Zoeken naar duitse herder pups te koop

 
duitse herder pups te koop
 
De Oudduitse herders De Caterstede.
We organiseren eenmaal per jaar een terugkomdag voor alle pups. Het is erg leuk om alle broertjes en zusjes nog eens bij elkaar te zien en ervaringen uit te wisselen! Zie ook de fotopagina! Recente foto's A-D nest. Recente foto's E-H nest. Recente foto's I-L nest. Recente foto's M-P nest. Recente foto's Q-T nest. Recente foto's U-X nest. Recente foto's Y-B nest.
Duitse herder pups te koop langhaar YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Duitse herder pups te koop langhaar. Subscribe Subscribed Unsubscribe 225 225. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented.
Pupinfo.
De pagina pupinfo heeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder Langstokhaar. Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar houdt dan ook de website's van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken http//lsohv.nl/Fokkers.html. Een nest gefokt door een Fokker van de vereniging of door een Lid van de vereniging waarbij gebruik is gemaakt van een volledig voor de LSOHV fokgeschikte teef en een volledig door een Nederlandse vereniging fokgeschikt verklaarde reu.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Taak en doel van onze fokkerij van Oud duitse herdershonden. Wij zien het als onze taak om gezonde intelligente krachtige en mooie Oud duitse herdershonden te fokken. Onze pups worden later ingezet voor reddingswerk in de therapie en voor de gehandicaptenzorg bij de hondensport en gewoon als gezinshond als begeleider en vriend. Wij fokken uitsluitend met fokdieren die vrij zijn van HD ED en het gendefect DM degeneratieve myelopathie. Onze Oud duitse herdershonden werden en worden onder andere door de onafhankelijke deskundigen dr.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Ze groeien hier op met andere honden paarden en twee kinderen. Een kleine meid van 3 en een ba. Te koop aangeboden Ontzettend mooie forse Duitse Herder pups rechte rug Pups beschikken. Te koop aangeboden Ontzettend mooie forse Duitse Herder pups rechte rug Pups beschikken over een zeer vrolijk vriendelijk nieuwschierig en vooral l. lieve kynolog Duitse herder reu.
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Welkom bij de Duitse Herder Kennel. Op deze site vertellen Mary en Michael Schutten je over hun kennel Welkom de herders honden waarmee gefokt wordt en de eisen waaraan deze herders honden moeten voldoen Fokbeleid. Verder kun je hier informatie vinden over herders honden die Te Koop en Ter Dekking worden aangeboden met foto's. Met de links hiernaast kun je over deze pagina navigeren.
Honden en Puppies Herders Marktplaats.nl.
Wij hebben een nestje met duitse herder pups te koop. De pups zijn oud genoeg eten en dinken al volledig zelfstandig dus zijn klaar om mee te gaan met een nieuw baasje. Ze zijn ingeent gechipt meerdere keren ontwormt en zijn nagekeken door de dierenarts. Ze hebben een europeespaspoort en wij geven u een. Herder pup mechelse reu 13weken. Wegens omstandigheden te veel alleen 0657812354.
Oudduitse herder kennel Van Chika's Huis Kennelregistratienummer ADRV /231/010711.
Wilt u meer weten over het ontstaan van deze kennelnaam kijk dan onder de menuknop onze honden. Wij fokken volgens de reglementen van de ADRV e.V. Wij streven ernaar om gezonde pups te fokken die qua anatomie/verschijning aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld zoals dat wordt beschreven in de rasstandaard. copyright Van Chikas ErfHuis. Onze kennel is geregistreerd bij de ADRV e.V. beschikt onze gemeenschappelijke kennel ook over een. wettelijk verplicht UBN nummer! volg ons ook via onze facebookpagina. Copyright 2011-2017 Niets van deze website of van onze Facebookpagina mag gekopieerd of vermenigvuldigd worden zonder toestemming. Teksten fotos en andere info zijn eigendom van oudduitse herder kennel Van Chikas Huis! Via onderstaande button krijgt u. korting op uw verzekering.
Duitse Herder Pups te koop bij Duitse Herder fokker of Duitse Herder kennel.
De Mooiste Duitse Herder Pups vind je hier! Puppykennel is een erkend fokker waar je de mooiste Duitse Herder Pups Te Koop vind. Duitse Herder Pups Reeds Geadopteerd! Vafa werd in januari geadopteerd! Undy werd in november geadopteerd! Ronda werd in oktober geadopteerd! Silvana werd in september geadopteerd! Tasco werd in september geadopteerd! Tello werd in september geadopteerd! Pela werd in september geadopteerd! Shayna werd in augustus geadopteerd!
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Gerda en Grieko Smit. Update 16 november 2016. Ik ben Gerda Smit en ik ben getrouwd met Grieko. Samen hebben wij twee kinderen Patrick van veertien en Kevin van twaalf jaar. Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta Chico en Eara onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier Astor komen wonen.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Week 1 Week 2 Week 3 Week 4 Week 5 Week 6 Week 7 Afscheid. NL Kampioen Vivid Daydream Poppy Honey FAY Best in GROUP 3. Zwitserse Witte Herders pups. Zwitserse Witte Herder pup te koop aangeboden? Wij willen u graag helpen met veel informatie. Soms hebben wij een nestje en heel soms pups beschikbaar zowel lang stokhaar als kort stokhaar. Het fokken van een nestje pups doen wij met totale toewijding in alle opzichten. Wij zijn een kleine hobby kennel en fokker met grote liefde voor deze rashond. Als wij Witte Herder pups verwachten komt dat op de website zodat u kunt meegenieten van alles. Wij fokken in de eerste plaats pupjes voor ons zelf.
Duitse herderkennel Van het Sallandse BergDal Hoe worden de pups afgeleverd?
Dit houdt in dat beide ouders gekeurd zijn op fokgeschiktheid o.a. over goede heupen en een africhtingkenteken beschikken. De Commissie Bijstand Kynologie van de Vereniging Duitse Herders VDH adviseert alleen pups uit KEURFOK te kopen. Dit certificaat is een bewijsstuk dat wordt afgegeven door de VDH. Het houdt in dat de pups zijn gefokt volgens de basisvoorwaarden van de rasvereniging en beide ouders goedgekeurd zijn op een fokgeschiktheidkeuring. Koopt u bij ons pups uit een keurfoknest dan krijgt u ook bij ons het waardevolle CERTIFICAAT VAN FOKNIVEAU. Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wanneer wij weer nestjes hebben.

Contacteer ons