Op zoek naar chihuahua pups?

 
chihuahua pups
 
Chihuahua informatie deel 1 Nederlandse Chihuahua Club.
Tijdens uw bezoek aan de fokker kan deze u ook al het nodige vertellen over het karakter en gedrag van de pups. Er worden op internet heel veel pups aangeboden als Chihuahua maar alleen met een stamboom kunt u nagaan of dit waar is. Hondjes zonder stamboom kunnen een mix van allerlei onbekende achtergronden zijn. Wat kost de aanschaf van een Chihuahua? Er bestaan geen richtprijzen voor de aanschaf van Chihuahuas. Iedere fokker bepaalt zijn eigen prijzen. Daarbij wegen ook zaken als de kosten van de dekking grote van de kennel en het aantal pups natuurlijk mee. De prijs hangt ook samen met de eventuele fok en tentoonstellingswaarde van de pup.
Alles over de Chihuahua.
Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een chihuahua pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglementen van de verenigingen. Deze stellen het testen op patella luxatie verplicht. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren3 zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er bij de ouders tests op erfelijke aandoeningen zijn gedaan en de uitslagen moeten bekijken.
Puppyplaats.nl Chihuahua pups aangeboden.
GERESERVEERD De tweede pup is geboren om 2215 en 120 gr. Aangeboden prachtige chihuahua puppy's GEBOREN. 2 prachtige chihuahua pups geboren 8 februar. Aangeboden prachtige chihuahua puppy's GEBOREN. 2 prachtige chihuahua pups geboren 8 februari 2017. De eerst pup is geboren om 2110 en 110 gram een. Op 30 december is mijn Maddy de trotse moeder van haar tweede nestje prachtige raszuivere chihuahua pups geworden waarvan 2 teefje en 3 reutjes. Ze krijgen halflang haar net als mama die 25 kilo weegt en hun zorgvuldig uitgekozen raszuivere papa weegt 15 ki.
Facebook.
Chihuahua pup HondenForum.
Mag ik vragen waar je de pup vandaan haalt naar mijn weten gaan chihuahua pups bij goede erkende fokkers pas weg met 12 weken. Dit omdat de pups met 8 weken nog erg klein en teer zijn. Met 12 weken kunnen ze al heel wat meer aan. Daarbij als de fokker je dit zegt zou ik op zoek naar een ander nest het is juist belangrijk dat de pup vanaf de dag dat ze in het nieuwe huis komen ook gewoon buiten komen en ook in aanraking met andere honden.
Chihuahua kleding kopen. Bezoek Dogcatwalk.nl voor de vele mogelijkheden.
Dog Catwalk is gespecialiseerd in kleding voor de verwende chihuahua. Onze hippe merken fabriceren in grote mate kleding voor de chihuahua. De chihuahua is onder de hondenrassen wel het bekendste hondenras dat wordt aangekleed. Natuurlijk zijn er ook andere rassen dan de chihuahua die een leuke jas verdienen. Puppy Angel biedt verschillende mogelijkheden om je chihuahua hip aan te kleden. Als een van de eerste TOPmerken in de wereld maakten zij de kleding voor de chihuahua. Tot volle tevredenheid van de eigenaar van de chihuahua. Dit merk houdt niet alleen rekening met de pasvorm voor de chihuahua maar ook met de wensen van de chihuahua bezitter.
Chihuahua kennel Chickatjieka Lieve chihuahua honden foto's.
Chihuahua kennel Chickatjieka zoekt u een lieve chihuahau pup? dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Twee Belangrijke Regels Voor Het Succesvol Opvoeden Van Je Chihuahua.
Ontdek leuke en veilige technieken die duizenden Chihuahua's hebben verandert in gelukkige gezonde en gehoorzame honden! En op dat moment denk je. Waarom kan mijn Chihuahua niet zo zijn? Een Chihuahua die er schattig uitziet en die gehoorzaamd is iets waar velen baasjes van dromen. Maar de waarheid is dit ook jij zon chihuahua kunt hebben. Alles wat je nodig hebt is drie dingen. Het juiste inzicht over hoe de geest van je chihuahua werkt. Bewezen trainingstechnieken en strategieën. Chihuahuas zijn heel anders dan de meeste andere hondenrassen en je moet dan ook leren welke van de specifieke trainingsmethoden juist voor hen werken. Veel Chihuahua eigenaren maken allemaal één GROTE FOUT bij het opvoeden van hun chihuahua.
An's Angels Chihuahua's Langhaar en korthaar Chihuahua pups te koop Erkend fokker.
Toen ik Sunset Boulevard op de website van An zag was ik op slag verliefd. Dat is mijn hondje riep ik meteen naar mijn vriend. Ik had net mijn chihuahua van 15 verloren en was wat therapeutisch aan het browsen online. Het was erg snel maar juist het vooruitzicht naar een nieuwe pup hielp mij mijn verdriet te verwerken. Ik belde An en in een fijn informatief gesprek vertelde zij mij dat er al een geïnteresseerde was voor lees hier de tesimonial verder. Nog twee lieve pups te koop. An's Angels Rodeo Drive Deze ontzettend vrolijke spontane pup is dol op aktie en avontuur. Maar kan ook heerlijk op schoot zitten voor een knuffelpartij. Hij is eigenlijk altijd goed gehumeurd speels en ondernemend ingesteld.
CHIHUAHUA PUPS Poupa Pets Fashion Only For Dogs.
14-07-2016 Beste Martine Zoals afgesproken in ons aangenaam telefonisch onderhoud van. 10-06-2015 he martine en danny kito voelt hem al volledig thuis. Welkom bij onze chihuahua kennel Poupa Pets. We zullen ons even voorstellen en in het kort vertellen hoe wij te werk gaan in onze kennel. Wij zijn Martine Danny en wonen samen met onze chihuahua's te Oudenburg. Ongeveer een 14 tal jaar geleden hebben wij kennis gemaakt met De Chihuahua waar we onmiddelijk smoorverliefd op geworden zijn. We hebben dan ook onze twee eerste chihuahuatjes gekocht die luisteren naar de naam Ganecha El linde del bosque en Poupa of Don pancho. Onze Poupa is jammer genoeg in juni 2010 aan een hartaandoening gestorven.
Chihuahua pup kopen waar let je dan op? From My ChihuahuaFriends.
Hondjes die dit niet hebben kunnen overal vandaan komen uit Polen bv waar veel broodfok hondjes vandaan komen. Ieniemienie kleine pups pups waarvan men zegt dat ze al 9 weken oud zijn ze zijn superklein. Maar je weet niet dat deze pups nog maar 5 weken oud zijn en daarom nog zo klein. Dat men valse boekjes heeft met zg entingen die ze nooit hebben gehad zelfs. Kun je je voorstellen hoe triest dit is voor dat pupje dat al een hele reis heeft moeten meemaken in een hokje alleen misschien of met vele anderen dat deze pup geen moeder meer heeft die voor de pup zorgt.
Chihuahua Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.

Contacteer ons