Meer resultaten voor amerikaanse stafford pups

 
amerikaanse stafford pups
 
Alles over de American Staffordshire Terriër.
Er bestaat een genetische test het is dan ook belangrijk dat ouderdieren getest zijn voor ermee gefokt wordt. Vanaf 1 januari 2016 is de DNA test voor ouderdieren verplicht anders krijgen de pups geen stamboom. Cerebellaire corticale degeneratie is een aandoening waarbij verlies van zenuwweefsel in de kleine hersenen cerebellum optreedt. De eerste verschijnselen worden vaak al zichtbaar voordat de dieren zes maanden oud zijn en de klachten worden langzaam ernstiger. De honden krijgen steeds meer moeite met lopen de coördinatie en evenwicht bewaren. Ze lopen zwalkend vallen om bij plotselinge bewegingen en zwaaien met hun lichaam in stilstand. Bij idiopathische epilepsie ontstaan er aanvalsgewijze spontane ontladingen van elektriciteit in de hersenen. Een epileptische aanval of toeval kan verschillende vormen hebben.
Sandra's Staffords Site Home.
Heel veel lees en kijkplezier om mijn herplaatsingssite en heeft u vragen zoekt u een stafford wilt u een stafford met stamboom herplaatsen neem dan kontakt met me op! Kijk ook eens op mijn Facebook pagina Herplaatsing Staffords. Bezoek mij op Facebook! Volg mij en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop Amerikaanse Stafford puppies beschikbaar erkende kennel Foto's en Video's van onze beschikbare puppies.
De Amerikaanse Staffordshire Terriër heeft over het algemeen een grotere beenstructuur een groter gewicht dan z'n neef de American Pit Bull Terriër. American Staffordshire Terriër staat ook bekend om zijn behendigheid. Karakter en temperament van de Amerikaanse Stafford. De Amerikaanse Staffordshire Terriër is een gelukkige en zekere hond. Lief en houdend van mensen. Het is een goedaardig vermakelijk uiterst loyaal en hartelijk familiehuisdier. Puppies van de Amerikaanse Stafford Terriër bouwen een goede relatie op met kinderen en volwassenen. Deze hond is steeds in de weer het zijn meester te behagen. Het is een uiterst moedige en intelligente waakhond. In de loop van de afgelopen 50 jaar heeft men door zorgvuldig fokken dit vriendschappelijk ras geproduceerd. De Amerikaanse Staffordshire Terriër is moedig en een blijvende vechter indien geprovoceerd.
American Stafford pups FCI stamboom Puppy te Koop.
American Stafford pups FCI stamboom. American Staffordshire terrier pups met FCI stamboom uit volgende top combinatie. Ground Zero Fifth.Av HD A ED 0 Ataxia clear. Ground Zero Lookalike HD C ED 0 Ataxia clear DNA getest. Ouders zijn kerngezond en uitvoerig getest wat wij heel belangrijk vinden in ons fokprogramma. Daarom geven wij ook 2 jaar garantie. Al onze pups groeien in huis op en maken vanalles mee voor ze opgehaald worden op 8 weken. Ze groeien op met andere honden en kinderen. Ze krijgen een FCI stamboom van Sint-Hubertus welke ook geldig is in Nederland.
Vind amerikaanse stafford in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Nu ik nog.Ik zoek nu een maatje voor het leven. Ik ben ingeent ontwormd gechip en heb een europees paspoort. Zeer mooi amerikaanse stafford pups te koop pups worden ontwormd gechipt ingeënt paspoort laatste foto zijn de ouders teef 1 foto 1234 grijze ogen teef 2 foto 56789 grijze ogen teef 3 foto 10111213 grijze ogen teef 4 foto 14151617 grijze ogen voor serieuse koopers kunt u bellen. Geweldige pup Amerikaanse Stafford x Am. Wij hebben een prachtig nest met pups. Voor 2 schatjes zoeken we nog een lief baasje. Begin januari mag ze verhuizen.
Stafford Honden 2dehands.be.
Selecteer afstand Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes.
Vind american stafford pups op Marktplaats.nl.
