Zoeken naar teckel pups

 
teckel pups
 
Teckelpup Dashondpup of andere hondenpup aanschaffen.
Voorblad Introductie Nieuw Onze teckels De teckel Alle honden Teckelkaarten Veel gestelde vragen Feedback en Email. Raskenmerken Karakter Komst Pup Kinderen Huisdieren Zwemmen. De komst van een pup. Het uitzoeken van de pup. Aankomst van de pup. Eerste dagen en weken. Wat verder van belang is. Het uitzoeken van de pup. Voordat u besluit om een teckel aan te schaffen is het aan te raden om de hoofdstukken Raskenmerken en Karakter goed te lezen. Heeft u eenmaal besloten tot de aankoop van een teckel dan zijn hier wat tips om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten.
De Teckel.
Pups met of zonder stamboom? Wij als kleine fokker en grote liefhebbers van ruwharige dwergteckels krijgen regelmatig telefoon of mail van mensen die graag een ruwharige dwergteckel zouden willen kopen. Bij het noemen van de prijs haken velen af omdat ze elders pups voor de helft van de door ons gevraagde prijs aangeboden zien worden. Dit betreffen dan vaak wel pups zonder stamboom. U zult zich dan ook wel afvragen waarom het fokken van onze teckels met stamboom zo belangrijk voor ons is Op een stamboom staan de voorouders van een hond.
Teckel pups 7 weaks old YouTube.
Teckel pups 7 weken oud voor het eerst in het veld
Teckelkennel standaard korthaar Van de Wouwer.
Hoe het begon klik op de tekst om naar de link te gaan. Onze hobby is o.a. het showen van onze teckels maar aangezien een teckel een echte werkhond is vinden wij het ook belangrijk dat een teckel buiten dat hij gezond sociaal en mooi is het oog wil ook wat. de kans krijgt om zijn/haar passie uit te oefenen dus vandaar dat wij af en toe ook meedoen aan een werkproef altijd een bijzondere ervaring. Tita-Tovenaar voor de 2de maal geslaagde werkproef Postel 9 november 2014. Verder genieten we in huiselijke kring dagelijks van onze teckels!
Teckel pups raken maar niet zindelijk is een bench wel de goede oplossing?
Teckel pups raken maar niet zindelijk is een bench wel de goede oplossing? Auteur Topic Teckel pups raken maar niet zindelijk is een bench wel de goede oplossing? Teckel pups raken maar niet zindelijk is een bench wel de goede oplossing? Gepost op 15 maart 2009 161731. Heb een cri de coeur. Op dit moment heb ik een logeerteckel van 8 maanden zijn bazin belde mij huilend op dat ze het beest niet zindelijk kreeg. Deze vriendin heeft de fout gemaakt om twee pups uit een nest te nemen zij was geheel onervaren en is in verkooptruc van fokster getrapt.
Teckel Pups Teckel Puppies.
You are here Home. teckel pups ntc teckel pups teckel pup teckel puppeis kosten teckel pup tekkel puppy. Aanmelden via deze site en uw nestje teckel pups onder de aandacht op 3 zeer goed bezochte sites! Op deze site vindt u alleen pups met een officiƫle FCI stamboom. Als u op zoek bent naar teckel pups of uw nestje teckel pups op het internet wilt plaatsen bent u hier op de juiste plek. Hier onder leest u hoe u heel eenvoudig uw nestje teckel pups kunt aanmelden.
Over ons Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers.
Herplaats en helemaal blij. Puppy regel vanaf 8 weken. Ontmasker de foute fokker. Eerst even ons voorstellen. Wij zijn Guido Kitty en Milou en op dit moment samen met zes lieve standaard ruwharige teckels Noortje Akke Bente Catoo Dante en Arie. Vanaf 1989 zijn wij verliefd op ruwharige teckels en hebben tot 2009 vijf teckels een rottweiler en een sint bernard gehad. Nadat al onze honden uiteindelijk hun oude dag bij ons hadden doorgebracht hebben we tot groot verdriet afscheid moeten nemen van onze teckels Snoopy Teun Saartje Fleur en Babs de rotweiler Djerbo en de sint bernard Barry.
Vind teckel pups in Honden Teckels en Dashonden op Marktplaats.nl.
Op dit moment hebben wij een nestje met dwerg teckel pups black and tan en bruin. Onze pups mogen nu weg! U heeft nog keus uit mannetjes en vrouwtjes die start klaar zijn om het nestje te mogen verlaten. Teckels kunnen aanhankelijk en zeer trouw zijn naar de baas. De teckel maakt ook snel oogcontact met je. Bruine dwerg teckel pups. Super exclusieve dwerg teckel pups in de kleur blauw! Pups mogen nu weg! De pups zijn ingeent gechipt ontwormd helemaal nagekeken door de dierenarts en ze hebben een europeespaspoort. Wij verkopen onze pups met garantie.
TECKELBERRY'S.
honden teckel tekkel dashond dashonden teckelkennel tekkelkennel teckelfokker tekkelfokker honden teckel tekkel dashond dashonden teckelkennel tekkelkennel teckelfokker tekkelfokker
Pups www.mijnteckelbende.nl.
Alle pups hebben inmiddels een Baasje gekregen die nu nog heel lang moeten wachten. Over een half jaar ongeveer zal onze Hekata standaard langhaar gedekt gaan worden door mijn eigen gefokte Bobbie. reserveren is altijd mogelijk. Ik vind deze pagina leuk Je vindt deze pagina leuk 9 personen vinden deze pagina mooi. Deel de site op Facebook. Schrijf een commentaar Klik hier. Klik hier om uw bericht te schrijven. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt.
Nestjes.
Pups groeien op onder de beste en meest liefdevolle omstandigheden en dat is volgens mij in de huiskamer. Kleuren chocoladebruin tan blacktan wildkleur en rood.Vd Vikinkjes is een officieel geregistreerde kennel bij de FCI. Ouderdieren hebben hun exterieurkwalificaties gehaald op internationale shows. Krijgen uiteraard de klinische ECVO oogonderzoeken hebben een DNA profielzijn daarnaast OOK nog genetisch getest op pra. Ik zit hiermee dus BOVEN de eisen die de rasvereniging stelt aan hun fokkers/nestjes. De pups hebben een stamboom koopcontract zijn gechipped en hebben een DNA profiel.
Teckel kennel.

Contacteer ons