Resultaten voor labrador pups

 
labrador pups
 
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie lieve betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen. Als de pups zeven tot acht weken oud zijn zijn ze groot genoeg om naar hun nieuwe baas of bazin te gaan. Misschien wel naar u!
Labradorforum Aanschaf van een pup.
Wilt u en kunt u zoveel energie in uw pup steken? Ook als hij geen pup meer is heeft uw labrador tijd en aandacht nodig. Een volwassen labrador is een sportieve hond die niet genoeg heeft aan drie keer per dag een blokje om. Hij moet minstens één keer per dag een half uur of langer los kunnen rennen op een veilige en verantwoorde plek. Een labrador is een echte gezinshond daarom kiest u immers voor dit ras! Die kun je niet vijf hele dagen per week alleen thuis laten. Een labrador die te veel alleen zit wordt een drukke aandachtvragende gestoorde neuroot. Niet de fijne betrouwbare kameraad die u voor ogen heeft.
labrador retriever.
Honden met een grote jachtaanleg heeft onze voorkeur aangezien wij zelf veel met de jacht bezig zijn. De keuze voor een labrador was daarom al snel gemaakt. Een labrador is sociaal en heel lief voor kinderen en een goed karakter eigenschap is dat de labrador graag voor je wil werken. Af en toe fokken wij een nestje met onze labradors. De pups worden in huiselijke kring groot gebracht. Wij fokken volgens de regels van de rasverening waar we ook lid van zijn. Voor meer informatie over het ras de labrador retriever verwijzen we naar de website van de rasvereninging www.nederlandselabradorvereniging.nl. FESTA V.'T HEIDELAND geb.datum 26-11-2007. In oktober 2010 heeft Festa haar eerste nestje gekregen. 7 prachtige bruine pups.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Nog 1 zwart teefje beschikbaar. geplaatst op 20 april 2017. Op 17 maart zijn er 6 mooie zwarte labrador pups geboren 4 reutjes en 2 teefjes. Er is nog 1 teefje beschikbaar. Moeder Venus Williams v.h. Rooise Heikant roepnaam Sjors. Gele en zwarte pups verwacht. Zwarte en bruine pups verwacht. Onyx zoekt ervaren baasje. Gezocht geel teefje pup. Nog 1 zwart teefje beschikbaar. Mocktrial / Mocktrialtraining LKN.
Home.
Kijk bij pups om het nestje te volgen. Welkom op onze website. Alweer bijna veertig jaar geleden kregen wij onze eerste labrador een blond teefje. Sinds die tijd zijn we helemaal gek van de labrador. Ons eerste nestje kregen we in 1976 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een echte kennel. Al onze honden worden gefokt in huiselijke kring. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD ED PRA-CAT.
Vind labrador pups in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan labrador pups. Vrolijke bruine en zwarte labrador pups zoeken een warm mandje. De pups worden met de nodige aandacht en verzorging grootgebracht en groeien op met andere huisdieren en worden goed gesocialiseerd. Allebei de ouders zijn prachtige en zeer sociale labradors die blaken van gezondheid en hebben een goed. Prachtige labrador pup reu. Mooie labrador pup van ongeveer 4 maandjes oud. Een collega van mij had deze aangeschaft en helaas bleek haar zoontje allergisch waardoor de pup zo snel mogelijk weg moest.
Actreon.
We vinden het dan ook erg leuk om af ten toe een nestje te fokken. Hierbij leggen we de lat hoog en daarom voldoen al onze nestjes aan de regels van de Nederlandse labrador Vereniging en van de Labrador kring. Ook hechten we veel waarde aan een goed contact met pupkopers en proberen we hen zo goed mogelijk te begeleiden en contact te houden als de pup bij zn nieuwe baasjes is. Daarom hebben we ook een besloten groep op facebook familie van Actreon. Alle pupkopers kunnen hier lid van worden en zo de broertjes en zusjes uit het nest volgen.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Op dit moment zijn er geen pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
labrador pups Archives Bruine Labrador.
Oldambster Labrador Heem.
Inmiddels is het ruim een jaar later en zijn we vele ontwikkelingen verder. Nodig tijd voor een update dus. Anne en LizzOnze pups Anne Oldambster Labrador Heem High Tea en Lizz Oldambster Labrador Heem Mona Lisa zijn beide ondertussen een jaar oud en zijn op de röntgenfoto geweest voor hun heupen en ellebogen. Vorige week kwamen de officiële papieren van de Raad van Beheer binnen beide dames zijn erkend met A heupen Norgbergwaarde 40. Daarnaast zijn ook hun ellebogen vrij. Op zondag 29 maart is Jill Oldambster Labrador Heem Jade bevallen van 4 prachtige pups. Vader van de pups is onze Maxx Oldambster Labrador Heem Dark Moon.

Contacteer ons