Op zoek naar flatcoated retriever pup?

 
flatcoated retriever pup
 
Pups Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
Deze pups doen het ook erg goed en worden al lekker actief. 4 mrt 2017 Nog een nestje flatcoated pups! Op 28 februari is onze flatcoated retriever Kira van Spokendam roepnaam Kira bevallen van 12 gezonde pups! De vader van de pups is de flatcoated reu Whizzbangs Wizard Of Oz roepnaam Guus. De bevalling liep voorspoedig en Kira en de pups maken het goed. Het zijn in totaal 12 pups. Waarvan 7 teefjes en 5 reutjes. 25 februari 2017 Pups 2 weken oud! Hierbij weer een kleine update van de flatcoated pups van Flox. De pups doen het goed. Hierbij weer wat fotos. 14 februari 2017 flatcoated pups.
goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup Doggy.net.
Slechts nog 1 Zwarte Flatcoated Retriever pup. Leuk dat jullie onze advertentie bekijken van onze heerlijke pups! Onze Ginger heeft haar eerste nestje met 5 zwarte en 3 leverkleurige pups gekregen. Vader en moeder van zeer goede afstamming en vele prijzen gewonnen op internationale shows. Onze Ginger is Leverkleurig en de Vader is Zwart met leverkleurige afstamming. Er is nog 1 zwart reutje beschikbaar.
Wagging Tails flatcoated retrievers.
Alle informatie over de honden is te vinden op de Pagina onze-honden Al mijn fokplannen en een eventueel aanwezig nest puppies is te vinden op de Pagina puppies. Ben lid van de Flatcoated Retriever Club Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging de Werkende Flatcoated Retriever GroepWFRG. Alsmede de DRC en FRS UK. Al mijn dames even down foto David Dalton. Kijk gewoon eens rond op mijn website en maak kennis met de mooie wereld van de Flatcoated Retriever! Zondag 19 maart 2017 naar de Int.
Informatie over de Flatcoated Retriever Flatcoated Retriever Club.
bij epilepsie hartafwijkingen ongewenste eigenschappen enz. De bevestigingsbrief van de BC van het fokplan met evt. opmerkingen ligt bij de fokker ter inzage. Naast de aanschafkosten die u betaalt voor een Flatcoated Retriever pup kost het houden van een hond jaarlijks ook geld. Voor de normale kosten aan voeding en dierenarts vaccinaties en wormkuren bent u minimaal 7500 per maand kwijt. Iedere hond kan eens ziek worden of een ongeluk krijgen en dan kunnen de dierenartskosten snel oplopen. AAN TE RADEN is hiervoor een Ziektenkostenverzekering af te sluiten of zelf geld te reserveren. Daarnaast kosten de meeste cursussen puppy gehoorzaamheids jachtcursussen enz. ook gemiddeld 5000 tot 15000 per 10 lessen.
Pup en herplaatsers te koop Flat Coated Retriever Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Karakter Flat Coated Retriever. Flat Coated Retriever pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Flat Coated Retriever. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Vul dan dit formulier in. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond? Meld je dan nu aan en plaats een gratis advertentie. Is de ziekte van Lyme gevaarlijk voor honden? Honden die op de meest vreemde plekken in slaap vallen. Meest zeldzame en oudste hond opnieuw ontdekt in het wild.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Te Reserveren nog 1 Mooie en Lieve Flatcoated Retriever Pup Teefj. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. 2 Zwarte Reutjes deze zijn inmiddels gereserveerd 1 Geel Reutje deze is inmiddels Gereserveerd. en 5 Teefjes Zwart deze zijn inmiddels gereserveerd. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen. Geboren op 9 Februari Flatcoated Retriever Pups Er is 1 geel/blond teefje vrijgekomen.
Darell Kennel voor flatcoated retrievers.
Welkom bij Flatcoated retriever kennel Darell. Met onze jaren lange ervaring gebruiken wij alleen de beste lijnen om mee te fokken. Kennel Darell Eric van den Berg Lieke Verheijen. Adres Franssenstraat 81 5434 SG VIANEN NB. Raad van Beheer 20176. Momenteel hebben bij een nestje van 9 puppy's er zijn geen puppy's meer beschikbaar. Binnenkort worden er wel weer puppy's geboren bij Kennel van Spokendam voor meer informatie www.vanspokendam.nl. Uit hobby ontstaan vaak de mooiste dingen en onze kennel Darell is er daar een van. Toen we besloten een hond aan te schaffen zijn we op zoek gegaan naar het perfecte ras voor ons.
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
Goed dat u op uw zoektocht naar een Flatcoated retriever pup op de website van de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging bent terechtgekomen. Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers. Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen hier hun planningen dekmeldingen en geboorteberichten laten vermelden. Deze fokkers dienen bij het fokken van hun pups te voldoen aan de eisen die vermeld staan in ons Verenigings Fokreglement. De fokkers krijgen pupinfo voor max. 3 nesten per fokker / kennelnaam op het zelfde adres per kalender jaar.
Flatcoated Retriever fokkers Honden Page.
Af en toe hebben wij een nestje wat in de huiskamer geboren en opgevoed wordt. Er wordt volgens de regels van de flatcoated retrieverclub gefokt zowel moeder als vader hond voldoen aan de eisen van de flatcoated retriever club. Van de Flatcoated Retriever Club hebben we de goedkeuring om een nestje met de combinatie Le Petit Tache De La Champ De Feu Shiva Comics Blue Moon In Acapulco Igorte fokken. Shiva is op 9 en 10 februari gedekt. Op 11 april'12 zijn 7 puppy's geboren 3 teefjes en 4 reutjes. Een paar reutjes zijn nog op zoek naar actieve baasjes. Bekijk de fokker vermelding van Be Quick With Passion. De la champ de feu.
Geboorteberichten Flatcoated Retriever Club.
Ook op een veldwedstrijd kunnen kampioenschapspunten verdiend worden CACT's voor de titel Werkkampioen. De titel Trialer wordt in Frankrijk en Belgie toegekend aan een jachthond die 2x een kwalificatie Uitmuntend heeft behaald op een veldwedstrijd. Flatcoated Retrievers die niet in het bezit zijn van een werkkwalificatie kunnen de Retrievertest afleggen. Tijdens deze test worden zowel het sociale gedrag als de werkeigenschappen getest. Ouderdieren die deze test hebben afgelegd worden op het primaire deel van de nestenlijsten geplaatst. Naam telefoonnummer en woonplaats fokker. Kennelnaam van de fokker. Deze naam komt op de stamboom van de pups te staan. De FRC heeft een juridisch getoetst koopcontract opgesteld dat de fokker bij de verkoop van een pup gebruikt.

Contacteer ons