Meer resultaten voor flatcoated retriever pup

 
flatcoated retriever pup
 
Wagging Tails flatcoated retrievers puppies.
Heerlijk om te zien. De gewichten gaan al snel omhoog. Gisteren waren 4 pups de grens van 1 pond al gepasseerd. Vandaag 21 december 2016 is het nest zwarte flatcoated retriever pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 4 teefjes. Onze Wagging Tails Wildcard aka Dimples is een trotse moeder en zorgt 24/7 voor haar babies. Onze drachtige dame Wagging Tails Wildcard is klaar voor de Kerst. Wij wachten in spanning af wat de kerstman mee gaat brengen? Dinsdag 22 november 2016. Onze Wagging Tails Wildcard geniet van het Engelermeer. Nu niet open voor de badgasten maar voor de hondjes. Wij verwachten rond Kerstmis 2016 zwarte flatcoated retriever puppies.
Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging Welkom.
De fotos van de clubmatch 2016 kunt u bekijken onder Fotos/Filmpjes. Goed dat u op uw zoektocht naar een Flatcoated retriever pup op de website van de Nederlandse Flatcoated Retriever Vereniging bent terechtgekomen. Want hier kunt u in contact komen met de bij onze vereniging aangesloten fokkers. Fokkers die lid zijn van onze vereniging kunnen hier hun planningen dekmeldingen en geboorteberichten laten vermelden. Deze fokkers dienen bij het fokken van hun pups te voldoen aan de eisen die vermeld staan in ons Verenigings Fokreglement. De fokkers krijgen pupinfo voor max. 3 nesten per fokker / kennelnaam op het zelfde adres per kalender jaar.
Algemene en puppy informatie Flatcoated Retriever Club.
Indien men een rashond wil aanschaffen doet men dat via een fokker die aangesloten is bij een officiƫle rasvereniging die de belangen van het desbetreffende ras behartigt. Voor de Flatcoated Retriever kan dat de Flatcoated Retriever Club zijn opgericht in 1972. De FRC heeft een doortimmerd fokbeleid waardoor de ouderdieren van de gefokte nesten allen voldoen aan strenge gezondheidseisen en in bijna alle gevallen ook exterieur en werkkwalificaties hebben. Wanneer een lid van de FRC met een teefje wil fokken zal deze ervoor zorgen dat de beide ouderdieren aan de volgende voorwaarden van het fokreglement van de FRC voldoen. Beide ouderdieren dienen in het bezit te zijn van een door de Raad van Beheer erkende stamboom. Verplichte gezondheidseisen beide ouderdieren.
goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop Honden.
Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. goed opgeleid flatcoated retriever pup te koop. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Home De la champ de feu Start of belstat.nl Counter.
Hoe verzorgen we een flatcoated. Sten met Pari op hun eerste WT. Sinds 2005 fokken wij flatcoats. Bo was onze eerste flatcoatedal vanaf ons eerste nestje fokken wij binnen de Flatcoated Retriever Club. Voor reutje gingen we heel selectief te werk en niets was te ver om een goede combi te realiseren. Het allerbelangrijkste van een hond vinden wij zijn karakter. De flatcoated Retriever is van naturen een zachtmoedige hond. Buitenshuis een spring-in-het-veld en thuis een rustige hond. Het is een echte jachthond gefokt voor de eendenjacht. Heeft veel beweging nodig en het allerliefst haalt hij iets voor zijn baasje op of dat nu een eend konijn dummie of bal is. Heerlijk vinden ze het om de bossen in te trekken.
Darell Kennel voor flatcoated retrievers.
Welkom bij Flatcoated retriever kennel Darell. Met onze jaren lange ervaring gebruiken wij alleen de beste lijnen om mee te fokken. Kennel Darell Eric van den Berg Lieke Verheijen. Adres Franssenstraat 81 5434 SG VIANEN NB. Raad van Beheer 20176. Momenteel hebben bij een nestje van 9 puppy's er zijn geen puppy's meer beschikbaar. Binnenkort worden er wel weer puppy's geboren bij Kennel van Spokendam voor meer informatie www.vanspokendam.nl. Uit hobby ontstaan vaak de mooiste dingen en onze kennel Darell is er daar een van. Toen we besloten een hond aan te schaffen zijn we op zoek gegaan naar het perfecte ras voor ons.
