Resultaten voor border collie

 
border collie
 
Border Collie Pedigree.
30 30 60 60. Eerder een hond gehad? Gaan kinderen onder 16 jaar ermee wandelen? Over jouw ideale hond. Mini Klein Gemiddeld Groot Maxi. De Border Collie komt van oorsprong uit het grensgebied tussen Engeland en Schotland. Deze slimme werkhonden worden vaak 12 jaar met goede verzorging en de juiste voeding kan de Border Collie 14 jaar worden. Gemiddelde grootte en gewicht. Het Border Collie mannetje weegt normaal zon 30 kg en kan 56 cm hoog worden een gezond vrouwtje kan 25 kg wegen en 50 cm worden. Karakter eigenschappen en temperament. De Border Collie is uiterst intelligent heeft de instinctieve neiging tot werken en reageert heel goed op training.
Border Collie Honden Page.
De Border Collie behoort tot de Rasgroep Herdershonden en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden. Geschiedenis van de Border Collie. Hier meer informatie over de geschiedenis van de border collie. Karakter van de Border Collie. Er zijn maar weinig mensen die niet gehoord hebben van de legendarische intelligentie van de border collie. Degene die het niet zelf ervaren hebben hebben er zeer waarschijnlijk over gelezen of op tv iets gezien over hun capaciteit om te leren.
Border Collie Site Border Collie Site From Dutch Pepper.
Training Spel en Sport. Van pup tot ouderdom. Fotos Isis x Siddhe. Groeitabel Isis x Siddhe. Portretjes Isis x Siddhe. Reunie Melrose x Track.
De Border Collie.
Rasportret Border Collie De Border Collie ziet er eigenlijk een beetje uit als een heel gewone gezellige doorsnee hond. Maar wie goed kijkt ziet de tijgerachtige bewegingen en de bijzondere oogopslag van dit ras. Er zit dan ook veel meer in deze razendsnelle schapenhond dan hij op het eerste gezicht doet vermoeden.
Forever Clever En nog een WordPress site.
Border Collie Club Nederland.
Het jureren van sheepdog trials iets voor jou? Op de handlersvergadering van 6 september is aangegeven dat het wenselijk is meer gekwalificeerde juryleden binnen de BCCN te hebben. Om dit doel te bereiken heeft de COWS een traject ontwikkeld dat we graag kort uiteen zetten. Voor belangstellenden is er een profielschets opgesteld die u op deze site kunt vinden. In deze profielschets staat o.a. aangegeven welke taken en bevoegdheden een jurylid heeft en welke eisen er aan een jurylid gesteld mogen c.q. Hebt u vragen over deze profielschets neem dan gerust contact op met de COWS. De contactpersoon voor de juryopleiding is Hans van Leur.
News.
Met veel dank aan Jan Passchier voor deze práchtige foto van Gary in de Finale met 20 schapen. Winnaars European Nursery Championship 2015. Van 27 t/m 29 maart organiseerde LLanfarian Border Collies de vierde editie van het EK voor jonge honden tot maximaal 3 jaar. Er waren ruim 200 starts en de baasjes met hun honden vertegenwoordigden maar liefst 15 Europese landen! De winnaars dit jaar. 1e Kevin Evans uit Wales met Glen. 2e Johnny Cremin uit Ierland met Sally. 3e Arne Sand uit Noorwegen met Caddy. Se rge Nederlands Kampioen 2014! Na een prachtig NK en een spannende finale is Serge op 29 juni jl Nederlands kampioen geworden met Eve.
Alles over de Border Collie.
Dit samen met zijn handzame maat maakt dat het ras erg populair is. Toch is een Border Collie lang niet voor iedereen een geschikte hond zijn gevoelige aard in combinatie met zijn fanatieke werklust kan tot problemen leiden als de hond niet de juiste begeleiding krijgt. De Border Collie heeft een sportieve stabiele baas nodig die met hem wil werken en al enige ervaring heeft met honden.
Border Collie.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. De oorsprong van de Border Collie ligt in de grensstreek tussen Engeland en Schotland. Tijdens het werken is zijn unieke stijl te zien zoals het karakteristieke sluipen evenals het aangeboren eye waarmee de hond de schapen een bepaalde kant uit dwingt. De Border mag tijdens het drijven niet in de hakken of de wol van de schapen happen of blaffen. Bij koeien paarden of geiten mag dat wel. FCI groep 1 Herdershonden en veedrijvers. Een atletische gespierde verschijning die harmonisch en sierlijk is gebouwd.
Royal Canin Border Collie Producten.
De Border Collie is superslim buitengewoon gehecht aan zijn baas en een echte workaholic. Deze schapenhoeder kán niet stilzitten en dat is iets om rekening mee te houden als je hem in huis haalt. De Border Collie is er in een matig langharige en in een kortharige versie. De voorouders van de Border Collie waren Arctische rassen die de rendierkudden hoedden. Toen ze met de Vikingen op de Britse Eilanden arriveerden werden ze met plaatselijke herdershonden gekruist.
Hondenrassen.net Border collie.
Een border collie is een lieve gezinshond die goed met kinderen overweg kan. Deze hond is lief en luisterd goed naar zijn baasje. Meer weten over de Border Collie? Kijk hier.
Karakter De Border Collie.
Er zijn dus altijd uitzonderingen op hoe het karakter omschreven wordt. En goed gesocialiseerde border collie kan heel goed met mensen opschieten. Ook kinderen zijn over het algemeen geen probleem. Bordercollies worden dan ook regelmatig gebruikt als knuffel en therapie honden. Maar zoals gezegd moet de hond wel goed gesocialiseerd zijn en van pup af aan te maken hebben gehad met mensen van alle leeftijden. Omgang met andere honden. Bordercollies gaan over het algemeen goed om met honden van andere rassen. Maar ook hierbij geldt dat de hond goed gesocialiseerd moet worden en van pup af aan in aanraking moet komen met honden van verschillende rassen.

Contacteer ons