Resultaten voor mopshond pups

 
mopshond pups
 
Puppies mopshonden kopen From Dharma's Place.
Puppies Mopshonden kopen bij Mopshondenkennel From Dharma's Place de fokkerij voor mopshonden.
mopshond Mopshond pups.
it's just a dog. where the pug is. and love your Pug. being owned by a pug. Over mij en de mopshond. Mij naam is Manon Dreessen en samen met mijn man Michel en onze 3 kinderen Myrthe Jonas en Jade wonen we in Zuid-Limburg. Ik ben een kleine fokker van de mopshond dat wil zeggen dat wij enkele nestjes pups per jaar fokken. Onze mopshonden leven in huis wij hebben geen kennels en de puppys worden in de woonkamer geboren en blijven er totdat ze mogen verhuizen. In ons drukke gezin worden de puppies goed gesocialiseerd en maken ze op jonge leeftijd al kennis met onze 2 teckels en onze American Bully.
Pups Commedia mopshondenvereniging.
In deze categorie worden de geboren nesten van onze fokkers weergegeven. Fokkers maken zelf hun keuze qua ouderdieren. Hierdoor kan het voorkomen dat één van de ouderdieren niet voldoet aan onze gezondheidseisen. Indien dit zo is staat dit vermeld bij betreffend ouderdier. Mocht u interesse hebben in een Mopspupje of vragen hebben over desbetreffende uitslagen kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen met de betreffende fokker. Mopshondenvereniging Commedia is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de koop van de pup.
Mopshond pups te koop Puppy te KoopPuppy te Koop.
Mopshond pups te koop. geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama in sociale kring. gevaccineerd 2x tegen puppy virussen. 1 x tegen kennelhoest. gechipt geregistreerd in Belgische databank DogID Europees paspoort. schriftelijke garantie van 1 jaar. voedingspakket correcte service na verkoop. friedrichjessica30 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. OPGELET met Sint Bernard kennel Castello Bello!
Puppyplaats.nl Mopshond pups aangeboden.
Heeft u interesse in 1 van deze leuke puppies maak vrijblijvend een afspraak om eens te komen kijken bij ons. Wij hebben een prachtig nestje fawn mops pups liggen De pups zijn gevaccineerd ontwormd en. Wij hebben een prachtig nestje fawn mops pups liggen De pups zijn gevaccineerd ontwormd en hebben een europees paspoort. Heeft u interesse in 1 va. Mooie Raszuivere mopshond reu te koop. Goed gesocialiseerd en gewend aan onze kids en honden. Gechipt ingeent en meerdere malen ontwormd. Tevens beschikt de pup over een Europees paspoort en een gezondsheidsverklaring van de dierenarts. Mooie Raszuivere mopshond reu te koop.
Mops pups te koop.
Mops pups te koop. 61 likes 3 talking about this. Mops pups met stamboom te koop.
Mops puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie.
Wij bieden Mops pups aan. De Woefkesranch laat u ook na aankoop nooit in de steek. Zo krijgt u bij ons allerlei tips mee gaande van zindelijkheidtips opvoedingstips en voedingsadvies. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u in alle rust de meest geschikte Mops pup uitkiezen. Hier vindt u al de klantenreferenties dit zijn mensen die hier een Mops gekocht hebben en ons foto's sturen. De Mopshond is bij tijd en wijle het onderwerp geweest van forse kritiek.
Vermoedelijke broodfokker Tilburg en omgeving Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Antwoord met een citaat. Ook hier iemand met een pup van de fokker in Tilburg. Naar aanleiding van de advertentie op marktplaats waren we 6 mei gaan kijken naar de mopshond pups. toen we daar kwamen werd gevraagd of we een reutje of teefje wouden wij wouden een reutje. Ze ging even weg en kwam terug met een bak met 2 pups. We hadden van tevoren wel besproken waar we op moesten letten en we hebben de pups ook goed bekeken. voor ons gevoel waren het goede gezonde pups. Alleen mochten ook wij de moeder hond ook niet zien met een smoesje en dit stoorde ons want we wisten dat het belangrijk was om de moederhond erbij te zien.
Mopshond Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Mops Pups te koop bij Mops fokker of Mops kennel.
Mops Pups Te Koop. Home / Mops / Pups Te Koop. Als je op zoek bent naar een betrouwbare Mops fokker of fokkerij dan ben je hier aan het goede adres! De mooiste Mops pups te koop van een Nederlandse Mops kennel vind je via deze weg. Alle Mops pups of puppies kan je hier adopteren aan een correcte prijs. De Mops honden worden per nest getoond op deze overzichtelijke website.
Home.
Het showen heeft niet onze prioriteit op dit moment daar we 7 opgroeiende kinderen hebben en we alle tijd en aandacht willen besteden aan de opvoeding en het verantwoord fokken van de Mopshond. Onze jongere generatie is af en toe te bewonderen op de show. Een andere hobby is het verzamelen van Mopsen spulletjes zoals beeldjes en prentkaarten zie ook op deze site. Door de Mopshond hebben wij verschillende nieuwe vrienden gekregen. We zijn ook zeer blij met enkele goede collega fokkers waar we mee kunnen overleggen wat goed zou kunnen zijn voor het ras. Han en Sandra Gilsing 2017.
Tips bij het opvoeden van de Mopshond Startpunthonden.
Een mopshond buiten het gezelschap houden ervaren ze als straf. Ze willen er dolgraag bij zijn. Onze mopshond bevalt ons als mopshond prima je moet er geen andere hond van willen maken. Ik hoop dat het verhaarprobleem met de rubberen borstel minder wordt. 12 juni 2015 1443. Hallo wij hebben sinds een week een mop overgenomen van een familielid. Nu verliest zo ontzettend veel haar! Kan wel 10 keer stofzuigen op een dag.ik twijfel nu heel erg of dit wel een hond is voor ons.ik lees niets over verharen op deze site maar hebbenjullie er ook last van? 17 april 2015 1956.

Contacteer ons