Zoeken naar labrador fokkers

 
labrador fokkers
 
Labrador kennel van't Chielewout.
Aquarellen van Pebbels en Zico gemaakt door Janneke Hooghuis. Klik hier voor haar website. Deze website is het mooiste bij een beeldscherm resolutie van 1024 pixels 768 pixels. Dit is de website van Labrador kennel van't Chielewout. Wij zijn een kennel met af en toe een nest puppies die bij ons in huis opgroeien. Wij zijn voorstander van de gezonde Labrador Retriever waar mee gewerkt kan worden. Een showwinner fokken staat bij ons op de laatste plaats.
Labradorkennel Van de Grote Moor.
Welkom op de website van labradorkennel. Op deze site is informatie te vinden over onze Labrador Retrievers over eventueel op komst zijnde pups en meer. Onze liefde voor Labrador Retrievers is ontstaan aan het eind van de jaren 90 toen we betrokken raakten bij de jacht in Zeeland. In 2000 hebben we onze eerste Labrador aangeschaft en vanaf die tijd zijn we steeds enthousiaster geworden over het karakter en het harde werken van deze honden. Met ons enthousiasme is ook het aantal honden in de loop der tijd toegenomen.
Home Labrador Kring Nederland.
Welkom bij Labrador Kring Nederland. Voor iedereen die van labradors houdt. WAAROM LID WORDEN VAN DE LKN? De Labrador Kring Nederland bestaat uit mensen die met hun honden bezig zijn als fokker exposant en/of met jachtwerk. De voordelen van zon kleine erkende rasvereniging de LKN is flexibel heeft korte lijnen als u een bestuurs of commissielid wilt spreken. Ook zij zijn mensen van de praktijk. De LKN staat voor serieuze fokkers met een reële kijk op het fokken van en werken met Labradors. De LKN kijkt daarom ook over de grenzen.
Labrador forum Toon onderwerp betrouwbare fokker.
Ga naar Selecteer een forum. Evenementen van het Labradorforum. Aanschaf van een Labrador. De Labrador als assistentiehond. Een dag uit het leven van. Uit het oog maar niet uit het hart. Fokken van de Labrador. Belangrijke informatie voor pupkopers. Op vakantie met je hond. Artistiek met je Labrador.
Asgard's Hope Labrador kennel.
Welkom bij Labradors of Asgards Hope! Wij zijn een labradorkennel in Leiden met op dit moment twee teefjes Juno en haar dochter Freyja. Onze liefde voor de Labrador retriever is ontstaan uit het contact met een bevriende fokker waar wij in 2013 ons meisje kochten. Deze liefde groeide al snel uit tot een volwaardige passie voor het ras en de wens om meer met deze geweldige honden te doen. In het najaar van 2015 is ons eerste nestje geboren.
JoJaMaCo's Hof Labrador kennel.
Ik breng hem wel terug! Spelen in de sneeuw. JoJaMaCos Hof Labrador kennel. Wij heten u van harte welkom op onze site. De binding met onze labradors is enorm groot daarom is ons streven u met deze site wat dichter bij onze liefde Labrador Retrievers te brengen. Wellicht is onze kennel naam in het begin wat lastig uit te spreken. Het zijn de eerste twee letters van onze vier zonen Johan Jan Martijn en Corne die onze kennel naam in zich draagt. Sinds 1987 hebben wij Labradors en zijn met wat vallen en opstaan verknocht geraakt aan dit echt fantastische ras.
Labradorkennel van de Jabolkeshut.
Labradorkennel van de Jabolkeshut en hondenschool de Brede Kwispel gelegen in gelderland de achterhoek ulft allerlei informatie over labradors
Nederlandse Labrador Vereniging.
om voor pupinformatie in aanmerking te komen. De verantwoordelijkheid voor de gefokte pups ligt te allen tijde bij de fokkers van de pups en niet bij de Nederlandse Labrador Vereniging. De fokkers van de aangeboden pups zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Indien u meer informatie over de aanschaf en opvoeding/ verzorging van een Labradorpup wilt dan kunt u contact opnemen met de contactpersonen. De telefoonnummers vindt u hier. Daarnaast kunt u een kijken onder pupinformatie. Hier vindt u uitgebreide informatie over de aanschaf van de Labrador een verwijzing naar het NLV-koopcontract en het NLV-fokbeleid. Deze informatie kunt u tevens uitprinten. Het kan voorkomen dat er bij de fokker die u bezoekt twee of meerdere nesten tegelijk zijn.
Brooksvalley U vindt hier alles over onze passie De Labrador.
Labradorkennel of Blissful Hills.
Daarnaast horen ook onze paarden Golden Rain en Aradia bij ons gezin. Samen genieten we van de leuke en soms minder leuke kanten die het hebben van een labrador met zich meebrengen. Al van jongs af aan ben ik Daniëlle gek op honden maar helaas konden we ze thuis niet hebben. Mark is bij tante Mia helemaal verliefd geworden op labradors en iedere logeerpartij werd dan ook met veel plezier beleefd. Dus toen Tante Mia ons vertelde dat haar hond Plouv haar laatste nestje zou krijgen en dat het ook meteen haar laatste nest als fokster zou zijn besloten we al heel snel dat we heel graag een hond van haar wilden. Ik zal nooit vergeten dat ze ons belde dat de bevalling was begonnen.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV. Van Meinweg Labradors dankt de naam aan het prachtige Meinweg gebied in Herkenbosch-Limburg waar wij dagelijks met onze honden wandelen. Precious Penny Lane van Meinweg Penny. Branwen's Kiwi Sunrise van Meinweg Saar. Nest Precious Penny Lane van Meinweg 2017.
Overijssel Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Filter op gemeente Zoeken. El Tayranils Afghan Hounds. Airedale Terrier kennel Canyon.

Contacteer ons