Op zoek naar cocker spaniel pups te koop?

 
cocker spaniel pups te koop
 
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.
Amerikaanse Cocker Spaniël puppies te koop Amerikaanse Cocker puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
Wij hebben Amerikaanse Cocker puppies te koop. De puppies zijn ontwormd gevaccineerd hebben hun chipnummer en hun EU Paspoort. Prachtige Amerikaanse Cocker puppies beschikbaar. Bel ons even op het nummer 015/75.59.42. Woefkesranch Putte bij mechelen Uw puppykennel!
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Plaats een Advertentie adsbygoogle window.adsbygoogle push Nieuwste Advertenties. Amerikaanse Bulldog pup import bloedlijnen. Te koop Bulls of Crown Big Rock Mag vanaf 15 juli weg unieke combin. Prachtige westie puppies te koop uit geselecteerde ouders. Prachtige en gezonde westie puppys van geselecteerde ouders.Beide ouders zijn. Er zijn nog enkele lieve pups beschikbaar! De pups zijn geboren op 4 mei en zij. Fokker van Ras Border Terrier. of the mystic princess. Fokker van Ras Coton de Tulear. Fokker van Ras Golden Retriever.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie Engelse Cocker pups. Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie. Engelse Cocker Spaniel pups.
Engelse Cocker Spaniel pups Honden.
Zijn moeder is een witteen buff gespot cocker en zijn vader een zwarte enLees meer op http//die. Kruising cocker pups te koop Kruising cocker pups te koop nog 2 super lieve pups zoeken een liefdevolle thuis 1 blond wit teefje 1 zwart wit reutje. Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel Mannelijke en vrouwelijke cocker spaniel. cocker spaniel pups voor gratis cocker spaniel pups voor gratis. cocker spaniel puppy cocker spaniel puppy. Noodzaak van een cocker spaniel Noodzaak van een cocker spaniel.
Engelse Cocker Spaniel Pup.
De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd. Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar ansdegunst@hotmail.com.
Little Paws puppies Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Boots pappa van de pups. Vienga mamma van de pups. Beide ouders zijn getest volgens het verenigingsfokreglement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland. We testen de algehele gezondheid de heupen ogen en knieën. Alle gezondheidspapieren liggen ter inzage. Puppies groeien op in ons hondenhuis. We doen ons best om ze zo goed mogelijk gesocialiseerd het nest te laten verlaten. Buiten de huiselijke geluiden van tv wasmachine stofzuiger e.d zo nemen we de puppies mee in de auto om ze te laten wennen en leren we ze al een beetje aan de riem lopen in het winkelcentrum. We brengen de puppies in contact met onze andere hondjes en kinderen uit de buurt.
From My Lady's Eyes Engelse Cocker Spaniels Home.
From My Lady's Eyes in Wâlterswâld is een kleine landelijk gelegen huiselijke kennel van éénkleurige Engelse Cocker Spaniels in Friesland. Maandag 3 juli 2017. Diantha From My Lady's Eyes Felamo Star Berry. Maandag 3 juli 2017 vanmiddag is Diantha gedekt. Een hele lieve dekking kan niet anders dan dat hier hele lieve pupkes van komen. Morgen nog een nadekking en dan hopen op een heel mooi nestje. Deze week zet ik alle gegevens van beide ouders hier op de website ter informatie. En het begin van het dagboekje. In 2006 werd Aika vom Uhlenhof geboren zij is de moeder van kennel From My Lady's Eyes in Wâlterswâld.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Gezien wij in april 2010 de kans kregen een woning te bemachtigen in het mooie landelijke Bellingwolde te Groningen begon het enorm te kriebelen om toch nog mijn droom te verwezenlijken dat was toch hobbymatig te gaan fokken met de engelse cocker spaniel met stamboom. Zo is er in december 2010 een droom van een chocolade teefje bij gekomen wij hebben haar de naam Jay-Z gegeven. Jay-Z is een teefje met een goede stamboom. Zij is een enorme schat en heel erg zacht van karakter en lief tegen mens en dier. Ze heeft al haar verplichte testen gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. De bedoeling is met haar mijn eerste nestje cockers met stamboom te gaan fokken. Tevens is zij dan ook de stammoeder van HeavenlyBrownie.
Cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
De vachtkleuren zijn stevige zwart lever of rood of parti-kleur in combinaties met wit zwarte lever of rode noteringen. De schedel van een Engelse Cocker is goed ontwikkeld niet te fijn maar ook niet te grof. Karakter en temperament van de Engelse Cocker. De Engelse Cocker Spaniël is een sterke energieke vrolijke lieve zoete en hartelijke hond. Deze levendige hond is een uitstekende metgezel voor kinderen maar tolereert geen gepest. Het is vriendelijk naar vreemde mensen toe en blaft zelden. Hun temperament verschilt sterk van hond tot hond. Sommige wijfjes zijn vrij dominant en moeten bij een eigenaar met een sterke hand moeten worden geplaatst. De mannetjes neigen behulpzamer te zijn.

Contacteer ons