Op zoek naar spaniel pups?

 
spaniel pups
 
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
op 10 april j.l is onze lieve nora trotse moeder geworden van 5 prachtige pups. Het zijn 100% raszuivere engelse cocker spaniel pups. Wegen annulering bied ik 1 pup nogmaals aan. Nora word op 21 mei 3 jaar. En we hebben er voor gekozen om een gelegenheidsnestje met haar te nemen. De moeder is een rode. Beagle Engelse cocker spaniel pups. We hebben een nestje pups van de kruising beagle engelse cocker spaniel. Ze lijken het meest op de spaniel. Black en tan en zwarte teefjes. We fokken onze pups zelf en de moeder is dan ook aanwezig.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups hebben een stamboom. De ouders van de pups zijn aanwezig en hebben de benodigde gezondheidsonderzoeken gehad. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black and tan en blauwschimmel. De pups hebben een stamboom. Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder eni.
Aanschaf.
Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent. Een pup kunt u daarentegen als u er voldoende tijd in steekt wel helemaal opvoeden zoals u dat zelf wilt.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
Pupbemiddeling voor Engelse Cocker Spaniels. Dit is een onafhankelijke website voor fokkers en aspirant kopers van de Engelse Cocker Spaniël. De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
op 10 april j.l is onze lieve nora trotse moeder geworden van 5 prachtige pups. Het zijn 100% raszuivere engelse cocker spaniel pups. Wegen annulering bied ik 1 pup nogmaals aan. Nora word op 21 mei 3 jaar. En we hebben er voor gekozen om een gelegenheidsnestje met haar te nemen. De moeder is een rode. engelse cocker pups beschikbaar. Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes.
Engelse Cocker Spaniel Pup Opvoeding.
Zorg er altijd voor dat hij een volledig hondenvoer krijgt. Twijfelt u dan kunt u altijd uw dierenarts of de fokker raadplegen. Wanneer de pups bij de fokker weggaan hebben zij de voorlopige inentingen gehad. De fokker zal u een entschema meegeven. Pups worden met 2 4 6 en 8 weken ontwormd daarna elke twee maanden tot ze een half jaar oud zijn. Volwassen honden moeten twee maal per jaar ontwormd worden. Een Engelse cocker is over het algemeen een sterke gezonde hond zeker wanneer hij een goede verzorging geniet. Ondanks dat blijven er natuurlijk altijd kwalen die op een kwaad moment de kop op kunnen steken ziekten parasieten wormen insectenbeten infecties of verwondingen.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls

Contacteer ons