Zoeken naar cocker spaniel pups te koop

 
cocker spaniel pups te koop
 
Engelse Cocker Spaniel Pups te koop bij Engelse Cocker Spaniel fokker of Engelse Cocker Spaniel kennel.
De Mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups vind je hier! Puppykennel is een erkend fokker waar je de mooiste Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop vind. Engelse Cocker Spaniel Pups Reeds Geadopteerd! Aro werd in december geadopteerd! Floni werd in december geadopteerd! Ferdinand werd in november geadopteerd! Franca werd in november geadopteerd! Enzie werd in oktober geadopteerd! Davina werd in oktober geadopteerd! Djuna werd in oktober geadopteerd! Drixy werd in oktober geadopteerd! 32 472 654 329 Wat kunnen we voor je doen?
Engelse Cocker Spaniel Pup.
De ouderdieren van de pups die op deze site worden bemiddeld voldoen aan de gestelde gezondheidseisen en staan geregistreerd bij de Raad van Beheer in Nederland. Wij nemen geen verantwoording voor de te bemiddelen pups het is raadzaam de fokkers te vragen naar de gezondheid uitslagen van de ouderdieren. Als wij bericht krijgen van nesten die niet voldoen aan de eisen gesteld door de Raad van Beheer en die niet voldoen aan de onderzoeken van de gezondheidsproblemen die binnen dit ras bekend zijn worden deze per direct van de site verwijderd. Fokkers die hun nest via deze site willen bemiddelen kunnen dat doen door de informatie en eventueel een foto op te sturen naar ansdegunst@hotmail.com.
Engelse Cocker Spaniel Rassen Puppy te Koop.
Engelse Cocker Spaniel breekveldt@planet.nl 16 september 2013. Wij zijn een kleine kennel die eigenlijk weer geen kennel is. Onze honden wonen en leven in huis zoals ook hun pups. Wij hebben op dit moment nog enkele pups beschikbaar bij zowel de reuen als de teven in de. Advertenties Puppy / Dekreu Ras Aantal.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Onze pups zijn steeds geregistreerd bij het BVIRH. Volledig gesociabiliseerd in huiskring. We geven ook een schriftelijke garantie van 2 jaar. Onze pups worden wekelijks gecontroleerd door een erkende dierenarts. Onze Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn alle dagen te bezichtigen. 10u tot 12u en 14u tot 18 u. Gesloten op woensdag en feestdagen. 08/01 tommy de Cavalier King Charles.
Aanschaf.
U overweegt een Engelse Cocker of Sussex spaniel aan te schaffen. De keuze waar u dan voor komt te staan wordt het een pup of liever een wat oudere hond? Beide keuzes hebben voor en nadelen. Een oudere hond heeft natuurlijk al het één en ander geleerd. Sommige dingen zijn positief want de meeste oudere honden zijn al zindelijk bijvoorbeeld. Met een pup loopt u in het begin écht de hele dag van binnen naar buiten ook als het regent.
Engelse Cocker Spanil puppies te koop Woefkesranch Putte Belgie. banner.
Omgang met kinderen Erg goed. Omgang met andere honden Erg goed. Leefruimte Kan ook in de stad maar heeft veel beweging nodig. Vachtverzorging Regelmatig kammen en borstelen. Beschikbare Engelse cocker pups. Alle engelse cockers die we te koop aanbieden worden gefotografeerd en op onze website gezet. Zo kan u van op voorhand al kiezen en zelfs een pupje reserveren. klik hier voor de foto's. Klik hier voor de films. Teneinde u te helpen bij de juiste keuze van uw toekomstig hondje vragen we u de volgende vragenlijst in te vullen af te drukken en mee te brengen als u langskomt.
Puppyplaats.nl Engelse Cocker Spaniel pups aangeboden.
Ze hebben een aanhankelijk karakter en blaffen weinig. Prijs 499 Voor het ongenblik enkel reu beschikbaar. Een hoog knuffelgehalte en zeer geschikt bij kinderen. Ze groeien op in een liefdevol hui. Uitstekend verzorgde Engelse Cocker Spaniel puppy te koop. Ze hebben een aanhankelijk karakter. Uitstekend verzorgde Engelse Cocker Spaniel puppy te koop. Ze hebben een aanhankelijk karakter en blaffen weinig. Prijs 499 Voor het ongenblik enke. Nog 1 sprocker teefje te koop op 15-10-2016. Hallo van onze mooie Brynn engelse cocker geïmporteerd vanuit wales en onze springer spaniel Duck hebben wij een mooi nestje van 8 pups zondag 11-09-2016 worden ze een week oudDit nestje is gefokt op karakter en gezondheid ik heb hier ook Facebook openstaan voor.
chihuahua fokker chihuahua groeitabel cocker spaniel pups te koop.
Tags Engelse Cocker Spaniel Pup Engelse Cocker Spaniel Pups Engelse Cocker Spaniel Puppy Engelse Cocker Spaniel Te Koop Engelse Cocker Spaniel Fokker Engelse Cocker Spaniel Kennel Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop. Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop bij Erkende Engelse Cocker Spaniel Kennels. Engelse Cocker Spaniel Pups Te Koop. Fokker erkend door het International Quality Breeders Logo ZEKERHEID! Sorteren op Naam Prijs Geslacht VIP Junior. Momenteel zijn er geen Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Tip Maak gebruik van Puppy Alert zie hieronder. 32 472 654 329. Wilt u op de hoogte gesteld worden wanneer er nieuwe pups van dit ras beschikbaar zijn vul dan hieronder uw e-mail adres in. U ontvangt een e-mail met de nieuwe beschikbare pups!
Pure Black Chocolate engelse cocker spaniels.
Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer.
Cocker spaniel Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Fokker van de Engelse Cocker Spaniel heavenlybrownie.nl.
Gezien wij in april 2010 de kans kregen een woning te bemachtigen in het mooie landelijke Bellingwolde te Groningen begon het enorm te kriebelen om toch nog mijn droom te verwezenlijken dat was toch hobbymatig te gaan fokken met de engelse cocker spaniel met stamboom. Zo is er in december 2010 een droom van een chocolade teefje bij gekomen wij hebben haar de naam Jay-Z gegeven. Jay-Z is een teefje met een goede stamboom. Zij is een enorme schat en heel erg zacht van karakter en lief tegen mens en dier. Ze heeft al haar verplichte testen gehad en is met vlag en wimpel geslaagd. De bedoeling is met haar mijn eerste nestje cockers met stamboom te gaan fokken. Tevens is zij dan ook de stammoeder van HeavenlyBrownie.
Csipirkei Cockers.
Csipirkei Wandeling nov 2010. Welkom bij Csipirkei kennel. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate and tan Black and tan Liver roan and tan en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups. Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben komen de pups met mijn broer naar ons toe.

Contacteer ons