Meer resultaten voor cocker spaniel pups te koop

 
cocker spaniel pups te koop
 
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Cocker spaniël europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Engelse Cocker Spanil puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie. banner.
Omgang met kinderen Erg goed. Omgang met andere honden Erg goed. Leefruimte Kan ook in de stad maar heeft veel beweging nodig. Vachtverzorging Regelmatig kammen en borstelen. Beschikbare Engelse cocker pups. Alle engelse cockers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland Doggo.nl.
Engelse Cocker Spaniel kennels in Nederland. Belgian English Cocker Club. Rue de la Goulette 6200 Bouffiouxl. van Horsighstraat 8 4453 CS s-Heerenhoek. Kleine huiselijke kennel van Engelse Cocker Spaniels. Kennel of Swallow Castle. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Bonte Engelse Cocker Spaniels. Eperweg 7 8084 RB t Harde. Engelse CockerSpaniel en Rhodesian Ridgeback. Kennel Hof van Twente. Langenhorsterweg 20 7495 RD Ambt Delden.
Little Paws puppies Royalty Inc Amerikaanse Cocker Spaniel American Cocker Spaniels Panningen Nederland.
Boots pappa van de pups. Vienga mamma van de pups. Beide ouders zijn getest volgens het verenigingsfokreglement van de Raad van Beheer en van de rasvereniging Amerikaanse Cocker Spaniel Club Nederland. We testen de algehele gezondheid de heupen ogen en knieën. Alle gezondheidspapieren liggen ter inzage. Puppies groeien op in ons hondenhuis. We doen ons best om ze zo goed mogelijk gesocialiseerd het nest te laten verlaten. Buiten de huiselijke geluiden van tv wasmachine stofzuiger e.d zo nemen we de puppies mee in de auto om ze te laten wennen en leren we ze al een beetje aan de riem lopen in het winkelcentrum. We brengen de puppies in contact met onze andere hondjes en kinderen uit de buurt.
Aanschaf.
Een hond of een pup kopen. U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Gezien wij in april 2010 de kans kregen een woning te bemachtigen in het mooie landelijke Bellingwolde te Groningen begon het enorm te kriebelen om toch nog mijn droom te verwezenlijken dat was toch hobbymatig te gaan fokken met de engelse cocker spaniel met stamboom. Zo is er in december 2010 een droom van een chocolade teefje bij gekomen wij hebben haar de naam Jay-Z gegeven. Jay-Z is een teefje met een goede stamboom. Zij is een enorme schat en heel erg zacht van karakter en lief tegen mens en dier. Ze heeft al haar verplichte testen gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. De bedoeling is met haar mijn eerste nestje cockers met stamboom te gaan fokken. Tevens is zij dan ook de stammoeder van HeavenlyBrownie.
Vind engelse cocker spaniel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Keep your pet en uw plaats schoon en gemakkelijk te reinigen. Specificaties materiaal katoen kleur. Engelse cocker pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt ontwormd gechipt en hebben een europees paspoort. U krijgt 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie. Bel of mail gerust voor meer info over onze beschikbare pups! Super lieve engelse cocker pups aangeboden. Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
Cocker Spaniel Rassen Hondenplaza.
Maar een hond nemen terwijl je 40 uur werkt is natuurlijk nooit een goed idee. Rasvereniging van de Engelse Cocker Spaniel. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Te koop bij Jica.nl. Klik op de afbeelding. Meer op Hondenplaza over Cocker Spaniel. Er zijn 0 fokkers Fokkers Cocker Spaniel. Er zijn video's Video's Cocker Spaniel. Er zijn Honden profielen Profielen Cocker Spaniel. Er zijn Rasverenigingen Profielen Cocker Spaniel. Hondenplaza Rasbeschrijving Cocker Spaniel. Vragen over je hond? stel ze op het Hondenforum.
Fokkers Puppy te KoopPuppy te Koop.
Duitse Staande Hond Draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar.
T.k. Engelse Cocker Spaniel Pups. Puppies Doggy.net.
van Spanyellys Home heeft Engelse Cocker Spaniel pups te koop. 1 Reutje en 5 Teefjes. Geboren 18 jan.2014 Blauwschimmel. Moeder Classic Celine v. Vader Tripol's Dancing Feet. Wij zijn lid van en fokken volgens de regels van de Rasver.de Cockerspanielclub. Onze pups zijn in huis geboren en worden in huiselijke kring en goed gesocialiseerd grootgebracht. Ze worden gechipt en krijgen een stamboom van de Raad van Beheer op. Kynologisch Gebied in Nederland. De pups worden inge.
Gennin's kennel voor éénkleurige Engelse Cocker Spaniels.
Heerlijk buiten spelen met allemaal nieuwe geurtjes! De pups lekker aan het spelen met mama Wheylah. Wheylah is op 11 maart bevallen van 6 pupjes 4 reutjes en 2 teefjes. Reuen 1 zwarte 2 chocolate en 1 bruinsable. Teven 1 chocolate 1 bruinsable. Met moeder en pups gaat het goed. Alle pups hebben inmiddels een warme mand gevonden. Er zijn nog 2 reutjes die een warme mand zoeken. Ayleen is op 29 november de trotse moeder geworden van 6 pupjes.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn alle dagen te bezichtigen. 10u tot 12u en 14u tot 18 u. Gesloten op woensdag en feestdagen. 16 april Pasen gesloten. 17 april Paasmaandag open 15-17u! 16/04 Zita de Chihuahua. 12/04 Woody de Mopshond. 07/04 Berta de Engelse Bulldog. 31/03 Bowie de Engelse Cocker Spaniel.

Contacteer ons