Meer resultaten voor whippet pups

 
whippet pups
 
Windhondenforum www.windhonden.net Toon onderwerp Whippet puppy.
Een forumonderdeel voor algemene dingen over windhonden. 22 berichten Pagina 1 van 1. door Zeno vr 27 jun 2008 1512. Ik was opzoek naar een whippet pup en had een adres gekregen van een kennel in heist-op-den-berg Boxing helena. Ik heb er contact mee opgenomen en ze hebben momenteel een heel mooi blauw reutje zitten maar hij heeft nog steeds geen balletjes zo legde zij het uit. Maar die mensen zeggen dat er niks aan scheelt omdat ik het toch gewoon als huishondje wil en niet kweken rennen of wedstrijden er mee doen. En ik krijg het dan aan een goedkopere prijs als het zo blijft zoals hij nu is met de balletjes.
Pups Nederlandse Whippet Club.
Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club EN fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling. Wat houdt dat Rasspecifiek Fokreglement nou in zult u zich misschien afvragen? Het zijn regels die opgesteld zijn door de leden van de Nederlandse Whippet Club waarin we eisen hebben vastgelegd op het gebied van gezondheid karakter werkeigenschappen en schoonheid. Een uitgebreide uitleg over die regels vindt u in de linkerkolom onder Rasspecifiek Fokreglement.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Prijs Whippet? en ervaringen pup op mijn pad gekomen.
Forumindex Honden Algemeen Hondenrassen. Pagina 1 van 2. Ga naar pagina 1 2 Volgende. Vorige onderwerp Volgende onderwerp. en ervaringen pup op mijn pad gekomen. Geplaatst 14 Sep 2010 1405. Geregistreerd 29 Jun 2010 1927. Helaas is mijn pup van 7 maanden afgelopen weekend ingeslapen. Er komt heus niet morgen al gelijk een nieuwe pup. Maar dat ik een andere hond wil is wel zeker. Ik ben uitgekomen op de whippet. De karaktereigenschappen passen ook echt bij mij en vind ze gewoon geweldig. De prijs zal bij mij geen doorslag geven om het wel of niet te doen hoor. Dat is niet het belangrijkste.
Verwachte Pups B.W.C.B.W.
V Moonlake My Way. Marc Tinne Gemis-Van Hooydonck. Steenweg op Waarloos 35. Ala Memoria di Philippo's. V My Camelot Madheen. M Harropine Follow Me. 014 32 63 07. Mobiel 0031 6 505 047 25.
Pups Longhaired Whippets.
Omdat onze pups mettertijd een levenslange vriendschap met nieuwe mensen zullen aangaan vinden wij het belangrijk dat geïnteresseerden weten wat wij voor onze pups doen en wat wij van geïnteresseerden verwachten dat lees je hieronder. Daarnaast helpen wij jou jouw verwachtingen te formuleren ten aanzien van de fokker waar jij jouw hond zou willen halen onder de link Welke fokker? Wij stellen onze pups voor onder de link Verwacht/Geboren en laten je zien hoe het met hen gaat onder de link Voorgaande nesten.
Kennel info.
Ondertussen zijn we in het bezit van een aantal teven allen door ons gefokt. Onze kennelnaam is een combinatie van de namen van onze dochters. Scarlet Lindsay en Djolien. Sinds 2009 hebben we onze whippet wens vervuld en hebben we Madam Butterfly of Gentle Mind Esprit gekocht in Duitsland. Ook de rest van de familie verslaafd geraakt aan deze honden en ook hun zijn in het bezit van een Whippet nakomelingen van Esprit. In 2012 importeerde we onze tweede Whippet Karadhras Anegdota Nina uit Polen. Wij fokken uitsluitend met AANGEKEURDE Duitse herders d.w.z. dat ze gefokt worden volgens de eisen van de Duitse herder rasvereniging VDH uit verantwoorde combinaties.
Galgo / Whippet Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Wij adviseren U om een Whippet niet zo maar ergens te kopen stel voor U zelf eisen en neem verantwoord een beslissing bij de aanschaf. Informeer bij de rasvereniging. Kijk of een fokker alles netjes in orde heeft en hoe de honden er uit zien en er mee om wordt gegaan hoe de pups verzorgd zijn of ze goed gesocialiseerd worden het nest schoon is en hun ontlasting goed is. Zorgt u ervoor dat u geen slachtoffer wordt van een malafide hondenhandelaar. Nog steeds laten veel mensen zich verleiden tot de aanschaf van goedkope pups bij malafide fokkers. Deze mensen hebben maar 1 ding voor ogen geld! Wij verafschuwen de broodfok en het financiële belang van vele fokkers.
Honden Windhonden Whippet Marktplaats.nl.
Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Prachtige Whippet pups te koop. Prachtige zwarte whippet pups te koop met een fijn kerakter en makkelijk in omgang reutjes en teefjes die aan huiselijke omstandigheden gewend zijn en waar ook de beide ouders aanwezig zijn geb datum 7-10-2016 met paspoort / volledig geent inclusief rabies / gechipt /ontwormd prijs 295 info. Waterproof regenjas voor Whippet 51cm Whippet Jas windhond. Waterproof regenjas voor whippet.
Puppyplaats.nl Whippet pups aangeboden.
Unieke mix whippet x poodledoodle koningspoedel. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen kamer b en b. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen. Beeldschone whippet doodle pups uit Algarve.
Bolkshof te koop zeer mooie jonge whippet pups YouTube.
Deze video gaat over Bolkshof te koop zeer mooie jonge whippet pups
Whippet fokkers Honden Page.
Zo nu en dan hebben wij een nestje waarvan de ouderdieren voldoen aan alle eisen die de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland en de Nederlandse Whippet Club stelt. De pups groeien in huis op. Wij stellen hogen eisen aan de socialisatie van de pups. Wij laten ze kennismaken met heel veel verschillende dingen geluiden dieren auto regenwater sneeuw alleen als het er is en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u op onze website terecht of voor meer dagelijkse dingen op de daaraan gekoppelde blog. Zijn er meer vragen neem dan gerust contact op. Bekijk de fokker vermelding van Southgrove Whippets. Ben je op zoek naar een Hondenras?

Contacteer ons