Meer resultaten voor leonberger pups

 
leonberger pups
 
Leonberger Pups Te Koop. YouTube.
This video is unavailable. Leonberger Pups Te Koop. Subscribe Subscribed Unsubscribe 2 2. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
LEONBERGER PUPS Puppy te KoopPuppy te Koop.
Puppy te Koop Advertenties Leonberger LEONBERGER PUPS. Af en toe hebben wij een nestje. Indien u interesse heeft in een pup van onze kennel kunt u geheel vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons en onze honden. De Leonberger is van nature een rustige lieve en sociale huis en gezinshond mits hij natuurlijk een goede opvoeding krijgt! De pups worden in en rond het huis grootgebracht. Wij besteden veel aandacht aan socialisatie omdat deze levensfase de belangrijkste basis is in een hondenleven! Wij zijn lid van en fokken volgens de regels/richtlijnen van het fokconvenant van de rasvereniging LHCN.
Symfonie van Merode Pyreneese Berghond / Leonberger kennel.
Wij fokken zeer selectief en volgens de regels van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Zowel de Pyreneese Berghond als de Leonberger pups worden ontwormd gevaccineerd en verkocht met FCI stamboom van Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Onze honden hebben een zeer goed karakter mede door dat zij bij ons in huis opgroeien. Wij vinden dit karakter heel belangrijk mede door het formaat en de kracht van onze rassen voor ons is een hond zonder goed karakter onacceptabel. Om ons doel te realiseren bezoeken en onderhouden wij contacten met fokkers uit binnen en buitenland. Wij nemen deel aan tentoonstellingen in diverse Europese landen.
Puppyplaats.nl Leonberger pups aangeboden.
Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt. Let op koop geen ingevoerde straathonden vanuit zuiderse landen of. Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde krui.
Leonberger pups.
Gezonde karaktervaste Leonbergers die in hoge mate aan de standaard beantwoorden.
Vind leonberger op Marktplaats.nl.
Te koop zeer mooi getekende pups. De moeder is een berner sennen en de vader is een kruising berner sennen x leonberger. De pups zijn geboren op 5 april er zijn nog 3 teefjes beschikbaar. Ze worden ontwormt ge├źnt en gechipt. 5x sticker hond dog puppy pup leonberger 80. 0313 leuke puppy honden gekke gezichten stickers ongeveer 3 x 4cm groot. Per 5 stuks voor 3.50 Inclusief verzenden. Gemengd of dezelfde geen probleem. Complete serie 80 stuks voor 18 euro inclusief verzenden. Zie mijn andere advertenties voor de andere 79 stickers uit deze serie.
Rosaceae Leonbergers.
Home Weidemars Leonberger.
Zaterdag kennisgemaakt met het nieuwe baasje van Dinthe die helemaal naar Noord Holland verhuist. Binnenkort worden nog een aantal foto's en filmpjes toegevoegd. Afgelopen zondag naar de KCM van de LHCN geweest met Dani en voor de keuring met Chinouk. Het was voor haar en mijzelf sinds Ayla weer de eerste ringkeuring en dat was best wel een even wennen. Ze kreeg een keurige Goed voor haar eerste show! Volgende keer gaan we natuurlijk voor meer eerst maar even goed trainen. Er is veel belangstelling voor Dinthe maar niet elk baasjes past of men vindt een rashond te duur. Ook dat deel van de hond moet passen.
Leonberger Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Te snelle groei Leonberger pup HondenForum.
HondenForum Rashonden Te snelle groei Leonberger pup. 08 september 2014 om 1144 wijzigen quote 0. Onze Leo pup van 4mnd en een week is vandaag bij de DA geweest ivm buikgriep. De DA merkte op dat zijn voorpootjes wat gebogen zouden staan waarschijnlijk door te snelle groei. We moesten het in de gaten houden. Wat kunnen we doen of heeft iemand ervaring hiermee?
leonberger iets voor u Welkom bij Leonberger fokker Si Lleodie!
De eerste indruk van een fokker en zijn honden. Bij een goede fokker worden nooit tegelijkertijd twee nesten grootgebracht zodat alle aandacht gegeven kan worden aan moeder en pups. Het is belangrijk dat pups in het nest contact hebben met andere mensen andere dieren geluiden voorwerpen enz. Het zal duidelijk zijn dat al deze aspecten. van essentieel belang zijn voor de latere levensfase van de pup. Het nest van de pups moet schoon zijn en wat grotere pups moeten een verschil hebben in een lekkere ligplaats met een deken. of een kleed en een uitloop van bv kranten er omheen. Pups die opgroeien in een vies hok zonder verschil tussen nest en uitloop zijn veel moeilijker of. zelfs bijna niet zindelijk te krijgen!
Fokkers Leonbergse Honden Club Nederland.
Onderstaande lijst geeft een overzicht van fokkers die lid zijn van de L.H.C.N die in het bezit zijn van een aangekeurde Leonberger en met de vermelde kennelnaam geregistreerd staan bij de Raad van Beheer. Voor de inhoud van de websites van fokkers waarnaar hieronder gelinkt wordt is de L.H.C.N. op geen enkele wijze verantwoordelijk. Genetic test in Leonbergers LEMP 05/05/2017. Fokteven/ Buitenlandse showuitslagen 04/05/2017. Fotoalbum Strandwandeling Hargen aan Zee 30/04/2017. Dekreuen en Fokteven 27/04/2017. Leoladder buitenlandse dekreuen 26/04/2012.

Contacteer ons