Pups Flatcoated Retriever.
Op 28 februari 2010 zijn er 7 Flatcoated Retiever pups geboren uit de combinatie Brenda en de reu Figor van de Demerbron. Black-Shadow vd Vijf Lijsterbessen. Roxy vd Vijf Lijsterbessen. Figor van de Demerbron. Charmeur van het Bevershof. Sort Guld the Dangerous Dane. NHSB nr 2443373 2664658. HEUPEN p HD-A HD-A.
Pups Van Spokendam Freewill's Farm Golden Flatcoated retrievers.
En wat is er nu leuker dan spelen met de kinderen van de Horze Stables zorgboerderij? De hele dag knuffelen rennen en spelen. Wie wil dat nou niet. De flatcoated retriever pups van Heather van Spokendam en Whizzbangs Wizard of Oz zijn inmiddels al weer 3 weken oud. En ze doen het goed! Wat ze zoal doen? Slapen slapen en nog eens slapen even drinken bij moeders en dan weer lekker verder slapen. Flatcoated pups Kira VERKOCHT. Op 11-12-2015 zijn Kira van Spokendam en Whizzbangs Wizard of Oz de trotse ouders geworden van 12 pups. Klik op de fotos hieronder om meer te weten te komen over de ouders. Interesse in een pup? Neem dan contact met ons op.
Flatcoated Retriever.
DE FLATCOATED RETRIEVER is een sierlijke eerlijke aanhankelijke en actieve hond. Met een schofthoogte tussen de 56-62 cm En een lange soms wat golvende zwarte of leverkleurige vacht. Het is een uitstekende jacht en gezinshond door zijn enorme wil om te werken is het de ideale hond voor een actief gezin die de hond consequent wil opvoeden en wat wil leren. En de jager zal er door zijn goede neus zwemlust zijn passie voor de jacht en zijn snelheid een uitstekende apporteur en verlorenzoeker aanhebben. KNJV proef C/B diploma.
Geboorteberichten Flatcoated Retriever Club.
Ook op een veldwedstrijd kunnen kampioenschapspunten verdiend worden CACT's voor de titel Werkkampioen. De titel Trialer wordt in Frankrijk en Belgie toegekend aan een jachthond die 2x een kwalificatie Uitmuntend heeft behaald op een veldwedstrijd. Flatcoated Retrievers die niet in het bezit zijn van een werkkwalificatie kunnen de Retrievertest afleggen. Tijdens deze test worden zowel het sociale gedrag als de werkeigenschappen getest. Ouderdieren die deze test hebben afgelegd worden op het primaire deel van de nestenlijsten geplaatst. Naam telefoonnummer en woonplaats fokker. Kennelnaam van de fokker. Deze naam komt op de stamboom van de pups te staan. De FRC heeft een juridisch getoetst koopcontract opgesteld dat de fokker bij de verkoop van een pup gebruikt.
Puppyplaats.nl Flatcoated Retriever pups aangeboden.
Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook dez. Geboren op 17 Oktober 8 Golden Retriever x Flatcoated Retriever Pups 4 Reutjes blond ook deze zijn nu gereserveerd 1 Reutje zwart deze is gereserveer. Nog 3 zwarte Reuen flatcoated retrievers. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een mail of bekijk onze site www.geetje.nl. Wij hebben nog 3 zwarte reuen. Ze worden verkocht met stamboom. Voor meer informatie stuur een.
Alles over de Flatcoated Retriever.
Zorg wel dat u zich van tevoren goed informeert bijvoorbeeld via de rasverenigingen. Lees voordat u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Flatcoated Retriever pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasverenigingen worden aangeboden zijn gefokt volgens het fokreglement van de betreffende vereniging. Dit stelt het testen op een aantal erfelijke aandoeningen verplicht. Ook worden welzijnsregels gesteld aan de fokdieren zoals een minimale en maximale leeftijd waarop de teef gedekt mag worden en een maximaal aantal nesten per teef. Koopt u elders een pup dan zult u zelf moeten vragen of er tests zijn gedaan op erfelijke aandoeningen en de uitslagen moeten bekijken.

Contacteer ons