Zoeken naar cocker spaniel pups

 
cocker spaniel pups
 
Pups.
Verder treft u informatie aan over de voor en nadelen zijn van een teef of een reu. En over de kleine verschillen in karakter die wij benoemen tussen de eenkleur en de bonte Engelse Cocker Spaniels. Een Engelse Cocker Spaniel is een opgewekte aardige vrolijke vriend voor het leven. En een gezonde Cocker heeft nog veel meer lol in het leven. Dancing Danique van Spanyellys Home. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Cocker spaniel Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Pallander Engelse Cocker Spaniëls Home.
Pallander Engelse Cocker Spanieumlls
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Vind cocker spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Hallo allemaal wat leuk dat u bij onze advertentie terecht komt. Wij hebben een nestje met prachtige cocker spaniel pups die oud genoeg zijn om het nestje te verlaten. Dus wij zijn nog op zoek naar een goed baasje voor onze pups. De pupjes zijn ingeent gechipt meerdere malen ontwormt en hebben een. Goed tehuis gezocht voor een cocker spaniël. De hond is 3 jaar oud mei 2013 en is een reu. Hij is erg aanhankelijk en ligt graag bij je om te knuffelen. Hij kan prima los lopen maar wil weleens achter een konijn aan gaan.
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes. Het zijn 5 reutjes en 1 teefje allen in diverse sabletinten. Moeder en pups maken het goed. Alle pups van Yentl en Amara hebben inmiddels een warm mandje gevonden. 2 Pups zoeken nog een warm mandje. Een rood reutje uit het nest van Yentl en een zwart reutje uit het nest van Amara zijn nog op zoek naar een warm mandje bij lieve baasjes. Amara bevallen van 10 prachtige pups.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld. Dochter van Nena vom Uhlenhof en Dusty vom Reuschenberg. Onze Engelse Cocker Spaniels leven bij ons in huis en zijn op de eerste plaats onze lieve vrienden. De pupkes groeien vanaf de geboorte in de kamer samen met alle cockertjes op. Dat is belangrijk voor een goede opvoeding en socialisatie zodat de honden kunnen opgroeien tot lieve sociale en gezonde Engelse Cocker Spaniels.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Fokker van Engelse CockerSpaniels. Home Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Fokker van de Engelse Cocker Spaniel. Ik ben Mireilla de Hoop en woon samen met mijn vriend Martin Kievit in het mooie Bellingwolde Ik ben fokker van de engelse cocker spaniel. als kind ben ik besmet geraakt met het cocker spanielvirus. Thuis hadden wij een zwarte cocker spaniel en in 1996 kochten we onze eerste eigen cocker spaniel. Al gauw waren we helemaal verliefd op dit ras en zo zijn er in de loop der jaren nog een aantal cocker bijgekomen.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Kathy Sdoa 24/25 februari 2018. Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. Belgian English Cocker Club. Rue de la Goulette 6200 Bouffiouxl. van Horsighstraat 8 4453 CS s-Heerenhoek. Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniels. Kennel of Swallow Castle. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Bonte Engelse Cocker Spaniels. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Engelse CockerSpaniel en Rhodesian Ridgeback. Kennel Hof van Twente. Langenhorsterweg 20 7495 RD Ambt Delden. Hondenfokker Trimsalon Hondenpension Meer info.
Engelse Cocker Spaniel Pups te koop bij Engelse Cocker Spaniel fokker of Engelse Cocker Spaniel kennel.
De Mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups vind je hier! Puppykennel is een erkend fokker waar je de mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop vind. Engelse Cocker Spaniel Pups Reeds Geadopteerd! Aro werd in december geadopteerd! Floni werd in december geadopteerd! Ferdinand werd in november geadopteerd! Franca werd in november geadopteerd! Enzie werd in oktober geadopteerd! Davina werd in oktober geadopteerd! Djuna werd in oktober geadopteerd! Drixy werd in oktober geadopteerd! 32 472 654 329 Wat kunnen we voor je doen?
Marktplaats Cookiewall.

Contacteer ons