Op zoek naar amerikaanse stafford pups?

 
amerikaanse stafford pups
 
Stafford Puppies Honden.
Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Cavalier King Charles Spaniel Puppies.
Parastone'S American Staffordshire Terriers.
Wij geloven niet dat het mogelijk is op de leeftijd van 8 weken te voorspellen of een pup een toekomstige show hond zal worden. Daarom verkopen wij met 8 weken geen show pups doch uitsluitend pups met show potentie en gezelschap pups. Een pup dient correcte voeding en de juiste beweging te krijgen om uit te groeien tot een goed voorbeeld van het ras. Niet alleen de eerste 8 weken wanneer de pup hier bij ons leeft maar de rest van zijn leven. Dus ongeacht hoe goed de pup gefokt is het resultaat ligt eveneens voor een groot gedeelte bij de eigenaar van de pup. Wij zijn er strikt in dat de hond nooit naar een asiel zal gaan wanneer de omstandigheden het rechtvaardigen dat de hond herplaatst dient te worden.
Amerikaanse Stafford Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
405 keer bekeken Status Actief. minder dan 1 jaar. Geboren op 5 januari. Drie reutjes en vier teefjes. Getest op heupen ellebogen ataxia hart en patella. Eerste drie foto reutjes en laatste vier foto's teefjes. Tel 0622535659 of 0612407310. Particulier 8 jaar actief op Tweedehands.net.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Vind of bied uw tweedehands Honden aan op Speurders.nl.
Vind amerikaanse stafford blauw in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zo raken ze gewent aan de dagelijkse geluiden. Blauwe Amerikaanse Stafford Pups. Wij hebben nog enkele mooie groffe amerikaanse stafford pups te koop.de pups zijn geboren op 10 maart en mogen begin mei met hun nieuwe baasjes mee.als de pups meegaan met hun nieuwe baasje zijn ze volledig ontwormtingeentgechiptvoorzien van een europees paspoort en gecheckt door onze dierenarts.ook. Voor dekking een blauwe americaanse stafford.
Welkom bij Blue American Muscle.
american staffordshire terrier kennel
Vind american stafford pups op Marktplaats.nl.
Als je een pup koopt. Blauwe Amerikaanse Stafford Pups. Wij hebben nog enkele mooie groffe amerikaanse stafford pups te koop.de pups zijn geboren op 10 maart en mogen begin mei met hun nieuwe baasjes mee.als de pups meegaan met hun nieuwe baasje zijn ze volledig ontwormtingeentgechiptvoorzien van een europees paspoort en gecheckt door onze dierenarts.ook. Ik ben een amerikaanse stafford reu geboren op 15 februari. Al mijn broertjes en zusjes hebben al een nieuw gouden mandje dat klaar staat. Over mij werd er telkens heel fel getwijfeld maar dan kozen ze toch mijn broertjes of zusjes.
Amerikaanse stafford pups te koop ik wil een amerikaanse stafford pup.
013 29 36 13. Amerikaanse stafford pups te koop. Amerikaanse stafford pups te koop. Amerikaanse stafford pups te koop. Amerikaanse staffords zijn afkomstig uit Amerika. Het is een goede waakhond en trouwe gezinshond. American staffordshire terrier pups worden volwassen ongeveer 45-50 cm. groot en deze honden zijn in alle mogelijke kleuren beschikbaar. Moedig groot uithoudingsvermogen goede waakhond dominant en trouw aan het eigen gezin zijn de grootste kenmerken. Omdat deze honden ontzettend sterk zijn heb je best al ervaring met honden vooraleer je een amerikaanse stafford aanschaft. Deze hond is lief voor kinderen maar hun bijtkracht is enorm. Laat dus je kinderen nooit alleen met hem.
Tips bij het opvoeden van de Amerikaanse Staffordshire Terriër Startpunthonden.
Ik heb mijn Amstaffs doodgraag gezien.maar je moest altijd rekening houden met één of andere verrassing die ze plots uit hun mouw durfden te schudden. 22 July 2016 0656. Hallo ik heb ook een Amerikaanse Stafford deze is nu 17 jaar oud. Ik herinner mij dat hij Youri vroeger gedragsproblemen had idd met andere honden. Dit gaat vanzelf over mits je een strakke opvoeding hebt. Een Stafford heeft duidelijkheid nodig van zijn/ haar baasje. De makkelijkste dingen om aan te leren zijn als laatste eten als laatste naar binnen door de voordeur. Koekje opeten in je mand etc. Als je dit doet komt de rest vanzelf. Het zijn zulke trouwe lieve honden.
Amerikaanse Staffordshire terriër Rassen Honden Hondenrassen.
De American Staffordshire Terriër behoort tot rasgroep 3 Terriërs. Voor dit ras gelden aanvullende eisen ter preventie van ongewenst agressief of angstig gedrag binnen rashondenpopulaties is het verstrekken van stambomen voor dit ras gekoppeld aan voorwaarden van een voldoende gedragtest. Is een American Stafford geschikt voor iedereen? Het antwoord luidt nee. De eigenaar van een Am Staff zal een standvastig karakter moeten hebben. Hij of zij zal consequent moeten zijn.
Amerikaanse stafford te koop Honden Koopjeskrant.be.
Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Diest Amerikaanse stafford pups. Amerikaanse stafford kortharig europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver.
Amstaff pups Roco's 3e nestje amerikaanse stafford pups.
You are here Home / Amstaff pups. Pups worden bij ons in huis geboren en opgevoed. De pups krijgen een stamboom van de Raad van Beheer FCI. Direct na de geboorte krijgt u de nestfotos en met 1 week mag u al even komen kijken bij uw pup. Wilt u een pup reserveren? Neem dan contact met ons op. Wij verwachten de komende jaren geen pups. Lees hier alles over onze pups. De eerste weken bij ons.

Contacteer ons