heel goed met kinderen ze zijn lekker speels ze kunnen goed. Shih tzu pup van 6 maanden choco kleur. Is een goed gezonde hond en goed opgevoed trouw naar mens en kinderen en dieren. Voor meer info mail gerust even.
Puppies.
Deze Shih Tzu pagina beschijft alles over mijn Shih Tzu. Hoe ik leef met mijn Shih Tzu en laat foto's zien van mijn Shih Tzu. Alls ik Shih Tzu puppies heb laat ik elke week nieuwe foto.s zien van de Shih Tzu puppies. Shih Tzu Salsa heeft een eigen dagboek over haar Shih Tzu ervaringen. Ook is er een Shih Tzu gastenboek. Als u alles wilt weten over mijn Shih Tzu bezoek dan mijn Shih Tzu pagina over mijn Shih Tzu ervaringen. Tot snel op mijn Shih Tzu pagina en geniet mee met mijn Shih Tzu
Shih Tzu Levensruimte en gedrag Woefkesranch Putte Belgie.
Gedrag en Levensruimte van de. Mensen die de Shih Tzu beter kennen zien allerlei dieren in zijn gedrag weerspiegeld. Hij wordt niet voor niets leeuwhond genoemd en hij gedraagt zich in die zin ook zo onafhankelijk als een kat. Door zijn vaak verbluffende gedrag heeft hij echter ook heel wat weg van een aap want hij zit hij vol verrassende streken. Om echt van een Shih Tzu te genieten wordt van de eigenaar verlangd dat hij het spel meespeelt en de vertrouweling en medeplichtige van de Shih Tzu wordt.
Shih Tzu pups te koop Woefkesranch fokker kwekerij rashond Kennel Putte Mechelen Belgie.
Dit ras werpt weinig of geen haar af en is ideaal voor wie aan allergie lijdt omdat ze ook weinig huidschilfertjes afwerpen. Oorsprong van de Shih Tzu. De Shih Tzu is een heel oud ras. De Shih Tzu werd gekweekt om in het paleis van de Keizer van China de verboden Stad in Peking rond te hangen en te blaffen als mensen of de dieren te dichtbij kwamen. Shih-Tzu werd een favoriet van het Keizer Chinese hof. Men gelooft dat dit sierras een kruising is van de Pekinees met een Tibetaans hondras de Lhasa Apso. De recente analyse van DNA bevestigt dat dit één van de oudste hondenrassen is.
Shih Tzu fokkers Honden Page.
Maak een afspraak dan bent u van harte welkom. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Af en toe Shih Tzu pups groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen. pups worden optimaal gesocialisseerd! Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes. onze kanjers kunt u bewonderen op www.binkieshihtzukennel.nl en zo nu en dan hebben wij een nestje van icvo geteste reuen en teven die ook nog eens meerdere keren een uitmuntend hebben behaald op show. Bekijk de fokker vermelding van binkies.
Welkom.
Welkom op onze website. Welkom op mijn shih-tzu site. We hopen dat u van onze site zult genieten. en vooral van onze hondjes. Afentoe hebben wij een prachtig nestje shih-tzu pups. die opgroeien bij ons in de huiskamer. dus zijn al aan veel dingen gewend. als ze naar hun nieuwe baasje mogen zijn ze 3x ontwormd ingeent. en gaan weg met schriftelijke garantie! U kunt ons ook telefonish bereiken op nr 0613011867.
Fokkers rasinfo en tips!
Rasinformatie Mevr Nicky van Tol-Williams verzorgt de rasinformatie. Haar kunt u per mail of telefonisch bereiken en vragen over de Shih Tzu stellen. Zij zal uw vragen graag beantwoorden. Nicky van Tol-Williams Meerkoetlaan 27 1343 AW Almere Hout Email stcn_rasinformatie@ziggo.nl Tel 036-5333961 maandag t/m vrijdag 09.00-16.00 uur Lidmaatschap U kunt ook lid worden van de Shih-Tzu Club Nederland u ontvangt dan viermaal per jaar het clubblad met veel informatie over de Shih-Tzu en de activiteiten van de vereniging. De jaarcontributie bedraagt 25 voor leden 10 voor gezinsleden en 5 voor jeugdleden met een eenmaligentreegeld van 7. U kunt het opgaveformulier hier dowloaden Formulier Lidmaatschap 113 KB pdf / Formulier Lidmaatschap 368 KB word.

Contacteer ons