Op zoek naar cavalier king charles pups?

 
cavalier king charles pups
 
Cavalier King Charles Spaniel Pup kopen Fokker Noord-BrabantThe Garden of Beauties.
De webcam staat van 1100 tot 1900 aan. Alle pupjes zijn al voorzien van een warm mandje.
Een pup aanschaffen.
Oudste Cavalier Top Tien. Is de Cavalier een hond voor mij? Cavalier King Charles Spaniels zijn echte gezelschapshonden en houden ervan mensen en kinderen om zich heen te hebben. Ze zijn van nature zachtaardig vriendelijk en sportief. Agressie komt in hun woordenboek niet voor. Ze vinden het heerlijk om mee te gaan op een flinke wandeling om na afloop op schoot of op een stoel in slaap te vallen waarbij ze soms slim en eigenwijs genoeg kunnen zijn om in de beste stoel of op de beste bank te gaan liggen.
Fokkers.
De Cavalier heeft al 30 jaar een grote plaats in ons hart en huis. Neem eens een kijkje op www.burgstsehof.com. 0165-317284 e-mail website Oudenbosch Noord-Brabant. Onze Cavalier King Charles Spaniels worden met veel liefde in onze woonkamer. koosroos e-mail utrecht Utrecht. Cavaliertjes van Nelly particulier fokker. Cavaliertjes van Nelly particulier fokker. Ik ben een particulier fokker en mijn puppy's groeien op in huiselijke kring. Wij proberen de puppy's zo goed mogelijk te socialiseren. Mijn puppy's mogen alleen naar diegene die tijd veel liefde en aandacht aan een hondje kan geven. Ik fok op verantwoorde wijze. Ook ben ik lid van de Cavalier club Ned. De ouder dieren hebben alle testen gehad en zijn gezond.
Cavalier King Charles Spaniel kennels in Nederland.
Daniel Mills 16/17 september 2017. Kathy Sdoa 24/25 februari 2018. Cavalier King Charles Spaniel kennels in Nederland. Gesorteerd op plaatsnaam van A tot Z. From The Marl Surroundings. Luciastraat 24 6191 TC Beek. Wij fokken met de cavalier king charles spaniel. Bomenweg 11d 8305 AV Emmeloord. Cavalier King Charles Spaniël en Barzoi. The Lovely Little Rascal. Kempenland 17 8302 MT Emmeloord. Af en toe hebben wij een nestje Cavalier King Charles Spaniels. Cavalier King Charles Spaniël kennel. Van t Hoogeland Cavaliers. Nijensteinheerd 52 9736 TC Groningen.
PUPS VERWACHT My Precious Moments Cavalier king charles spaniel.
Vind cavalier king charles spaniel in Honden Retrievers Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Ze eten en drinken zelfstandig en u krijgt. King Charles Cavalier pups te koop tricolor. Wij hebben een prachtig nestje cavalier king charles spaniel pups beschikbaar. Ze zijn volledig gevaccineerd meerdere malen ontwormd hebben een chip gekregen en zijn in bezit van een europees paspoort. De dierenarts heeft ze volledig nagekeken en gezond verklaard. Voelt u zich geroepen om 1 van deze mooie. Beerse grens NL BE. Cavalier king charles spaniel pups blenheim.
Cavalier King Charles Spaniels The Lovely Little Rascal.
Volg ons ook op Facebook.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Puppy te Koop.
Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. Ik heb 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens. We hebben te koop 5 mooie Cavalier King Charles puppies. 2 meisjes en 3 jongens en we zullen zeer triest om te zien hen gaan. De mama is onze mooie familie huisdier ze is een blenheim en kan worden gezien in ons huis. Vader is een driekleur. Ze hebben allemaal hun eigen kleine personages mooie noteringen.
Cavalier King Charles Spaniel Fokker Hoogerheide Noord-BrabantThe Garden of Beauties.
Op zoek naar een Cavalier King Charles Spaniel pup die in huiselijke kring wordt opgevoed? Neem dan een kijkje op mijn hondenkennel website. Noord-Brabant.

Contacteer ons