Meer resultaten voor labrador kopen

 
labrador kopen
 
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
Puppyplaats.nl Pups aangeboden.
Onze friese stabij is 8 weekjes terug bevallen van prachtige pups. de vader is een raszuive. Onze friese stabij is 8 weekjes terug bevallen van prachtige pups. de vader is een raszuivere choco bruine labrador bijde ouders zijn kern gezond. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting! Onze lieve LINSEY hoopt dan moeder te worden als vader hebben wij gekozen voor MADDOX v.d. 1e foto is moeder Linsey 2e foto is vader Maddox Voor dit nest kunt u nog reservere. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting! Onze lieve LINSEY hoopt dan. Omstreeks begin juli hebben wij een nestverwachting!
Hele mooie Labrador pups van op de boerderij Honden.
labrador gezocht LABRADOR GEZOCHTIk zoek een nieuwe labrador omdat onze jonge labrador onder de auto is gekomen. Helaas heeft zij het niet overleefd en wij zoeken daarom een nieuwe hond.kinderen waren er zeer aan gehecht Echter willen we graag een teefje weer hebben di. twee Kostbare Labrador retriever pups met micro-chip twee Kostbare Labrador retriever pups met micro-chip. labrador pup labrador pup. Uw puppy mooier Labrador Uw puppy mooier Labrador.
Waar bruine labrador kopen? HondenForum.
HondenForum Archief Waar bruine labrador kopen? 12 maart 2013 om 1511 wijzigen. Aangezien ik voor het eerst een hondje ga kopen heb ik echt géén idee waar ik moet beginnen zoeken-het aanbod is zo groot. Kan iemand mij aanraden waar ik het beste een bruine labrador kan kopen? Helaas dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 123. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 3. Golden retriever Golden retriever 38. Labrador retriever Labrador retriever 90. Overige rassen Overige rassen 115. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 45. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 41. Eén hond Eén hond 129. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 71. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 115. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 23.
Labrador Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Labradorkennel van de Jabolkeshut.
Labradorkennel van de Jabolkeshut en hondenschool de Brede Kwispel gelegen in gelderland de achterhoek ulft allerlei informatie over labradors
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Bruine en Zwarte Pups verwacht van Lente x Zepp. Geboren pups Lente x Zepp. Alle pups zijn besproken. Lente uit het Betuwse Veld verwacht half januari pups van onze lieve reu Zepp. De moeder is Lente uit het Betuwse veld een zeer lieve en aanhankelijke hond zij is bij ons geboren uit Wiep. De vader is onze hele mooie en vooral super lieve reu Zepp. Hij is enorm mensgericht en heeft een grote will to please.
chiwawa kopen labrador pups labrador kopen.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017. Labradorkennel Van de Grote Moor. Welkom op de website van labradorkennel.

Contacteer ons