Resultaten voor teckel pups

 
teckel pups
 
P van de Kamp.
P van de Kamp
Puppyplaats.nl Teckel pups aangeboden.
De pups groeien op in huiselijke kring. De pups zijn gechipt ontwormt en geent.en g. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel. mooie en lieve pups te koop. De pups zijn teckel kruising chihuahua. De moeder is een teckel en de vader een chihuahua.De moeder en de vader zijn allebe. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom. Bij ons geboren zeet sociaal mooi. 2 teckeltjes 8 wkn. Ouders aanwezig met stamboom.
Janslust Teckel pups.
Aanschaf teckel Nederlandse Teckel Club.
Bezint eer ge begint! U heeft de Rasbeschrijving gelezen en begrepen dat u een hond koopt met een zeer eigenzinnig karakter. Om de hond evenwichtig op te laten groeien dient u daar veel liefde aandacht en tijd aan te besteden. De beste manier om op verantwoorde wijze een pup aan te schaffen is de rasvereniging om adressen te vragen. De fokkers van wie de adressen te vinden zijn onder het tabblad Pupinfo fokken hun pups volgens de voorwaarden van het NTC Fokreglement.
Teckel Pups.
Op 10 oktober 2016 heeft Guusje 5 puppies gekregen.Het zijn 2 reutjes en 3 teefjes. Het is het eerste nestje van Guusjemaar moeder en pups doen het geweldig. Alle pups hebben een baasje. Guus van de Rossonero.
Teckelkennel standaard korthaar Van de Wouwer.
Hoe het begon klik op de tekst om naar de link te gaan. Onze hobby is o.a. het showen van onze teckels maar aangezien een teckel een echte werkhond is vinden wij het ook belangrijk dat een teckel buiten dat hij gezond sociaal en mooi is het oog wil ook wat. de kans krijgt om zijn/haar passie uit te oefenen dus vandaar dat wij af en toe ook meedoen aan een werkproef altijd een bijzondere ervaring. Tita-Tovenaar voor de 2de maal geslaagde werkproef Postel 9 november 2014. Verder genieten we in huiselijke kring dagelijks van onze teckels!
Teckel pups Etsy.
Shop unieke en handgemaakte items bij creatieve mensen uit de hele wereld. Populaire items voor teckel pups. Hond Clipart Puppy Clipart leuke honden illustraties puppy clipart A011 voor persoonlijke en commerciƫle gebruik / INSTANT DOWNLOAD. Favoriet Toegevoegd als favoriet. Lente Mini teckels bundel van Robert Kaufman's stedelijke Zoologie bundel 4 stoffen. Favoriet Toegevoegd als favoriet.
TECKELBERRY'S.
honden teckel tekkel dashond dashonden teckelkennel tekkelkennel teckelfokker tekkelfokker honden teckel tekkel dashond dashonden teckelkennel tekkelkennel teckelfokker tekkelfokker
Ruwhaar teckel De Bende van de Ruwe Rakkers standaard ruwhaar teckel kennel.
Ontmasker de foute fokker. Welkom op de website van De Bende van de Ruwe Rakkers. Af en toe hebben wij pups van de standaard ruwhaar teckel wildkleur. Ons gedachten beeld is gezonde lieve en sociale pups te fokken. De pups groeien bij ons op in huiselijke kring d.w.z. bij ons in de huiskamer en spelen doen ze graag buiten in de tuin. Wij zijn lid van de Nederlandse Teckel Club en fokken volgens haar richtlijnen met uitsluitend Uitmuntende gekwalificeerde teckels. Onze honden hebben met goed gevolg de jaarlijkse oog-test ondergaan.
Veiligheidscontrole nodig.
Pups www.mijnteckelbende.nl.
Alle pups hebben inmiddels een Baasje gekregen die nu nog heel lang moeten wachten. Over een half jaar ongeveer zal onze Hekata standaard langhaar gedekt gaan worden door mijn eigen gefokte Bobbie. reserveren is altijd mogelijk. Ik vind deze pagina leuk Je vindt deze pagina leuk 9 personen vinden deze pagina mooi. Deel de site op Facebook. Schrijf een commentaar Klik hier. Klik hier om uw bericht te schrijven. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt.
Absolute Originals standaard ruwhaar teckel pups en teckelpup info.
We hebben reeds 7 generaties. 100% versgevoerde teckels gefokt. met een enorme fysieke en mentale voorsprong op hun brokkenetende rasgenootjes. De teckels blaken van gezondheid en welvarendheid. niet alleen omdat de pups uitsluitend verse voedingen krijgen. omdat de moeder een versgevoerde teckel is. Al mijn teckels krijgen alleen zelf samengestelde verse maaltijden. bestaande uit spiervlees orgaanvleesnatuurlijke calciumbronnengroentenmixen en gezonde supplementen. Een dieet zonder een overmaat aan koolhydraten zonder chemische anti-oxidanten vul en bindmiddelen. Ook tijdens de zwangerschap is gezonde voeding. De rauwe en onbewerkte voeding tijdens de zwangerschap van de teef is essentieel voor een optimale groei en ontwikkeling van de ongeboren pupjes.

Contacteer ons