Meer resultaten voor weimaraner pups te koop

 
weimaraner pups te koop
 
Pupinformatie.
alle pups zijn geplaatst. VJP 69 SJP-B Veldwerk Jeugd Voorjaar 2e Goed APV WSH AAP WSH WSH Aanlegproef Verdedigingsdrang ZSP WSH Zw F RAP WSH.
Puppies aangeboden Categorie├źn Hondenplaza.
PeterBoele 4 januari 2017 Puppies aangeboden. Raszuivere Rhodesian Ridgeback pups te koop. Verwachte geboortedatum week 4 2017 Onze hond Aila is drachtig! Aila is 3 jaar oud. Leon1 24 december 2016 Puppies aangeboden. Thai Bangkaew Dog Pups te koop. Uit een combinatie van gezonde oudersBeide HD A Pl 0 en Ecvo ogen vrij hebben. Nedina 9 december 2016 Puppies aangeboden.
Weimaraner Langhaar pups te koop.
Weimaraner Langhaar pups te koop. Nader overeen te komen Sinds. 4 jaar actief op Marktnet Positie. Bericht aan rob roks. Betreft Weimaraner Langhaar pups te koop. Vul de veiligheidscode in. Alle velden zijn verplicht. Weimaraner Langhaar pups te koop. de pups worden in huis groot gebracht met kinderen mij kleinkinderen.
Weimaraners fantastische honden.
M 06 40 32 40 44. Homepage Duitse Staande Draadhaar Weimaraner Contact/Route Trainingen honden Dagopvang honden Kivo hondenvoer. Onze Weimaraner honden Weimaraner pups Weimaraner Weimarse staande De Weimaraner een fantastische hond om mee te werken. De belangstelling voor de Weimaraner bestond bij ons reeds langer maar de aanschaf van dit ras was ons diverse malen afgeraden vanwege het moeilijke karakter van de hond. Door omstandigheden kwamen wij echter totaal onverwacht in het bezit van onze eerste Weimaraner en het moeilijke karakter hebben wij niet echt kunnen ontdekken. Een gebruiksaanwijzing ja dat wel maar voor ons een fantastische hond om mee te werken en daarnaast een prima huisgenoot.
The Belgian Weimaraner Club Pupinfo.
Vooraleer u van plan bent een weimaraner pup in huis te halen hebben wij graag dat u even de tijd neemt om zijn karakterbeschrijving door te nemen. Groep 7 Staande Jachthonden. Staande jachthond gebruikt op klein grofwild spoorzoeken. Atletisch sterk krachtig lichaam. Van zilvergrijs tot reekleur. Borstelen oren proper maken teennagels knippen. Reu 59 tot 70 cm aan 30 tot 40 kg. Teef 57 tot 65 cm aan 25 tot 35 kg.
Kennel van het molehout Weimaraner en bayerischer gebirgsschweisshund Nieuwtjes beierpups 11 mei k├Ąthe-karo van het molehout freddie is gedekt door kamel z baczkowskiej brownie pups verwacht 14 juli. Heeft U interesse neem contact met ons op! Volg de belev
Weimaranerkennel Of Kyrandors Home.
Dag 44 t/m 46 Het ontwikkelen van de organen is klaar. De pups zien er nu ook als kleine hondjes uit. Het geslacht is bepaald en de huidskleur begint zich te ontwikkelen. De pups zijn vanaf nu makkelijk te voelen. Dag 49 Het skelet van de pups begint steviger te worden. Je kunt de pups nu af en toe voelen. De haren vallen uit van de buik van de teef en haar melkklieren raken opgezwollen. Dag 57 De melkgift komt op gang. Er kan nu ook al wat melk lekken. Dag 59 Vanaf nu kunnen de pups geboren worden. Een gemiddelde dracht bij de hond duurt 63 dagen. De uitgerekende datum is de 63e dag na de dag van de dekking. Bent u enthousiast geworden over dit fantastische hondenras?
Weimaraner pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
De mooiste Weimaraner Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Weimaraner Pups te koop vindt. Weimaraner pups nu in onze kennel te koop. Belgische origine wordt aangegeven met een B import met een I. reuen 0 I teven 0 I. Graag meer inlichtingen over de Weimaraner puppies te koop in onze kennel.
Weimaranerkennel van de Pauwenkamp Weimaranerkennel van de PAUWENKAMP.
Dit boek is UNIEK te noemen en wordt in eigen beheer door de vereniging uitgegeven. Dit boek is te bestellen via de web-site van deze vereniging. Het is een aanrader om te lezen voordat u een Weimaraner aanschaft. Alles wat betreft voorgeschiedenis werk shows benodigdheden etc. is op deze site te vinden of nog in de maak voor deze site. De teksten op deze site zijn op persoonlijke titel geschreven waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Waar anders zijn de artikelen met toestemming geplaatst en wordt de auteur hiervan bij het artikel vermeld.
Flanders Joy weimaraners Belgium.
weimaraners for hunting showing.
PUPS Windfall Grey kennel voor de Weimarse Staande Hond korthaar.
Onze pups en socialisering. Op 27 januari 2017 is er een nestje Weimaranerpups geboren uit de combinatie. Windfall Grey A Perfect Gift Chief vom Linshof. Alle pups zijn vergeven. Wilt u in aanmerking komen voor een pup. heeft u vragen of wilt u kennis komen maken met ons en onze honden. neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@ windfallgrey nl.
Overige rassen Honden Tweedehands.nl.

Contacteer ons