Nu ik nog.Ik zoek nu een maatje voor het leven. Ik ben ingeent ontwormd gechip en heb een europees paspoort. Zeer mooi amerikaanse stafford pups te koop pups worden ontwormd gechipt ingeënt paspoort laatste foto zijn de ouders teef 1 foto 1234 grijze ogen teef 2 foto 56789 grijze ogen teef 3 foto 10111213 grijze ogen teef 4 foto 14151617 grijze ogen voor serieuse koopers kunt u bellen. american amerikaanse stafford pups blauw. Wij hebben een super mooi nestje blauwe am stafford pups. Onze pups zijn ingeent gechipt ontwormt en hebben een inentingsbewijs. En uiteraard zijn ze gecontroleerd door de dierenarts.
Afbeelding amerikaanse stafford pups te koop.
Gut ausgebildete mops welpen zu verkaufen. Amerikaanse stafford pups te koop. Uw link gratis aanmelden bij links pagina! Check of pups overige pagina al bestaat. Foto afbeelding amerikaanse stafford pups te koop. Amerikaanse stafford pups te koop Verschillende kleuren br Terug naar volledige amerikaanse stafford pups te koop advertentie. ADVERTENTIE BIEDINGEN Doe een bod. Er is nog niet geboden. Uw goederen en/of diensten staan in de pups overige rubriek. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen selecteer dan de gewenste rubriek. Ook uw link hier? Vraag naar advertentie voorwaarden. Copyright Open Handel 2004-2015.
Fokken.
Ten eerste hebben we het over fokken van een rashond. Dat wil zeggen dat het nestje volgens het FOKREGLEMENT van de rasvereniging moet worden gefokt. Gebeurt dat niet dan mogen de pups de naam Amerikaanse Staffordshire Terriër niet dragen en zullen de pups geen FCI stamboom krijgen. Lees daarom voor dat de dekking plaats vind het Fokreglement. Zoals het reglement voorschrijft zullen de vader en de moeder gezond moeten zijn wat bewijst moet worden door een gezondheidsverklaring die verkregen word door een medische keuring bij de dierenarts. Ook moeten de ouders de MAG test met een voldoende hebben afgelegd. Wanneer duidelijk is dat er aan alle eisen kan worden voldaan kan de dekking plaats vinden.
Amerikaanse Stafford shire Terriër Hondenvoer Yourdog.
Houdbaarheidsmiddel Natuurlijk plantenextract met rozemarijn Loxidan tegen het ranzig worden van vetten. Amerikaanse Stafford Shire Terriër Hondenvoer. Hondenvoer voor Amerikaanse Stafford Shire Terriër gemaakt door Yourdog is aangepast op de behoefte van de Amerikaanse Stafford Shire Terriër. De American Staffordshire Terriër is ontstaan uit een kruising tussen de Bulldog en de Terriër en als ras erkend in 1936. Deze honden zijn moedig zelfverzekerd beheerst waaks loyaal en betrouwbaar ook wordt deze hond als slim speels en onstuimig genoemd. We voegen aan Yourdog MSM toe. MSM staat voor Methyl Sulfonyl Methaan en is een natuurlijke bron van organische zwavel.
Amerikaanse stafford te koop Honden Koopjeskrant.be.
Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd ontwormd raszuiver. Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Amerikaanse stafford europees paspoort garantie gechipt gevaccineerd goed met honden goed met katten kindvriendelijk ontwormd raszuiver. Diest Amerikaanse stafford pups.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Help ik heb een stafford pup.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp. Titel Help ik heb een stafford pup. Geplaatst 29 Aug 2012 1623. Geregistreerd 28 Aug 2012 2229. Ik heb een Amerikaanse stafford van 14 weken. Hebben jullie nog goede tips om hem zo goed mogelijk sosiaal te maken? Titel Re Help ik heb een stafford pup. Geplaatst 29 Aug 2012 1628. Ik heb een Amerikaanse stafford van 14 weken. Hebben jullie nog goede tips om hem zo goed mogelijk sosiaal te maken? Dankjewel alvast Goed socialiseren cursussen volgen en veel dingen met hem ondernemen.

Contacteer ons