Resultaten voor border collie pups

 
border collie pups
 
Alles over de Border Collie.
Zorg ervoor dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasvereniging. Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Border Collie pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging. Dat betekent dat de ouders zijn getest op een aantal erfelijke aandoeningen. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er bij de ouders tests op erfelijke aandoeningen zijn gedaan en de uitslagen moeten bekijken.
Border Collies Pups.
Daar de gezondheid van de Border Collie een van onze hoogste prioriteiten heeft zijn al onze fokhonden ook getest naast uiteraard HD en jaarlijks op erfelijke oogafwijkingen inclusief glaucoom op TNS en CEA middels DNA onderzoek in Australie en Amerika. De pups die wij fokken worden middels DNA getest op TNS en/of CEA indien een van beide ouders getest is als zijnde drager.
Border Collie Club Nederland.
Alle puppy's in deze lijst voldoen aan de richtlijnen van de BCCN. Neem voor eventuele andere nesten die bij een fokker aanwezig zijn en niet op deze lijst staan contact op met de pupbemiddeling. Gebruik voor het aanmelden van de puppies het Aanmeldingsformulier Pupbemiddeling Alleen bij pupbemiddeling. Voor iedere aanmelding inclusief herhalingsnesten is het formulier verplicht. Lees ook het Reglement Pupbemiddeling en Herplaatsing. Puppy's staan op deze lijst tot de leeftijd van 3 maanden is bereikt. Bent u op zoek naar informatie voor uw eerste Border Collie? Lees dit artikel eerst.
Lowlands Blacksmith Working Bordercollies.
Wij verwachten super sociale pups met een sterk karakter. die graag voor je willen werken in de breedste zin van het woord. Klik voor de gegevens van Tyrone Jimmy. Nog 2 pups beschikbaar. Drum bevallen van 6 teven en 1 reu op moederdag. Drum Dabei X Lowlands Blacksmith Sam. Wij verwachten Brindle Bruin Driekleur Zwartwit. Op naar de 9 weken. Uit de combi Grimm x LBS Pam. Uit goed werkende ouders beide uit de schapensport. baasjes die graag met hun hond bezig willen zijn. volgens de regels van de BCCN. Wij verwachten zeer sociale honden uit. Wilt u meer weten neem dan kontakt op met ons.
Kayleigh's Border Collies.
Onze liefde voor dieren speciaal voor honden is wat uiteindelijk heeft geresulteerd in het hebben en houden van Border Collies. Onze roedel van momenteel negen leeft met ons samen en bepaalt voor het grootste gedeelte ons leven. Met veel plezier en liefde fokken we af en toe pups. Nu al meer dan 24 jaar! Van actieve huishond tot schapendrijver ons doel proberen we zo breed mogelijk te houden maar bovenal willen we een gezonde hond met een goed karakter.
Welkom op de site van Border Collie kennel Oedatchina.
HEEFT EEN BEKER GEWONNEN BIJ DE BEHENDIGHEID. WEDSTRIJD OP 18 JUNI 2011 BIJ DE KVVP. TROTSE FOKKER SHOWD BEKER. 2 VRIENDINETJES VAN SIMBA EN VOSCO. EEN LEUK STEL SAMEN. AKIRA KAYLEE KAYA VOSCO. HET SNEEUWDE OP 20 DECEMBER 2009. VOSCO BRUIN WIT EN KAYA BLUE MERLE. AKIRA VOSCO KAYA EN KAYLEE ZWART WIT. DNA bloed te st TNS CL Vrij. TNS TRAPPET NEUTROPHIL SYNDROME EN CL NEURONAL CEROID LIPOFUSCINOSIS. Uitslagen binnen op 5 Mei.2008 Teef Celine Vrij. Uitslagen binnen op 11 Aug.2008 Teef Oedatchina angel amy amica Aranka Vrij. Uitslagen binnen op 11 Aug.2008 Teef Oedatchina akita abayomi sundance Vrij. Uitslagen binnen op 11 Aug.2008 Reu Owen fane rispinge Vrij.
Pups Bordercolliekennel d'Ambrises WhitemoorbordersBordercolliekennel d'Ambrises Whitemoorborders.
