Zoeken naar cocker spaniel pups

 
cocker spaniel pups
 
2005-2015.
Er kan gestemd worden op de fotos voor de kalender! Trimworkshop 31 oktober in Noordwelle. We naderen de 250 leden! Wie wordt ons 250ste volwaardige lid en ontvangt het contributiegeld retour? Meldt u aan via het inschrijfformulier. De 4e Cockergazet van het jaar is op 2 september jl. verzonden naar de leden. Heeft u niets ontvangen maar bent u wel lid? Laat het weten door een berichtje te sturen naar webmaster@ecscn.nl.
Home.
NL37 INGB 0002252955 tnv Penningmeester ACSN. Er is een nieuwe lijst van de ECVO oogspecialisten in Nederland. Welkom op de website van de ACSN. De Amerikaanse Cocker Spaniel Club is een vereniging van liefhebbers van de Amerikaanse Cocker Spaniel en behartigt alle belangen die het ras aangaan. De vereniging is in 1964 opgericht en telt momenteel / 150 leden. De activiteiten van de vereniging zijn gericht op vele facetten. Voor de leden worden bijzondere dagen georganiseerd waardoor onderlinge contacten kunnen worden gelegd. De eigenaren van jonge Amis zowel leden als niet-leden worden éénmaal per jaar uitgenodigd voor de AMERIKANENDAG. Hier kunnen zij de honden laten beoordelen er worden demonstraties gegeven op het gebied van trimmen gehoorzaamheid en jacht.
Kop.
Kennel Beauty van de Lindenhof Marianne Rens Steenbergen. Het bekendste adres voor Engelse Cocker Spaniels aangesloten bij de Nederlande Spaniel club.
Aanschaf.
Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Knoppenbalk.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
op 10 april j.l is onze lieve nora trotse moeder geworden van 5 prachtige pups. Het zijn 100% raszuivere engelse cocker spaniel pups. Wegen annulering bied ik 1 pup nogmaals aan. Nora word op 21 mei 3 jaar. En we hebben er voor gekozen om een gelegenheidsnestje met haar te nemen. De moeder is een rode. engelse cocker pups beschikbaar. Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.
Engelse Cocker Spaniel pups met Stamboom. YouTube.
Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal staan. Op 27-meil jl is onze Engelse Cocker Family Home's Miss Montreal
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Kennel Twinkelbell's.
Genoten hebben wij van dit nestje. De weken zijn weer voorbij gevlogen. Nu is het tijd dat de pups naar hun warme mandjes gaan uitvliegen. Wij wensen de pups veel liefde en warmte toe in de toekomst. 9 Oktober organiseren wij weer een wandeling. voor alle Twinkelbell's cockers meer info op de nieuwspagina.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
Madajas.
Onze kennel bestaat sinds november 1997. Wilt u zien welke dekreuen wij hebben? Wij volgen de regels van de Raad van Beheer. Lid van Vereniging voor de Liefhebbers van de Engelse Cocker Spaniel VLECS. Cocker Spaniel Club CSC. In bezit van KK1 diploma. Maar bovenal gezondheid en karakter komen bij ons op de eerste plaats wilt u hier meer over weten of lezen klik hier!
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
De pups hebben een stamboom. De ouders van de pups zijn aanwezig en hebben de benodigde gezondheidsonderzoeken gehad. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black. Wij hebben momenteel twee nestjes engelse cocker spaniel pups in de kleuren rood zwart black and tan en blauwschimmel. De pups hebben een stamboom. Engelse cocker spaniel pups met stamboom. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate tan mogen het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond puntgaaf zonder eni.

Contacteer ons