Op zoek naar boxer pups te koop?

 
boxer pups te koop
 
Boxerpups pups.
Boxerpup Boxerkennel Boxerfokker Boxer Boxerpups Boranka Pup. Jos van Wordanis Noblesse van Boranka.
Boxer Puppies Honden.
Voer je e-mailadres en wachtwoord hier in om in te loggen op de website. Nog geen adverteerder op Hondenmarktplaats? Inschrijven is 100% gratis en geeft je direct de volgende voordelen. Toegang tot je persoonlijke marktkraam. Gratis advertenties omhoog plaatsen. Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood.
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Wij hebben nu een mooi nestje Boxer pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Boxer pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Boxer puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Leefruimte De boxer heeft er grote behoefte aan zich uit te kunnen leven hij moet hier minstens een tuin ter beschikking hebben. Alle Boxers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. Klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Bouvierpups met stamboom te koop Bouvierpups met stamboom te koop. Aangeboden Boxer pup te koop. BOXER PUPS TE KOOP zeer mooie en lieve puppies te koop! prijs van 299 tot 599euro RIJKSERKEND. Aangeboden Boxer Pup Voor Cadeau. Boxer pup voor cadeau. Boxer pup voor cadeau. Neem contact op voor meer details als belangheb. Boxer pups Geslacht 2 mannelijk Leeftijdgem. 9 weken Kleur gestreept De pups zijn reeds. Aangeboden Boxer Pups Te Koop. Boxer pups te koop zeer mooie en lieve puppies te koop!
mooie boxer pups melindafabiola19@gmail.com Puppy te Koop.
mooie boxer pups melindafabiola19@gmail.com. krijgen alle nodige zorgen worden ontwormdgevaccineerd. gechipt en beshikken over een europeespaspoort. en een correcte service na verkoop. u kan de pups vrijblijvend komen bezichtigen op afspraak. marriola2000-sfgd334 apenstaartje yahoo punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. FIne pomeranian puppies klaar om een nieuw huis te vinden. Er zijn 1o jongens en. Mopshond reutje met stamboom.
Boxerkennel Wordanis heeft boxer pups te koop met stamboom.
Geen boxer pups beschikbaar. BOXERKENNEL heeft pups met stamboom te koop. Pups met stamboom beschikbaar bij boxer fokker. Voor een pup uit verantwoorde combinatie. gefokt volgens de voorschriften van de boxerclub Boxervrienden Nederland. kleuren geel of gestroomd. Erkende boxerfokker Raad van beheer en de Boxerclub. Onze honden groeien op in huis en worden optimaal gesocialiseerd. Alle ouder dieren zijn onderzocht op HD en hart. 1 2 3 4 5 6 7 9 1 0 1 3 11 12 13 14 15 16 17. A B C boxer fokker.
Boxer Fokkers / Kennels.
We hebben 3 gasten online. Boxer Fokkers / Kennels. Postcode en woonplaats 7468 EK. Lid van een RasverenigingJa. E-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Wij zijn Harry en Trudy Kuipers en hebben al 35 jaar boxers Wij fokken volgens de regels NBC onder de kennelnaam www.reggehome.nl Wij houden van 1 ras en dat is de Boxer Gezondheid Karakter en schoonheid staan bij ons hoog in het vaandel Honden.
Vind boxer pups op Marktplaats.nl.
Bent u op zoek naar een lieve en mooie boxer pup? Wij hebben een nestje pups te koop reuen. Onze pups zijn inge├źnt ontwormt en gechipt en hebben een eu paspoort. Wij verkopen onze pups met schriftelijke garantie en een puppypakket. De pups zijn goed gesocialiseerd. Ze mogen meteen met u mee naar huis. Mooie raszuivere boxer pups ouders aanwezig particulier nest.
oud duitse herder pups te koop duitse herder pup boxer pups te koop.
boxer pups te koop. Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai. Bouvierpups met stamboom te koop Bouvierpups met stamboom te koop. Aangeboden Boxer pup te koop. BOXER PUPS TE KOOP zeer mooie en lieve puppies te koop! prijs van 299 tot 599euro RIJKSERKEND. Aangeboden Boxer Pup Voor Cadeau. Boxer pup voor cadeau. Boxer pup voor cadeau. Neem contact op voor meer details als belangheb. Boxer pups Geslacht 2 mannelijk Leeftijdgem. 9 weken Kleur gestreept De pups zijn reeds. Aangeboden Boxer Pups Te Koop. Boxer pups te koop zeer mooie en lieve puppies te koop! Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op. Gezonde en zeer speelse Engels Bulldog Puppies 300.
boxer pups.
Rood en whites boxer pups. We hebben een prachtige nest van Kennel Club geregistreerd Boxer pups te koop Red Whites. Alle pups zullen gaan naar hun nieuwe baasjes Zij zullen hun eerste vaccinatie hebben ontvangen en zijn voll Di 20-09-2016. Franse bulldog pups 3 meisjes 3 jongens. Franse bulldog pups 3 meisjes 3 jongens. Franse bulldog is een kwaliteit eerst nestje gehad en geleverd vijf prachtige puppies ze zijn allemaal gezond en groeien goed zijn gecontroleerd door de vete Wo 24-08-2016.
Vind u hier uw toekomstige hond? Doggy.net Boxer Rasbeschrijving.
Het ras doet er lang over om volwassen te worden. Hij wordt erg sterk en uitbundig en de baas moet genoeg tijd hebben om hem af te richten en de nodige activiteit te geven. Algemeen De Boxer is middelmatig groot stevig en energiek. Het is een vierkant gebouwde hond. Droog spierstelsel goed zichtbaar onder de huid. Diepe borst goed gewelfde ribben en een korte brede rug. Benen tamelijk lang en zwaar van bot. Hals lang droog en gespierd. Kleur Geel of gestroomd al dan niet met wit. Wit mag niet meer zijn dan 1/3 deel van de grondkleur. Donker masker en donker omzoomde ogen. Hoofd en schedel Licht geronde schedel met diepe stop en korte brede licht opgebogen snuit.

Contacteer ons