Op zoek naar golden retriever wit?

 
golden retriever wit
 
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
De pups zijn geboren op 26 mei ze worden. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Golden retriever 2 maanden ingeënt. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to Fletcher du bois de La Rayere Fletcher Deze pupjes zijn geb op 9 Febr en mogen rond 3 a 4 April naar hun nieuwe baasjes. Helaas geen pups meer beschikbaar uit. Wij hebben uit de combinatie van Santomarenzo Ticket to the Tropics Siggourney X Fly to.
GoldenWhites.nl Dit is de website van de Golden Retriever kennel OurGoldenWhites.
Frits Ooteman op Een reu of een teefje? Dierenambulance NHZ Dierenambulance Noord-Holland Zuid. Golden Retriever Fokkers Startpagina Golden Retriever Fokkers Wat komt er kijken bij de aanschaf van een Golden Retriever. Kennel Follow Rivers Golden Retriever Kennel Follow Rivers. Kennel Van t Aambeeld Kennel Van t Aambeeld. Kennel van de Kaladene Golden Retriever Kennel in Voorhout ZH.
Golden Retriever Fokkers.
U kunt ook honden ter herplaatsing aanbieden via deze pagina. Golden Retriever Fokkers in Nederland en België. of the Morning Valley. Fén t Griene Woûd. Touch of the Sun. Of The Little Pomise. van de Princehave n. van de Corner brook.

Golden Retriever Club Nederland GRCN
Vind golden retriever pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Moet nu weg 0. Meerdere dieren Meerdere dieren 10. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 1. Golden retriever Golden retriever 17. Overige rassen Overige rassen 3. 0 tot 2 jaar 0 tot 2 jaar 19. 3 tot 5 jaar 0. 6 jaar of ouder 0. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 2. Fokker Professioneel Fokker Professioneel 2. Met stamboom Met stamboom 1. Bewaar deze zoekopdracht en ontvang nieuwe resultaten per e-mail. Nu ook voor het bewaren van uitgebreide zoekopdrachten.
Bestaat De Witte Golden Retriever?
Het idee van een witte Golden Retriever intrigeert bepaalde mensen maar een raszuivere Golden Retriever kan onmogelijk wit zijn. De Engelse Golden Retriever is vaak lichter van kleur dan zijn soortgenoten in Noord-Amerika maar dat betekent nog niet dat ze wit zijn. Besef goed dat er geen rationele uitleg bestaat die de hogere prijs voor deze honden verantwoord. Het is goed mogelijk dat een Golden Retriever en een hond van een ander ras samen puppys voortbrengen die wit zijn. Maar het is duidelijk dat dit geen raszuivere Golden Retrievers zijn. Het is goed mogelijk dat het sublieme karakter van de Golden Retriever niet aanwezig is in deze puppys.
Klaar voor een golden retriever pup! Algemeen Honden algemeen Forum Hondencentrum.
geplaatst op 02-03-2013 om 1927. Binnen een maand verhuizen we naar ons eigen huisje en we zijn dan zeker klaar om een hond in huis te nemen! Tot nu zaten we in een huurhuis kleine tuin zonder goed zicht en afbakening In ons eigen huis komt dat allemaal in orde.
Xanthous Golden Retriever Kennel.
Our Pinball has past away. 0031 038 465 18 88.
Golden retrievers HondenForum Goudkleurige goldens.
heb laatst een Toller verward met de golden retriever de kleur was prachtig maar geen golden retriever nee een Toller retriever. 25 december 2010 om 1802. Ik vind dat de Golden ook Golden moet zijn en ik zie ze alleen maar wit of roomkleurig. En als ik dan een film zie met een Golden Retriever dan zie ik er wel één dat er gewoon één hoort te zijn. De naam past bij de wit/roomkleurige gewoon niet meer. De goudkleurige zijn gewoon echt heel mooi. 25 december 2010 om 1956.

Contacteer ons