Resultaten voor golden retriever labrador

 
golden retriever labrador
 
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 110. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 11. Golden retriever Golden retriever 34. Labrador retriever Labrador retriever 88. Overige rassen Overige rassen 106. 0 tot 2 jaar 0 tot 2 jaar 212. 3 tot 5 jaar 3 tot 5 jaar 20. 6 jaar of ouder 6 jaar of ouder 16. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 12. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 24. Eén hond Eén hond 10.
Verschillen Tussen Golden Retriever En Een Labrador.
Indien je de gele Labrador Retrievers bekijkt zal je merken dat ze opmerkelijk veel gelijkenissen vertonen met de Golden Retrievers. Beide rassen zijn enorm populair omdat ze zowel slim en lief zijn en veel mensen zullen beide rassen overwegen voordat ze een beslissing nemen over welk huisdier ze zullen kopen. Hieronder zullen we de vergelijking maken tussen de Golden Retriever en de Labrador. Ik hoop dat dit jou helpt om te beslissen wat de beste keuze is voor jou en jouw gezin.
Labradorforum Toon onderwerp Verschil tussen Labrador en Golden Retriever.
Wij hebben een Golden Retriever gehad en nu een Labrador. En natuurlijk verschillen ze van elkaar maar of dat ras gebonden is? Iedere hond heeft natuurlijk ook weer zijn eigen karakter. Maar wat Hanneke ook al aangaf vind ik Rover ook wel een stuk lomper dan dat Goldie was. Hij was wat behoedzamer en eleganter zou ik haast zeggen. Goldie was dan wel weer een stuk onafhankelijker en eigenzinnig. Maar dat vond ik dan meer een karaktertrek dan dat dat met het ras te maken had. Rover is aanhankelijk en een echte knuffelbeer.
FF / Twijfel tussen een labrador en een retriever forum.fok.nl.
And you know I might. Have just flown too far from the floor this time. Cause they calling me by my name. vrijdag 3 juni 2005 @ 1736 40 3. De meest populaire retriever op jacht. Jachtgefokte retrievers hebben van nature de eigenschap om de baas een plezier te doen will to please. Deze eigenschap maakt ze gemakkelijk af te richten. De labrador is een doorzetter en daardoor bijzonder geschikt voor zwaar waterwerk. Komt voor in de kleuren zwart geel en chocolade bruin. Het karakter van een Golden is in het algemeen zachter dan dat van de Labrador. Dit kan soms tot uiting komen door wat minder doorzettingsvermogen.
Dilemma Labrador of Golden Retriever? HondenForum.
HondenForum Archief Dilemma Labrador of Golden Retriever? 03 mei 2010 om 1154 wijzigen. Ruim 3 maanden nadat onze lieve Bobby is overleden begin ik me te beseffen hoeveel ik het mis zo'n lieve blije snuit om me heen.
De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors.
Indien je overweegt om een hond te adopteren bestaat de kans dat je een Retriever overweegt. Zowel de Golden Retriever en de Labrador Retriever zijn fantastische gezinshonden en de keuze is vaak niet zo gemakkelijk. Toch bestaan er enkele duidelijke verschillen tussen labrador en golden retrievers. Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Golden Retrievers hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! De Vergelijking Van Golden Retrievers En Labradors. Het eerste verschil is hun herkomst. De Golden Retriever is afkomstig uit Schotland en ze zijn een combinatie van verschillende rassen zoals de Flatcoated Retriever Spaniels Setters bloedhonden en soms Newfoundlanders.

Labrador Geschikt Voor Verschillende Soorten Honden Training. De labrador retriever is een liefdevolle hartelijke aaibare geduldige hond. Ze zijn zeer intelligent loyaal en welwillend met sterke geesteskracht. Levendig en opgewekt als ze zijn houden ze van spelen met name in water want ze houden van zwemmen! Ze hebben een uitstekend betrouwbaar temperament en zijn vriendelijk geweldig met kinderen en gelijkmoedig aan andere honden. Ze verlangen naar menselijke aandacht en moeten het gevoel hebben dat ze deel uitmaken van de familie. Labradors zijn gemakkelijk te trainen. Sommigen kunnen gereserveerd zijn tegenover vreemden tenzij ze als puppy veel sociale interactie hebben gehad. Het zijn oplettende honden maar geen waakhonden met enkele uitzonderingen daargelaten. Ze kunnen destructief gedrag vertonen als ze teveel aan hun lot worden overgelaten.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 3. Ga naar pagina 1 2 3 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Golden Retriever vs Labrador Retriever. Geplaatst 28 Okt 2009 1046. Geregistreerd 09 Okt 2009 1519 Berichten 56 Woonplaats Haarlem. Ik vraag mij af wat het verschil in karakter is tussen de verschillende retrievers met name de Golden Retriever en de Labrador. Vanzelfsprekend is karakter niet alleen rasgebonden en kan je uit de beschreven rasstandaard ook informatie halen. Ik ben dan ook meer benieuwd naar persoonlijke ervaringen en kennis. Titel Re Golden Retriever vs Labrador Retriever.
Honden en Puppies Retrievers en Labradors Marktplaats.nl.
Moet nu weg Moet nu weg 1. Meerdere dieren Meerdere dieren 105. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 11. Golden retriever Golden retriever 32. Labrador retriever Labrador retriever 85. Overige rassen Overige rassen 99. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 19. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 33. Eén hond Eén hond 42. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 21. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 44. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 8.

Contacteer ons