Resultaten voor leonberger pups

 
leonberger pups
 
Fastwins Leonberger Kennel Wij hebben vaak pups! Leonbergse hond van Drentse bodem.
De Leonberger Notusme.nl.
Ondanks zijn krachtige verschijning is het toch een vlot bewegende hond. In vergelijking met andere grote dogachtige honden zoals b.v. de Newfoundlander en de Sint-Bernard is de Leonberger veel actiever. Het is een sportieve hond die van beweging houdt en het leuk vindt om samen met zijn baas dingen te ondernemen. Wanneer U hem buiten de nodige beweging geeft zal de Leonberger in huis een zeer rustige hond zijn.
Te koop leonberger teef.
Wat is Dog Lovers Gold? Samenstelling van het voer. Vorige Volgende Te koop leonberger teef. Posted on 16 januari 2013 by Hettie. Te koop een zeer vernielzuchtige leonberger die niet naar haar naam Emma luistert. Lopen we in het bos gaan al mijn honden er vandoor. Drie komen terug Emma neemt de benen en was een paar minuten er alleen vandoor. Jeetje ik had het wel benauwd want de weg Emmen Drachten loopt er vlak aan langs. Roelof-jan denkt dat hij Cesar Millan is. Dat doen de honden nooit bij hem vertelde hij. Dus hij gisteren met ze het veld in. Daar kun je ze mooi de hele tijd volgen.
leonberger iets voor u Welkom bij Leonberger fokker Si Lleodie!
De eerste indruk van een fokker en zijn honden. Bij een goede fokker worden nooit tegelijkertijd twee nesten grootgebracht zodat alle aandacht gegeven kan worden aan moeder en pups. Het is belangrijk dat pups in het nest contact hebben met andere mensen andere dieren geluiden voorwerpen enz. Het zal duidelijk zijn dat al deze aspecten. van essentieel belang zijn voor de latere levensfase van de pup. Het nest van de pups moet schoon zijn en wat grotere pups moeten een verschil hebben in een lekkere ligplaats met een deken. of een kleed en een uitloop van bv kranten er omheen. Pups die opgroeien in een vies hok zonder verschil tussen nest en uitloop zijn veel moeilijker of. zelfs bijna niet zindelijk te krijgen!
Leonberger Fokker van Nederland!
De Leonberger fokker met het grootste aanbod pups te koop! Tags Leonberger Pup Leonberger Pups Leonberger Puppy Leonberger Te Koop Leonberger Fokker Leonberger Kennel Leonberger Pups Te Koop. 32 472 654 329. Door te kiezen voor een pup van onze kennel kies je voor ZEKERHEID op gebied van. Bij onze pups zitten standaard heel wat opties! Voor verkoop wordt elke pup onderworpen aan een grondige medische controle.
Puppyplaats.nl Leonberger pups aangeboden.
Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokkers die de wetgeving op dierenwelzijn respecteren. Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed al onze pups zijn reeds 2x ge. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring wij werken samen met andere fokk.
Van Tregelaar.
Welkom op onze site. Van Tregelaar fokker van de Leonberger en Landseer ECT. Wij zijn Erik Bianca Roefs en wonen samen met onze 2 dochters in Oirschot Noord Brabant Het is inmiddels alweer 16 jaar geleden dat we onze eerste Leonberger kregen Knuddel vom Kleinen Dorfchen de stammoeder van onze Kennel. En heb je dit ras eenmaal leren kennen dan blijft het vaak niet bij één. Onze kennel staat ingeschreven bij de Raad van Beheer en Bianca is in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma Besluit houders van dieren Honden en Kattenbesluit.
Welkom op de website van Leonberger kennel Memicedaiska Memicedaiska.
33 jaar deel ik mijn leven met Leonbergers. Makoum Iska geboren in 1983 was mijn eerste Leonberger. Zij is de stammoeder van mijn kennel. Zij verdient deze naam met eer. Niet alleen om haar negatieve heupen en haar fraaie tevenhoofd maar vooral om haar onverstoorbare karakter. Op dit moment wonen er 4 teven bij mij Memicedaiska Wanikya Nederlandse Clubmatch kampioen 2012 geboren in 2009Memicedaiska Zahida geboren in 2011 Memicedaiska Haiba geboren 2015 en Memicedaiska Jin geboren in 2016. Andere honden die op mijn naam staan zijn Memicedaiska Binti Forba Memicedaiska Charissa Vasja Memicedaiska Garbi-Thumbi en Memicedaiska Falisha.Zij wonen bij andere liefhebbers van het ras. Memicedaiska honden zijn uitgewaaierd over de hele wereld.
Home Weidemars Leonberger.
Zaterdag kennisgemaakt met het nieuwe baasje van Dinthe die helemaal naar Noord Holland verhuist. Binnenkort worden nog een aantal foto's en filmpjes toegevoegd. Afgelopen zondag naar de KCM van de LHCN geweest met Dani en voor de keuring met Chinouk. Het was voor haar en mijzelf sinds Ayla weer de eerste ringkeuring en dat was best wel een even wennen. Ze kreeg een keurige Goed voor haar eerste show! Volgende keer gaan we natuurlijk voor meer eerst maar even goed trainen. Er is veel belangstelling voor Dinthe maar niet elk baasjes past of men vindt een rashond te duur. Ook dat deel van de hond moet passen.
Leonberger Pups Te Koop. YouTube.
This video is unavailable. Leonberger Pups Te Koop. Subscribe Subscribed Unsubscribe 2 2. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Vind leonberger pups op Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Ik heb het begrepen. 4 resultaten voor leonberger pups. Zo goed als nieuw 0. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten. Advertenties gerelateerd aan leonberger pups.
LEONBERGER PUPS Puppy te Koop.
Af en toe hebben wij een nestje. Indien u interesse heeft in een pup van onze kennel kunt u geheel vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons en onze honden. De Leonberger is van nature een rustige lieve en sociale huis en gezinshond mits hij natuurlijk een goede opvoeding krijgt! De pups worden in en rond het huis grootgebracht. Wij besteden veel aandacht aan socialisatie omdat deze levensfase de belangrijkste basis is in een hondenleven! Wij zijn lid van en fokken volgens de regels/richtlijnen van het fokconvenant van de rasvereniging LHCN.

Contacteer ons