Op zoek naar boxer pups te koop?

 
boxer pups te koop
 
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Wij hebben nu een mooi nestje Boxer pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar. Onze puppies hebben een vijfvoudige vaccinatie. Ze zijn ook gevaccineerd tegen hondsdolheid. Onze Boxer pups zijn ook meervoudig ontwormd. Ze hebben eveneens het Europees Paspoort en de microchip. Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts.
Boxerpup.
HIER KUNT U ALLE INFOMATIE LEZEN. HIER VIND U FOKKERS BIJ U IN DE BUURT! Aliquam pulvinar congue pede. Fusce condimentum turpis vel dolor Ut blandit. LEES ALLES OVER HOE DE BOXER ER UIT HOORT TE ZIEN. HET MEDISCHE ABC VOOR BOXEREIGENAREN. Aliquam pulvinar congue pede. Fusce condimentum turpis vel dolor Ut blandit. WAT KUNT U ALLEMAAL DOEN MET UW BOXER? U LEEST HIER ALLES. Gefeliciteerd met het besluit om een boxerpupje in huis te nemen. U Zult snel ervaren dat het geweldige honden zijn. Maar hoe koopt u nu wijs een boxerpup waar moet u op letten en welke vragen kunt u stellen aan de fokker van uw pup?
Boxer pups te koop boxer pups te koop.
Grote rassen Boxer pups te koop boxer pups te koop. Boxer pups te koop boxer pups te koop. Boxer pups te koop van eigen fok. De ouders van onze Boxer pups zijn beiden aanwezig. Er zijn nu boxer pups te koop in honden kennel Het Hezehof. Boxer pups te koop die nu het nestje mogen verlaten. Er zijn reutjes en teefjes aanwezig. De boxer pups zijn van eigen fok. Beide ouders van onze boxer pups zijn aanwezig. De Boxer hond behoort tot de dogachtigen en is afkomstig uit Duitsland. Deze gezinshond is zeer aanhankelijk.
Veiligheidscontrole vereist.
Lid worden van of aanmelden bij Facebook. Wil je lid worden van Facebook? Gelieve de tekst hieronder in te brengen. Kun je bovenstaande tekst niet lezen? Een andere tekst proberen of een audio captcha. Tekst in het kader.
Boxer Pups Honden Page.
wij verwachten eind janauri een nestje boxerpups uit verantwoorde combinatie bij de ouders zijn op gezondheid getest meer info op onze site www.vanjakribox.nl. Bekijk de puppy advertentie van v. Insurance Bohemica 0 Boxer puppy's. Boxer puppy's te koop van uitmuntende afkomst zowel schoonheid als pakwerk. Nestje van 6 5 teefjes en 1 reutje allemaal correct gekleurd. Meer info en foto's op de website van Insurance Bohemica. Bekijk de puppy advertentie van Insurance Bohemica. Sa fan Odès 0 Boxer puppy's. Sa fan Odès is een kleine boxerkennel in Friesland. Zo nu en dan fokken wij met veel plezier een nestje. De pups worden bij ons in huis geboren en groeien op in ons gezin en met onze andere huisdieren.
Boxerkennel Wordanis heeft boxer pups te koop met stamboom.
BOXERKENNEL heeft pups met stamboom te koop. Pups met stamboom beschikbaar bij boxer fokker. Voor een pup uit verantwoorde combinatie. gefokt volgens de voorschriften van de boxerclub Boxervrienden Nederland. kleuren geel of gestroomd. Erkende boxerfokker Raad van beheer en de Boxerclub. Onze honden groeien op in huis en worden optimaal gesocialiseerd. Alle ouder dieren zijn onderzocht op HD en hart. 1 2 3 4 5 6 7 9 1 0 1 3 11 12 13 14 15 16 17. A B C boxer fokker.
Boxer Fokker van Nederland! Boxer Fokker van Nederland!
International Quality Breeders Logo Boxer. De Boxer fokker met het grootste aanbod pups te koop! Tags Boxer Pup Boxer Pups Boxer Puppy Boxer Te Koop Boxer Fokker Boxer Kennel Boxer Pups Te Koop. Klik hier voor alle Boxer Pups Te Koop. Alle Pups Te Koop. Boxer Sniper van Kempenaars Kennel Kasterlee. Geachte Al reeds een jaar geleden zijn wij voor jullie genaamd Quanto komen halen. Boxer van Puppykennel Roy.
Vind boxer pups op Marktplaats.nl.
Daarnaast hebben de pups een vaccinatieboekje met een gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts. Ouders van de pups zijn aanwezig en te bekijken. Boxer pups te koop onze pups mogen het nestje verlaten onze en teefjes zijn nu oud genoeg om het nest te mogen verlaten. Ze eten en drinken al volledig zelfstandig en daarom krijgt u van ons ook een gratis puppy pakket met voer voor de eerste paar dagen. Bent u overtuigd en denkt u dat de boxer een juiste. Boxer pups uit nest te kiezen.
Boxer Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Boxer pups te koop. Boxer pups te koop. 41 keer bekeken Status Actief. minder dan 1 jaar. Prachtige pups die klaar zijn om te vertrekken. Ze worden ingeënt ontwormd gechipt en ingeschreven in dog-id. De ouders hebben een goed karakter en zijn in prima gezondheid. Rashonden de beekhoeve Bedrijf 2 jaar actief op Tweedehands.net. Tel 0473393419 E-mail deze verkoper.
Boxerpups pups.
Boxerpup Boxerkennel Boxerfokker Boxer Boxerpups Boranka Pup. Jos van Wordanis Noblesse van Boranka. dag 28 Reu 1 Verkocht dag 40. 2 de x op visite.
Boxers fan t Suderein.
Wij zijn Jan en Sietie van der Woude. Sietie is opgegroeid met Boxers en is daardoor meer dan 40 jaar geleden met het boxer ras besmet geraakt. Jan heeft dit geweldige ras zon 33 jaar geleden leren kennen. We hebben in januari 2007 onze kennelnaam Fan t Suderein gekregen. De stammoeder van onze kennel is Benthe van de Legedyk een geweldig teefje die dus de basis vormt van onze roedel. Benthe wordt 3 mei 2016 11 jaar oud. Ze is nog steeds fit en geniet nog altijd van haar eten en aandacht. Benthe vindt het erg fijn om overal mee naar toe te gaan net als de rest overigens!
Beschikbare pups.
De kwaliteit van de pups en of de manier waarop de fokker zijn pups opfokt valt buiten de verantwoordelijkheid van de vereniging. U dient zelf informatie in te winnen betreft de combinaties en pups. Een vriendelijk verzoek aan de fokkers GEEF AUB AL DE GEBOREN NESTEN AAN VOOR DEZE RUBRIEK! Te verwachten geboren pups. Wordanis gezondheid HDA Hart0 show werk Teef Maaike v. Arjola's Home gezondheid HDB Hart 0 show werk. Geb 00 reuen en 00 teven Kleur 0R/0T geel 0R/0T gestroomd 0R/0T wit 0r/0T. U kunt nog pups reserveren!

Contacteer ons