Resultaten voor whippet pups

 
whippet pups
 
Windhondenforum www.windhonden.net Toon onderwerp Whippet puppy.
Een forumonderdeel voor algemene dingen over windhonden. 22 berichten Pagina 1 van 1. door Zeno vr 27 jun 2008 1512. Ik was opzoek naar een whippet pup en had een adres gekregen van een kennel in heist-op-den-berg Boxing helena. Ik heb er contact mee opgenomen en ze hebben momenteel een heel mooi blauw reutje zitten maar hij heeft nog steeds geen balletjes zo legde zij het uit. Maar die mensen zeggen dat er niks aan scheelt omdat ik het toch gewoon als huishondje wil en niet kweken rennen of wedstrijden er mee doen. En ik krijg het dan aan een goedkopere prijs als het zo blijft zoals hij nu is met de balletjes.
Pups Longhaired Whippets.
Omdat onze pups mettertijd een levenslange vriendschap met nieuwe mensen zullen aangaan vinden wij het belangrijk dat geïnteresseerden weten wat wij voor onze pups doen en wat wij van geïnteresseerden verwachten dat lees je hieronder. Daarnaast helpen wij jou jouw verwachtingen te formuleren ten aanzien van de fokker waar jij jouw hond zou willen halen onder de link Welke fokker? Wij stellen onze pups voor onder de link Verwacht/Geboren en laten je zien hoe het met hen gaat onder de link Voorgaande nesten.
SALTY SAND'S WHIPPETS.
Een perfect plekje om even de benen te strekken tijdens een lange rit omdat ik het daar ondertussen zo goed ken. Ike de reu van Marielise en Luc was op deze wandeling de vierde whippet in de roedel. Ondertussen ben ik klaar met het optuigen van de caravan in Hilversum het seizoen is weer begonnen en we hebben alweer een paar zondagen genoten van het mooie weer en het bos. En mam ondertussen 87 jaar oud is gelukkig ook nu weer van de partij. Wat is zij nog vlot gewoon een handje uitsteken bij alle werkzaamheden! Het hekwerk is dit jaar afgewerkt met een houten rand zodat er niet teveel bladeren etc. onder onze luifel waaien. Laat die lente nu maar komen!
Honden Windhonden Whippet Marktplaats.nl.
Meerdere dieren Meerdere dieren 2. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Eén hond Eén hond 1. 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken 1. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 1. 15 weken tot 1 jaar 15 weken tot 1 jaar 2. 1 tot 2 jaar 0. 3 tot 5 jaar 0.
Kennel info.
Ondertussen zijn we in het bezit van een aantal teven allen door ons gefokt. Onze kennelnaam is een combinatie van de namen van onze dochters. Scarlet Lindsay en Djolien. Sinds 2009 hebben we onze whippet wens vervuld en hebben we Madam Butterfly of Gentle Mind Esprit gekocht in Duitsland. Ook de rest van de familie verslaafd geraakt aan deze honden en ook hun zijn in het bezit van een Whippet nakomelingen van Esprit. In 2012 importeerde we onze tweede Whippet Karadhras Anegdota Nina uit Polen. Wij fokken uitsluitend met AANGEKEURDE Duitse herders d.w.z. dat ze gefokt worden volgens de eisen van de Duitse herder rasvereniging VDH uit verantwoorde combinaties.
Puppyplaats.nl Whippet pups aangeboden.
Unieke mix whippet x poodledoodle koningspoedel. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen kamer b en b. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets en dan een slagje groter.Kunnen via Maastricht bij u in Nl komen of zelf ophalen uit Algarve inbegrepen. Beeldschone whippet doodle pups uit Algarve.
Whippet pups verwacht! HondenForum.
Linda 01 oktober 2016 om 2008 wijzigen quote 0. Mark is vandaag met Zoë naar de dierenarts geweest voor een echo en er zijn 4-6 pups geteld! Het nest wordt 1 november verwacht. De ouders zijn Zoë Strippoker's Poëtic Justice en Foxi Fantastic Fabius of Gentle Mind!
Whippet kennels in Nederland Doggo.nl.
Whippet kennels in Nederland. Kerkdijk 36 7964 KB Ansen. Southgrove Whippets is een kleine kennel gevestigd in het oosten van Nederland. Van Galenstraat 36 1782 EW Den Helder. Salty Sand's is een kleine whippetkennel in Den Helder Noord-Holland. Aletta Jacobsstraat 52 1963 CD Heemskerk. Een bescheiden whippetkennel die af en toe een nestje fokt. Groenewaal 3 3342 DD Hendrik-Ido-Ambacht. Gaelic Whisper Whippets is een kleine whippetkennel gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland.
Galgo / Whippet Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Rashondenonline whippet whippet wippet wippets whipet whipets levrier pup pups fokkers chiot fokker breeder elevage.
GSM 32 0494/04 92 36. klik op de banner om naar de homepage te gaan click on the banner to visit our home page.
Pups Nederlandse Whippet Club.
Alleen nesten van whippet fokkers die aangesloten zijn bij de Nederlandse Whippet Club EN fokken via de regels van het Rasspecifiek Fokreglement komen in aanmerking voor pupbemiddeling. Wat houdt dat Rasspecifiek Fokreglement nou in zult u zich misschien afvragen? Het zijn regels die opgesteld zijn door de leden van de Nederlandse Whippet Club waarin we eisen hebben vastgelegd op het gebied van gezondheid karakter werkeigenschappen en schoonheid. Een uitgebreide uitleg over die regels vindt u in de linkerkolom onder Rasspecifiek Fokreglement.
Vind whippet pups in Honden Windhonden op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 1 resultaat voor whippet pups. Moet nu weg 0. 0 tot 7 weken 0. 7 tot 15 weken 7 tot 15 weken 1.

Contacteer ons