Zoeken naar labrador fokkers

 
labrador fokkers
 
Fishermans Pride Labradors Erkende fokker voor bruine en zwarte Labrador puppen / puppies.
vriend voor het leven! zowel binnen als buiten! Fishermans Pride Labrador Retrievers. Bijzondere honden voor bijzondere kinderen. Bij de toewijzing van een Labrador puppy voor een gezin met jonge. kinderen wegen de belangen van de kinderen het zwaarst. kwetsbaar en alhoewel een hond zeker een verrijking kan zijn voor een. gezin met jonge kinderen moet er goed rekening worden gehouden met het. karakter van de hond die geplaatst wordt in het gezin. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig honden geplaatst in gezinnen met.
Labrador Fokkers Hoe Kies je de JUISTE!
Een hondenfokker hoeft niet zoals een arts advocaat of leraar een opleiding te hebben voltooid of te voldoen aan specifieke eisen. De meeste Labrador fokkers hebben een oprechte liefde voor hun dieren en fokken op een verantwoorde wijze en in het belang van de individuele dieren evenals het ras als geheel. Labrador fokkers weten zon beetje alles wat er te weten valt over het ras en proberen bij elk nest de kwaliteit van het ras te verbeteren.
Labrador fokker in Friesland Labrador pups / pup met Stamboom.
Het adres waar uw pup vanaf de geboorte. niet alleen omringd wordt met veel liefde en zorg maar ook. opgroeit in een omgeving waar sociaal gedrag uitermate wordt. Er zijn geen Labrador pups beschikbaar op dit moment. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij ook. zijn ze afgebeeld op de kerstkaart die eind 2012 bij miljoenen. Nederlanders op de deurmat viel. De familiekennel behoort tot de groep kennelhouders die. zich onverminderd inzet voor de gezondheid en welzijn van de. honden populatie in Nederland. De uitvoering van dit duurzaam fokbeleid zal onze prioriteit blijven.
Home.
Ons streven is een Labrador te fokken die gezond is een prettig karakter heeft en de rasstandaard zo dicht mogelijk benadert. Wij bezoeken regelmatig de hondententoonstellingen met onze Labradors en behalen daar uitmuntende resultaten. De honden waarmee wij fokken voldoen ruimschoots aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen. Wij fokken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Labradorvereniging en de Labrador Kring Nederland. Met enige regelmaat fokken wij een nestje pups waarbij we zeer selectief te werk gaan. Wij fokken alleen met honden die uitstekende gezondheidsuitslagen hebben en prettige karakters.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Llanstinan Branwen Pip 2016. Nest Newinn Precious Rose 2015.
Labrador Kennel Achter t Dijkje.
Welkom op de site van Labrador Kennel Achter t Dijkje. Labradors zijn mooie lieve betrouwbare en veelzijdige honden die veel vriendschap bieden aan de mensen waarmee ze leven. Onze kennel fokt labradors die de eerste weken van hun leven bij ons wonen waar wij ze veel leren en optimaal verzorgen. Als de pups zeven tot acht weken oud zijn zijn ze groot genoeg om naar hun nieuwe baas of bazin te gaan. Misschien wel naar u!
De Peppelenbosch Labradorkennel Labrador fokkers.
Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en een Europees hondenpaspoort. Ik ben lid van de Nederlandse Labrador Vereniging de Fokkerskring en de Labrador Retriever Club Nederland. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract van de rasvereniging. Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina voor nog veel meer informatie over de Labrador. Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de fotos bekijken.De bedoeling met deze site is dat onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Geschiedenis van de NLV. De Commissies van de NLV. Het bestuur van de NLV. Statuten van de NLV. Huishoudelijk regelement van de NLV. ALV notulen Agenda Jaarverslag. Ik wil lid worden.
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniƫlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
tabel.
Alles over de labrador labrador retriever labradorkennel van het hoogeind van t hoogeind sanne alison clair summer vega doeska daisy fqmile van weert honden labrador pups labrador puppies labrador girls labrador teven kennel hd ed stamboom nederlanse labrador vereniging fokkerskring teven labradors. Everything about the Labradorlabrador retriever hoogeind summer sanne vega vega the black pearl labradorpups labradorgirls doeska boalison clair daisy.
Van het Florijntje Labradors.
Het Florijntje de topfokkerij van labradors in alle kleuren. Stambomen op de site.

Contacteer ons