Meer resultaten voor tibetaanse terrier pups

 
tibetaanse terrier pups
 
Tibetaanse Terrier fokkers.
Ika Stegmeijer Fred Driehuis. Kennel of the Bragadocio.
Tibetaanse Terrier fokkers.
Wij hebben al jarenlang ervaring met dit leuke ras en kunnen u veel vertellen hierover. Wij fokken onze pups uit weloverwogen combinaties en streven naar gezonde goed gebouwde honden met een open vriendelijk en zeer sociaal karakter. Voor een degelijke van correct type en gezonde karaktervolle Tibetaan neemt u contact op met een van onze aangesloten fokkers! Kennel Wanted Nice Dogs. Ika Stegmeijer Fred Driehuis.
Tibetaanse terrier informatie Wanted Nice Dogs pupjes beschikbaar.
Wanted Nice Dogs Dyunah Lamleh Dyunah. Wanted Nice Dogs Faratshyi Lamleh Farats. Wanted Nice Dogs Gajiu Lamleh Ming. Wanted Nice Dogs Lime Junami Lamleh Bernice. Wanted Nice Dogs Makalah Lamleh Kendrah. Erkend Tibetaanse Terrier fokker sinds 1992. Official Tibetan Terrier breeder since 1992. Thea Max Koster Kuitaart-NL. Tel 31 0 114-691626. Fotos door ons gefokte hondjes Photos dogs bred by us. Portret fotos Protrait photos. Ontdek het speelse karakter Discover the playfull personality.
Tibetaanse terriër Rassen Honden Hondenrassen.
Thea Koster Wanted Nice Dog's. Fokker liefhebber van de Tibetaanse Terrier. Van tijt tot tijd pups uit weloverwogen combinaties waarbij gezondheid karakter en rastypisch voorop staat. Jouw hond vereniging of bedrijf hier? Wil je een vermelding op deze pagina of je hond laten zien? Meld je dan aan voor een gratis account! Lopende honden en zweethonden. Hondenrassen.nl alle rechten voorbehouden.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Pups.
Informatie over de tibetaanse terrier
Fokkers.
4751 JH Oud Gastel. 4926 GK Lage Zwaluwe. of the Cuddle Corner. Talk of the Town. Joost de Moorstraat 42.
Tibetaanse Terrier Honden Page.
De Tibetaanse Terrier behoort tot de Rasgroep Gezelschapshonden. Geschiedenis van de Tibetaanse Terrier. Archeologische vondsten bij de stad Eridoe in Mesopotamië hebben een beeldje opgeleverd dat dateert van 3000 jaar v. en dat als twee druppels water lijkt op de tegenwoordige Tibetaanse Terriër. Juist in deze streken moeten zich destijds krijgszuchtige herdersstammen van Tibetaanse oorsprong hebben gevestigd. Deze stammen kunnen ook in verband worden gebracht met de mogelijk uit Tibet afkomstige dogachtigen. In Tibet leeft deze Terriër als gezelschapshond van de monniken maar hij wordt ook als herdershond gebruikt.
Op zoek naar een pup?
wanneer je op bezoek gaat bij de fokker moet de moeder van de pups er altijd zijn. de moeder moet steeds bij haar pups kunnen. de pups moeten 8 weken bij de fokker blijven. de pups moeten grootgebracht worden in rechtstreeks contact met het gezin en de dagelijkse geluiden in een gezin niet gesoleerd dus ook niet in de garage de bijkeuken of een tuinhok! je hond zal immers wonen bij je gezin in huis en dat is waarmee hij gesocialiseerd moet zijn. de pups moeten samen grootgebracht worden en mogen niet van elkaar gescheiden worden. de fokker moet de officile papieren van de ouderdieren kunnen overleggen stamboom HD-onderzoek oogonderzoek en eventueel DNA certificaat.
Tibetaanse Terriër pups Parti-poedelsParti-poedels.
Standard poodles Parti poodle puppies. Tibetaanse Terriër pups van April! Wat zijn de raskenmerken van de koningspoedel? koningspoedel contact wil je in contact komen met ons? Tibetaanse Terriër pups van April! De pups van April zijn geboren! Alle pups hebben intussen een lief gezin gevonden! Op 19 april heeft ze 9 puppys gekregen en allen maken het goed. Het zijn 4 reutjes en 5 teefjes. Op dit moment is aan de grootte niet te zien of de pups groter worden of kleiner blijven dit duurt nog even. Aan de kleuren te zien menen wij al wel onderscheid te kunnen maken.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Basset Fauve de Bretagne. Berghond van de Maremmen.
From the Counts Place Tibetaanse terriër info.
Wij verwachten rond eind Februari 2016 weer pups! Heeft u intresse neem dan even telefonisch contact op via het nummer onderaan de pagina. Geplaatst door Bert Mieke 16 jan 2016 Cathegorie tibetaanse terriër pups te koop. Misty candygirl talk of the town R.i.p. 16 jaar en 8 maand ben je geworden. Tranen vielen op jouw vacht. ik had al zolang gewacht. Steeds keken twee bruine ogen mij aan. Neeik kon je niet laten gaan. Jij was mijn maatje mijn enige trouw. Daarom is het dat ik van jou hou. Ik samen met jou kon dat aan.
Prachtige Tibetaanse terrier puppy's uit mooie stamboomlijn Puppy te KoopPuppy te Koop.
Prachtige Tibetaanse terrier puppys uit mooie stamboomlijn. Onze lieve Happy heeft op 10 nov. jl 6 prachtige Tibetaanse terrier puppys geworpen waarvan 5 reutjes 3 in optie en 1 teefje! Moeder Happy met stamboomouders is gedekt door een mooie en gezonde stamboom-reu en de ouders zijn beiden gefokt volgens de strenge richtlijnen van de fokverenging en zijn vrij van erfelijke ziekten en afwijkingen. De testuitslagen van oa NCL en CCL zijn alhier in te zien!

Contacteer ons