Meer resultaten voor border collie pups

 
border collie pups
 
Border Collie kennels in Nederland Doggo.nl.
Kervelstraat 1 2034 NX Haarlem. Wij fokken Border Collies op karakter en werkvermogen en natuurlijk gezondheid. Kroondijk 8 7796 HE Heemserveen. Kees Verkerkstraat 6 2134 CJ Hoofddorp. Border Collie kennel in het Westen van het land. Home of Border Dreams. Oliemolen 46 1622 JL Hoorn. Wij fokken Border Collies. Kennel Conquest Border Collies. Teckop 44 3471 HJ Kamerik. Kennel Conquest Border Collies is gespecialiseerd in de fokkerij van pups uit uitstekende internationale schapendrijf bloedlijnen. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in het geven van demonstraties en clinics schapen drijven.
Opvoedingsgids voor Border Collies schapenhoeve.
Straf wordt wel gebruikt bij de opvoeding en kun je met de stem doen een zwaar foei of nee is vaak al voldoende. Toch zijn er regelmatig Border Collie pups die je het bloed onder de nagels weghalen en nergens op reageren. Dit type hond heeft een hardere aanpak nodig zoals het vastpakken aan de beide zijkanten van de kop en daarbij even streng aankijken. Straffen op afstand kan heel goed met een rammelblik een cola blikje gevuld met spijkers en goed afgeplakt Eerst een keer het blikje op de pup gooien schrik-effect daarna is rammelen voldoende. We hebben ook erg goede ervaringen met de trainingsdiscs en de pet-corrector een busje waar een sissend geluid uitkomt. Gedragskenmerken van de Border Collie.
Bordercollie Zeeland Zeeuwse Bordercollies.
Ze worden ontwormd 4 keer en behandeld tegen vlooien. De pups worden ingeënt nagekeken door de dierenarts gechipt krijgen een hondenpaspoort en stamboom. Een Border Collie is een werkhond een hond waar absoluut iets mee gedaan moet worden. Een wandeling of fietsen alleen is niet voldoende. De hond moet geestelijk ook aan het werk gezet worden doe je dit niet dan dit leidt maar al te vaak tot ongewenst gedrag. Wij zijn dus op zoek naar die bazen die met hun hond bezig willen zijn en voldoende tijd en energie willen steken in een hond. Uit deze combinatie verwachten we super werkhonden. Border Collies zijn uitblinkers in diverse takken van hondensport.
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
mooie border collie pups die het nest mogen verlaten we hebben nog reutjes en teefjes De pups z. mooie border collie pups die het nest mogen verlaten we hebben nog reutjes en teefjes De pups zijn ontwormdgechipdingeënt en krijgen een eigen paspoort. Border collie pup reutje. Ik ben Bliksem en ik ben geboren op 1 maart 2017. Ik woon nog samen met mijn broertje bij mijn mama thuis. Maar morgen gaat mijn broertje naar zijn eigen huisje en eigenlijk wil ik dat ook wel heel graag! Mijn moeder en vader hebben een stamboom.
Onze Border Collies.
Wij hebben een passie voor Border Collies en wonen in het buitengebied van Markelo waar onze honden de ruimte hebben om te rennen en te spelen. In 1994 zijn wij besmet geraakt met het border collie virus. Op dit moment hebben wij 6 border collies 1 uit de werklijn en 5 uit de showlijn. Onze borders zijn lief aanhankelijk en zeer leergierig. De vijf jongsten komen uit een showlijndeze zijn wat rustiger maar toch zeer geschikt om lekker mee aan het werk te gaan. Met deze willen wij af en toe een nestje gaan fokken uiteraard met stamboom. Onze honden hebben allen goede heupen en geen erfelijke oogafwijkingen. Tevens zijn ze TNS-vrij. Alle pups die hier geboren worden zullen als toevoeging v/d BORDERTEMPEL krijgen.
Vind border collie in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
We hebben een nestje mooie pups. De moeder is kruising border collie en vader us wel border collie. De pups zijn momenteel 5 weekjes en worden volgende week ingeënt en gechipt. Voor meer informatie graag even bellen of mailen. Blue Merle Border Collie dekreu. Prachtige blue merle dekreu super lieve border collie met een zacht karakter geen papieren wel raszuiver.
Border collie pups te koop korthaar YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Border collie pups te koop korthaar. Subscribe Subscribed Unsubscribe 233 233. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Dutchfields.nl.
Fraaie herdershonden van nature harde werkers en erg leergierig. Border Collies zijn zeer intelligent en vriendelijk naar iedereen. In Ierland zeggen ze they have a will to please. Dutchfields fokt Border Collies. Alle pups worden in het Nederlands Honden StamBoek NHSB en eventueel bij de International Sheep Dog Society ISDS geregistreerd. Lees op deze site meer over de honden de pups nieuwe nesten en hun verhalen. Dutchfields honden worden gebruikt voor allerhande activiteiten zoals demonstraties en schapendrijven. Ze halen mooie successen in internationale wedstrijden. Maar bovenal zijn het fraaie en leergierige honden die zowel op een bedrijf als bij een particulier veel kunnen betekenen. Opleidingsactiviteiten van Dutchfields zijn puppy cursussen trainingen schapendrijven behendigheid GG en treibball. Verder organiseert Dutchfields kennelwandelingen kenneldagen en onderlinge wedstrijden.
Alles over de Border Collie.
Zorg ervoor dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasvereniging. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Border Collie pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging. Dat betekent dat de ouders zijn getest op een aantal erfelijke aandoeningen. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er bij de ouders tests op erfelijke aandoeningen zijn gedaan en de uitslagen moeten bekijken.
Border Collie fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van jolly borders. op dit moment hebben wij een nestje border collie pups ze zijn geboren op 14 augustus 2014. er zijn nog 3 zwart wit reutjes beschikbaar. wij fokken alleen met met geteste ouders die vrij zijn daar van. dan zijn de pups daar ook vrij van. wij socialiceren pups in en rond het huis en ze gaan mee met de auto naar de mark of winkelcentrum. en wij geven al de beginnende opvoeding zoals zindelijkheid training en het leren spelen met de bal en met andere honden.
Wat Is De Prijs Van Een Border Collie?
En wat te denken aan eventuele opvang in een dierenpension tijdens vakanties als je niemand kunt vinden die op je hond wil passen? Wat Is De Prijs Van Een Border Collie? De prijs van een Border Collie pup ligt gemiddeld ergens tussen de 80000 en 100000. Soms vraagt men minder voor een pup vanwege een afwijkende kleur of omdat de pup misschien niet aan de eisen van de Border Collie Club is voldaan. Het kan ook gebeuren dat de prijs een stuk hoger ligt omdat de ouders uit hele goede lijnen komen of wanneer het een zeldzame kleur betreft. Heb jij nog vragen over de prijs van een Border Collie? Laat dan gerust onder dit artikel je reactie achter.

Contacteer ons