15 januari zijn er vier pups geboren van Nan x Whitemoorborders Roy. Alle pups zijn inmiddels gereserveerd. We verwachten weer pups half maart van Whitemoorborders Bracken x Grimm d Ambrises Etke x Whitemoorborders Roy. Al onze pups voldoen aan alle eisen. zijn gefokt volgens de regels van de BCCN en de Raad van Beheer. zijn gechipt door de Raad van Beheer en hebben een stamboom/ ISDS kan tot de mogelijkheid behoren. Al onze honden en pups hebben een DNA certificaat.
Onze Border Collies.
Wij hebben een passie voor Border Collies en wonen in het buitengebied van Markelo waar onze honden de ruimte hebben om te rennen en te spelen. In 1994 zijn wij besmet geraakt met het border collie virus. Op dit moment hebben wij 7 border collies twee uit de werklijn en vijf uit de showlijn. Onze borders zijn lief aanhankelijk en zeer leergierig. De vijf jongsten komen uit een showlijndeze zijn wat rustiger maar toch zeer geschikt om lekker mee aan het werk te gaan. Met deze willen wij af en toe een nestje gaan fokken uiteraard met stamboom. Onze honden hebben allen goede heupen en geen erfelijke oogafwijkingen. Tevens zijn ze TNS-vrij. Alle pups die hier geboren worden zullen als toevoeging v/d BORDERTEMPEL krijgen.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
De beide ouders zijn heel erg aanhankelijk! De pups worden ingeent omtwormd en gechipt en krijgt een gezondheidsverklaring mee van de dierena. Te koop mooie border collie x Engelse cocker pups De pups zijn geboren op 09-12-2016 We hebb. Te koop mooie border collie x Engelse cocker pups De pups zijn geboren op 09-12-2016 We hebben 4 reutjes en 4 teefjes. De beide ouders zijn heel erg aan. Border collie puppy's driekleur geboren 27 november.Nestje van 6 teefjes en 2 reutjes waarvan nog 4 teefjes beschikbaar zijn.Uitstekende afstamming De ouders zijn speels sociaal waakzaam en zeer op mensen gerichtenorm lief ook naar kinderen toeechte kinderv.
Border collie pups te koop te koop pups border collie border collie.
013 29 36 13. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border Collie pups te koop. Border collie pups tricolor blue merle red merle. Border collie pups te koop in kennel het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot. Ze hebben halflang glanzend haar.
Opvoedingsgids voor Border Collies schapenhoeve.
Straf wordt wel gebruikt bij de opvoeding en kun je met de stem doen een zwaar foei of nee is vaak al voldoende. Toch zijn er regelmatig Border Collie pups die je het bloed onder de nagels weghalen en nergens op reageren. Dit type hond heeft een hardere aanpak nodig zoals het vastpakken aan de beide zijkanten van de kop en daarbij even streng aankijken. Straffen op afstand kan heel goed met een rammelblik een cola blikje gevuld met spijkers en goed afgeplakt Eerst een keer het blikje op de pup gooien schrik-effect daarna is rammelen voldoende. We hebben ook erg goede ervaringen met de trainingsdiscs en de pet-corrector een busje waar een sissend geluid uitkomt. Gedragskenmerken van de Border Collie.
De Border Collie.
Neem met alleen ISDS International Sheepdog Society stambomen geen genoegen. De ISDS is een Britse organisatie die stambomen afgeeft aan leden met Border Collie pups. Er is geen sprake van enige controle of de pups ook daadwerkelijk van die ouders zijn of het aantal opgegeven pups juist is of de bovenstaande testen gedaan zijn etc. Een ISDS stamboom word bv. niet erkend als je je hond mee zou willen nemen naar het buitenland. Werkt de fokker met een koopcontract? In een koopcontract staan rechten en plichten beschreven van koper en verkoper. Wat gebeurd er als de pup ziek blijkt te zijn?

Contacteer ons